Evo nas. Upravo smo se prijavili. Ja I moja beba smo u 30 tj. Nosim decka. Dugo mi je trebalo da procitam sve I da se uclanim. Mi smo inace dobro I sutra nam je redovna kontrola u petrovoj.
Da i ja se pitam gdje je Ofnica. Ja sam isto mogla iskoristiti godišnji i još bi mi ostalo par dana za iduću godinu, ali sam odlučila radije prebaciti godišnji za 2018. a sad uzeti komplikacije jer iduću godinu ih neću moći uzeti. Evo ja sam spremila torbu, stavit ću popis pa da me sjetite ako sam nešto zaboravila: 2 spavaćice, 1 carape, 1 veliki ručnik, 1 mali, 1 minijaturni, 10 mrežastih gaćica, 10 uložaka za grudnjak, 10 ulozaka Chicco, 6 vir ulozaka za inkontinenciju, nekoliko noćnih libresse, purelan, 1 grudnjak za dojenje, 2 mala tuš gela, cetkica za zube, mali kaladont, 3 paketa maramica, sprej za dezinfekciju, 1 rolu WC papira, 2 podlošku za prematanje da si stavim ispod guzice, natikače, 2 proteinske čokoladice, 5 voćnih pločica.
Lagertha, kazu da se definitivno ponese labelo u radjaonu jer se osuse usne strasno.
Da i ja se pitam gdje je Ofnica. Ja sam isto mogla iskoristiti godišnji i još bi mi ostalo par dana za iduću godinu, ali sam odlučila radije prebaciti godišnji za 2018. a sad uzeti komplikacije jer iduću godinu ih neću moći uzeti. Evo ja sam spremila torbu, stavit ću popis pa da me sjetite ako sam nešto zaboravila: 2 spavaćice, 1 carape, 1 veliki ručnik, 1 mali, 1 minijaturni, 10 mrežastih gaćica, 10 uložaka za grudnjak, 10 ulozaka Chicco, 6 vir ulozaka za inkontinenciju, nekoliko noćnih libresse, purelan, 1 grudnjak za dojenje, 2 mala tuš gela, cetkica za zube, mali kaladont, 3 paketa maramica, sprej za dezinfekciju, 1 rolu WC papira, 2 podlošku za prematanje da si stavim ispod guzice, natikače, 2 proteinske čokoladice, 5 voćnih pločica.
Negdje sam pročitala kako je dobro pripremiti odjeću za izlazak iz bolnice i za mamu i za bebu jer uzbuđeni tate znaju zaboraviti nešto hlače, cipele i sl
Ajmeee cure, znači ništa sutra za mene u lidlu!?!
Planiram u onaj u dubravi. Danas nikako nisam stigla na tu stranu, a drugog mi nigdje nije bilo usput.
Preslatke su stvari sa slika.
Rađe bih mališi nešto uzela nego sebi, ja ću se već skrpat. H&m tajice su mi M i dalje dobre, i mogle bi biti do pred kraja trudnoće, imam još lufta malo u onom gornjem dijelu, a traperice koje sam si namjerno uzela broj 42 za kao malo finije prilike u trbusastoj fazi mi i dalje plivaju i mjesec dana od kupovine. Ne znam kak sam si to zamislila bijesno debljanje. Sad mi dođe da jedem samo da ne ispadne da ih na kraju nisam ni nosila.
Mi smo danas bili na pregledu, ugurala sam se nakon što sam onako maestralno zeznula prošli tjedan. Sve je tip top. Doktor nas je pohvalio oboje. Za mjesec dana radimo onaj gadni šećer i to je to.
Da, i dalje je dečko. :D
Mogu puste snove sanjati, pišonja je tu i preponosno ga pokazaje. :)
Negdje sam pročitala kako je dobro pripremiti odjeću za izlazak iz bolnice i za mamu i za bebu jer uzbuđeni tate znaju zaboraviti nešto hlače, cipele i sl
Točno vidim kako će se meni ovo dogoditi. Ali on će službeno biti kul, i što je najgore, dobro to izigrava...ispast će da me nije skužio. :D
Da, budem pripremila još vrećicu sa robom za izlazak i staviti ću labelo u torbu. Hvala! A što je s dječjom robicom i pelenama. Na tečaju sam razumjela da to nemoramo nositi.
Termin nam je 25.6.
Dobrodošla Sanja
Gala, čestitam na uspješnom pregledu!
Sortiraj odgovore
Najstariji