Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Travanj 2017. 18:47

Sretno Oshobosho, LittleG i Eloa. Drš' te se! Javite što su vam doktori rekli!
    Eloa, sretno da to nije čep jer on je ipak nagovještaj skorog poroda (tjedan-dva prije poroda može ispasti ili ispada po malo u dijelovima).

Mene za sad muči jedino probadanje u rodnici kad duže ili prebrzo hodam. To mi se javilo prije par dana, čitala sam da je normalno u kasnijoj trudnoći i prestane boliti kad sjednem ili stanem i odmorim.
    Mamika3, ja budem jako gladna ujutro i uhvati me želja za slatkim, a onda kroz dan manje jedem. Jedino kaj sam dobila volju za kuhanjem nekih finih gluposti, tipa: zapečene palačinke sa sirom (radila ih u petak), danas sam napravila štrudlu od sira s korama, vrhnjem i posnim sirom iz Veronike, a danas sam nešto proučavala i tortu od mrkve kaj su radili u Tri, dva, jedan, kuhaj 

mrva2017
    23. Travanj 2017. 18:48

Cure, drzite se!!!!!  
    Eloa,moja se sestricna pocela otvarati vec u 3.mj. Mirovala je i

mrva2017
    23. Travanj 2017. 18:49

Ode poruka..
    Na kraju je rodila u 37.tj. Tako da samo polako i bit ce sve ok

Ofnica
    23. Travanj 2017. 19:05

Cure saljem vam pozitivne vibre!

Pinkica93
    23. Travanj 2017. 19:10

Pozz curke! Imam jedno možda glupo pitanje. Gdje bi trebala ići da izvadim potvrdu o ostvarenim prihodima u zadnja 3 mjeseca?
    Curke držite se. Držim palčeve da sve prođe ok. :)
    ValentinaA sretan ti rođendan s malim zakašnjenjem. :)

Me+mybaby
    23. Travanj 2017. 19:10

mamika3

Me+mybaby

Eloa drzi se. Frendica je nedavno rodila u 36 tj prekrasnog zdravog deckica, a bila je otvorena od 26tj unatoc tome sto su joj rekli da mora mirovati, nije. Tako da samo smireno i uz medicinu ce sve biti super i doci do toga da uz sebe imas prekrasno malo bice.

Moram pitati,zasto nije mirovala ak su joj rekli tako?

A iskreno zato sto za sebe misli da je pametnijabod doktora. Ne samo da nije mirovala nego je i nosila dijete od godinu dana uokolo. Ali kazem i njoj je sve super zavrsilo. Dobila je terapiju da se bebi razviju pluca i sve je super. Pa onda vjerujem da ce nasa Eloa koja je u bolnici cijelu pricu sretno privesti kraju.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Ofnica
    23. Travanj 2017. 19:41

Pinkice 93, moraš u poreznu upravu.

Me+mybaby
    23. Travanj 2017. 19:58

Mamika3 mene nikako zasititi u zadnje vrijeme. Uzas. Imam osjecaj da cu u zadnja 2 mj natuci kila koliko i u cijeloj trudnoci.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

NevaNevičica
    23. Travanj 2017. 20:07

Mojabebica

Pozz curke! Imam jedno pitanje, kako vi stojite sa obavljanjem bračnih dužnosti?😀 Nama je doktor zabranio od prvog dana iako mi je do sada uredna trudnoća. Također mi je zabranio i vježbanje i bilo koji oblik rekreacije. Pričala sam sa frendicama i sve su ostale zatećene, jer je njima doktor čak to i preporučio.

Mojabebice, meni je isto sve zabranjeno i određeno strogo mirovanje, kod mene je prva trudnoća završila pobačajem pa je ovo mjera predostrožnosti iako je sada sve uredno. Čitala sam kako sperma potiče otvaranje zbog nekog sastojka, a kod orgazma maternica se grči što može izazvati trudove zato se posebno kad se prenese termin odnosi preporučaju. Pravi sam štreber i držim se svega što mi dr kaže, a i strah je puno veći od želje

koskica
    23. Travanj 2017. 20:17

Eola šaljemo pozitivne vibracije 😃
    meni su isto zabranjeni bilo kakvi odnosi i putovanja čak i po RH, znači ni do Opatije nisam smijela: Razlog: 1. Trudnoća missed, a sad ova: Imala sam krvav iscjedak negdje od 6-12tt. Tako da kod mene opravdano.
    lagherta- probadanja koja spominješ u rodnici i meni se javljaju kod dužeg stajanja, dugog ili brzog hodanja....

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.