Eloa,moja je vjenčana kuma bila otvorena od 26tj i uz mirovanje doma sve je dobro prošlo,rodila je 10 dana prije termina tak da samo smireno i pozitivno razmišljaj.
Mojabebica ak je sve uredno u trudnoći nema razloga za izbjegavanje bračnih dužnosti ;)
Ne znam koja trudnica je pisala da ce koristiti moderne platnene pelene? Cak je i stavila sliku ali ne znam na kojoj stranici foruma.Imam par pitanja, javi se
Par se cura javilo za mpp, ja ih isto planiram koristiti, vec sam narucila neke. Pitaj sta te zanima, mozda uspijem odgovoriti nesto :)
Eloa, samo opusteno I smireno. Bitno je da si na sigurnom sada pod pratnjom. Moze se docekati termin I kod otvorenosti cerviksa bez problema, najvaznije da je beba dobro.
Eloa,drzi se i miruj!Dobro je da si pod njihovim nadzorom!Inace,citala sam o puno slucajeva kad su zene bile tako otvorene pa si cak i prenijele trudnocu!Znam da ti nije lako,ali sigurna s da ce sve biti ok!😘
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Valentina,sretan rodjendan!
Eloa,cure su ti vec sve napisale,drzi se..but ce to sve ok.
Ninche,ja koristim platnene pelene?tako da mozes pitat sto te zanima.
Eloa drzi se. Frendica je nedavno rodila u 36 tj prekrasnog zdravog deckica, a bila je otvorena od 26tj unatoc tome sto su joj rekli da mora mirovati, nije. Tako da samo smireno i uz medicinu ce sve biti super i doci do toga da uz sebe imas prekrasno malo bice.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Cure koje ste vec u poodmakloj trudnoci,kako stojite sa apetitom?Meni je koma!Stalno bi jela,mogu pojest brdo bilo cega,kad otvorim oci mislim si kaj cu doruckovat...Ak idem u ducan mislim si kaj cu slatko pojesti...Uopce mi to nije zabavno!Pa stalno mislim sta cu jesti!Tako mi je bilo u pms-u i pocelo mi unazad mjesec-dva!😩😭
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Eloa drzi se. Frendica je nedavno rodila u 36 tj prekrasnog zdravog deckica, a bila je otvorena od 26tj unatoc tome sto su joj rekli da mora mirovati, nije. Tako da samo smireno i uz medicinu ce sve biti super i doci do toga da uz sebe imas prekrasno malo bice.
Moram pitati,zasto nije mirovala ak su joj rekli tako?
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hvala vam curke!:-)
Eloa
Bit će sve ok!!
Mamika
Ja sam u početku jela puno pogotovo sladoleda ali sad sam smanjila da nebi bilo problema :-)
Hej cure,
I ja vas pozdravljam iz bolnice. Nakon tjedan dana temperature, antibiotika, urinoinfekta i cega jos sve ne u petak sam dosla na redovni pregled i ostala. Bebinjo je super, ja malo manje ali valjda ce se i to uskoro popraviti.
Eloa, drzi se. Samo smireno i pomalo, jos par tjedana izdrzi i eto ti bebe ;)
Puse svima, vidim da vas je puno vec u niskom startu!
Cure hvala vam na podrsci,ja se stvarno nadam da cemo izdrzati bar do 34. tjedna.dobili smo i terapiju za jacanje pluca bebaca, ja svasta nesto.. Citam sad o tom otvaranju i da su mnoge izdrzale do kraja, mene je samo strah sto mi je ispao taj ko neki sluzni cep, o tome nista ne mogu naci, oaim da obicno brzo uslijede trudovi i porod, al nadam se da mozda nije bio sluzni cep..sutra idem na vadenje krvi i briseva pa cemo vidjeti dal je kakva upala posrijedi... Ohsoboho,mi.smo isti termin, i ti si u bolnici:( drzi se mi i ti... Sve za nase bebače malecke;-)
Sortiraj odgovore
Najstariji