Cure moje,hvala vam na odgovorima za zracenje, al eto nazalost mi sada to nije jedina briga..
Danas sam oko podneva isla na wc i obrisala se i ostao mi je na wc papiru nesto poput sluznog cepa. Kak nisam bila sigurna dal je il nije, prije nego sam isla u posjet seki u bolnicu sam otisla na odjel ginekologije kod dezurnog ginekologa. Nadala sam se da cu ih razljutiti i da ce mi reci da sam hodala radi gluposti,al nazalost evo ja sam u 29.tjednu trudnoce otvorena vec 2 cm :-(
Radi toga su me sad zadrzali u bolnici, i nafilali me raznoraznim lijekovima i na infuziji sam.
Uzasno se brinem,mada znam da nebi smjela, i za seku i za bebija i za sebe, sve mi se nakupilo i samo se pitam "zasto bas nama". Trudit cu se ostati smirena kolko mogu, i misliti na najbolje…
Draga moja drži se , ja sam bila u bolnici od srijede do petka. U biti ujutro u srijedu bio mi neki iscjedak žuti i gust kao kad imaš upalu sinusa...ne znam bolje opisati, da bi navečer postao kao puding od čokolade možda malo svjetliji. Ja sam prvo pomislila na čep i odjurila u bolnicu. Pregledali me, ali zadržali. U biti ja sam zatvorena, beba ok...čak malo veća od očekivanja. Leukociti i CRP povišene vrijednosti. Dali mi antibiotik, napravili briseve i urinokulturu. Za sada znam da su aerobni brisevi i urinokultura sterilni. Ostalo još čekam. U petak, pa danas opet sam našla neki sluzavi narančasti iscjedak nakon wc, na papiru. Pa me opet uhvatio strah. Malo sam googlala, pročitala da je to moguće od bakterije i kombinacije blagog krvarenja nakon traume cerviksa koja bi mogla biti od briseva i 2x vaginalna pregleda u dva dana. Možda to kod tebe nije bio sluzavi čep, kao ni kod mene. A znam da ima žena koje su bile otvorene i još prenijele termin. Samo se opusti i biti će ok. Mada znam da je teško biti mirna...jer sam ja također sve samo ne to.

Eloa,moja je vjenčana kuma bila otvorena od 26tj i uz mirovanje doma sve je dobro prošlo,rodila je 10 dana prije termina tak da samo smireno i pozitivno razmišljaj.
Mojabebica ak je sve uredno u trudnoći nema razloga za izbjegavanje bračnih dužnosti ;)
Ne znam koja trudnica je pisala da ce koristiti moderne platnene pelene? Cak je i stavila sliku ali ne znam na kojoj stranici foruma.Imam par pitanja, javi se
Par se cura javilo za mpp, ja ih isto planiram koristiti, vec sam narucila neke. Pitaj sta te zanima, mozda uspijem odgovoriti nesto :)
Eloa, samo opusteno I smireno. Bitno je da si na sigurnom sada pod pratnjom. Moze se docekati termin I kod otvorenosti cerviksa bez problema, najvaznije da je beba dobro.

Eloa,drzi se i miruj!Dobro je da si pod njihovim nadzorom!Inace,citala sam o puno slucajeva kad su zene bile tako otvorene pa si cak i prenijele trudnocu!Znam da ti nije lako,ali sigurna s da ce sve biti ok!😘
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Valentina,sretan rodjendan!
Eloa,cure su ti vec sve napisale,drzi se..but ce to sve ok.
Ninche,ja koristim platnene pelene?tako da mozes pitat sto te zanima.

Eloa drzi se. Frendica je nedavno rodila u 36 tj prekrasnog zdravog deckica, a bila je otvorena od 26tj unatoc tome sto su joj rekli da mora mirovati, nije. Tako da samo smireno i uz medicinu ce sve biti super i doci do toga da uz sebe imas prekrasno malo bice.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Cure koje ste vec u poodmakloj trudnoci,kako stojite sa apetitom?Meni je koma!Stalno bi jela,mogu pojest brdo bilo cega,kad otvorim oci mislim si kaj cu doruckovat...Ak idem u ducan mislim si kaj cu slatko pojesti...Uopce mi to nije zabavno!Pa stalno mislim sta cu jesti!Tako mi je bilo u pms-u i pocelo mi unazad mjesec-dva!😩😭
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Eloa drzi se. Frendica je nedavno rodila u 36 tj prekrasnog zdravog deckica, a bila je otvorena od 26tj unatoc tome sto su joj rekli da mora mirovati, nije. Tako da samo smireno i uz medicinu ce sve biti super i doci do toga da uz sebe imas prekrasno malo bice.
Moram pitati,zasto nije mirovala ak su joj rekli tako?
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hvala vam curke!:-)
Eloa
Bit će sve ok!!
Mamika
Ja sam u početku jela puno pogotovo sladoleda ali sad sam smanjila da nebi bilo problema :-)
Hej cure,
I ja vas pozdravljam iz bolnice. Nakon tjedan dana temperature, antibiotika, urinoinfekta i cega jos sve ne u petak sam dosla na redovni pregled i ostala. Bebinjo je super, ja malo manje ali valjda ce se i to uskoro popraviti.
Eloa, drzi se. Samo smireno i pomalo, jos par tjedana izdrzi i eto ti bebe ;)
Puse svima, vidim da vas je puno vec u niskom startu!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji