Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    22. Travanj 2017. 12:53

Mene jos uvijek buni kako obuci bebu!6-ti mjesec,plus 25 ili 30-kako je krenulo,a bebe kakti nemaju cirkulaciju!Imam i dugackog i kratkog.....Ali zbilja ne znam sta!Mozda bodi bez rukava i lagano pamucno odjelce....kapica????Mozda pokrit tetra pelenom??Procitala sam da ,mislim da je Lagertha pisala,da ih dva tjedna treba u dugacko!Bit ce u autu 15-tak min dok ne dodjemo doma!Zbilja NE ZNAM!Ne zelim da se dijete skuha pa da vristi ni da da joj bude hladno....Jedva cekam svoju mrvicu!!!!!!😍

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Tamara..
    22. Travanj 2017. 13:51

Moja ni ne dolazi kod nas dosla je cak jedaput  tako da mozda imam srece..
    Ali takvo ponasanje da mi pretura po stvarima itd ma nema sane...
    Treba biti fin i kulturan, ali sve dok je to njihovo umjereno treba im odmah postaviti granice, ili osobno upakirano ili preko muza , ovisi od situacije i osobe... Sta bi tek bilo za deset godina ...
    Joj i ja mucim muku sa tom odjecom, ja skroz gledam kao ljetna beba, ali sam zakljucila da to bas i nije tako, jer mali ce doci pocetkom 8mj tada mu trebaju dugi rukavi jer nema regulaciju topline i onda dolazi 9mj kada postaje hladnije, tako da ja mislim da meni ubiti ne treba bas kratkoga.. Imam dosta polovne robice za pocetak, nije bas neka ali ce nam posluziti, kud ni nemogu trenutno kupovati plus sam zbunjena koja velicina ce nam trebati, koja debljina 

Ofnica
    22. Travanj 2017. 13:59

Mamika dugi rukavi i ponesi dekicu...Lagertha je nesto spominjala, ili netko drugi, da se po zadnjoj strani vrata osjeti je li bebi hladno ili toplo. Kak je krenulo, nece biti bas pakleno za mjesec dana. Kad ti Mamika krećeš u TA? Ja u uto imam zadnju kontrolu i bris kod moje ginice, tak da ce mi odmah dati uputnicu D1, tad cu biti 34+5. Jel znas koliko se ceka pregled na sv. Duhu? 

mamika3
    22. Travanj 2017. 15:40

Zadnji pregled sam obavila neki dan i dobila uputnicu d1!U pon idem rjesit narucivanje pa cu ti reci kad su me narucili!Posaljem faksom pa oni nazovu za 2-3 dana!Inace,za uzv sam cekala nekih 2-3 tjedna,mislim da ce i pregled biti tako!Znaci,ipak dugacko za bebicu!Hvala!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Tamara..
    22. Travanj 2017. 16:24

jeste ki se uclanile u hip ja sam bila dobila neke uzorke i pristupnicu za dietpharm koju sam ispunila i dobila jednu kutiju tableta od centravita za trudnice plus omega 

22. Travanj 2017. 16:33

mamika3

Mene jos uvijek buni kako obuci bebu!6-ti mjesec,plus 25 ili 30-kako je krenulo,a bebe kakti nemaju cirkulaciju!Imam i dugackog i kratkog…..Ali zbilja ne znam sta!Mozda bodi bez rukava i lagano pamucno odjelce….kapica????Mozda pokrit tetra pelenom??Procitala sam da ,mislim da je Lagertha pisala,da ih dva tjedna treba u dugacko!Bit ce u autu 15-tak min dok ne dodjemo doma!Zbilja NE ZNAM!Ne zelim da se dijete skuha pa da vristi ni da da joj bude hladno….Jedva cekam svoju mrvicu!!!!!!😍

Nisam ja to pisala, bar mislim... tko više zna što sam sve pisala hihihi  Napisala sam da bebe ne mogu regulirati toplinu, ali to ne znači da im je hladno kad je vani vruće već više ovo: kad je vani hladno, njima je još hladnije - a kad je vani vruće, njima je još toplije i treba paziti da se dijete ne pregrije po ljeti. Patronažna je rekla da im uvijek odjenemo sloj više nego što bi sebi. Znači ako se ti znojiš i najradije bi se skinula gola, mislim da je bebi dovoljan tanki body, čarapice i neka tetra ili pamučni prekrivač. 
    Ja sam si ovak spremila vrećicu s odjećom za bebe:
    2 pelene, 1 čarapice, body s kratkim rukavima, body s rukavima, flis kombinezon s dugim rukavima i dugim nogavicama (ala ovo: http://g03.a.alicdn.com/kf/HTB1lDSoIFXXXXaTXFXXq6xXFXXXP/Body-Baby-Bebe-Rompers-Fleece-Carters-Boys-Girls-Roupa-Infantil-Winter-Clothing-Newborn-Baby-Overalls-Body.jpg), tanke pamučne duge hlačice sa stopalicama, pamučnu kapicu i flis jaknicu, dekicu i 1 tetru. To je sve stalo u omanju vrećicu. Sve je broj 56 ili manje, osim jaknice... ona je 62.Pa ću vidjeti... u svibnju ima još i hladnijih dana pa ću vidjeti sa sestrom što mi preporuča i tako ćemo ga odjenuti.

mamika3
    22. Travanj 2017. 17:56

Ofnice Sutra cu se narucit telefonom u TA!Zaboravila sam da se  moze i tako jer su mi za uzv rekli da me ne mogu telefonski narucit pa sam slala fax!Onda cu ti tocno znat reci koliko se ceka!😊

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mrva2017
    22. Travanj 2017. 19:46

mamika3

Ofnice Sutra cu se narucit telefonom u TA!Zaboravila sam da se moze i tako jer su mi za uzv rekli da me ne mogu telefonski narucit pa sam slala fax!Onda cu ti tocno znat reci koliko se ceka!😊

Sta se za TA mora narucivati? ja mislila samo dodes i cekas red... 

mamika3
    22. Travanj 2017. 19:59

mrva2017

mamika3

Ofnice Sutra cu se narucit telefonom u TA!Zaboravila sam da se moze i tako jer su mi za uzv rekli da me ne mogu telefonski narucit pa sam slala fax!Onda cu ti tocno znat reci koliko se ceka!😊

Sta se za TA mora narucivati? ja mislila samo dodes i cekas red…

Mislim da ovisi o bolnici!Sv Duh obavezno narucivanje prvi dolazak!A i za ubuduce te narucuju!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ofnica
    22. Travanj 2017. 21:13

Lagertha, mozda sam te s Pandicom zamijenila, znam da je jedna od vas pisala da je to patronažna rekla. Ugl, ja mislim da bebi nemre biti prevruće. Ja cu pripremiti za izlazak iz bolnice cak i onaj plišani set - majica i odjelce bez rukava...nikad se ne zna kakva bude temp. I dekicu. Mamika, ja se nadam da necemo čekati vise od tjedan dana...jer to nam je onda 36. punih tjedana. Vidis ti si vec dobila d1 uputnicu...jel ti tvoj ginic radio vec bris na streptokok?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.