Pozdrav svima!Obavili uzv-cura je sigurno,jos nemamo ime!Sve je u redu!Sad smo 32 plus 2,tezina joj je 2400 grama!Uzivajte u ovom krasnom danu,nas dvije idemo odmorit!😙
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
ja isto poharala lidl... uzela onu tamnoplavu haljinu, cvjetnu majicu, tajice...i bebacu te sivo-zuto-bijele kombinacije..preslatko mi je bilo to je sad to, uzmem sebi i onda pola vratim i natrpam za njega
Curke kakve su veličine tajca i majca u Lidlu...su taman, malo manje il malo veče?
Spremam se nakon posla u shoping ako me ne ubije gužva na granici.
Inače sam bolje...prošao popizditis...bila na pregledu bilijeda i s 3 herpesa pa me doktor malo prao da moram manje radit i više odmarat... inaće će me sterat na komplikacije...provela sam vikend ležeći i sad sam već super. U četvrtak me čeka anomaly...jedva čekam. Zadnjih tjedan dana osjećam curku kak se miće svako malo :-)
Curke kakve su veličine tajca i majca u Lidlu…su taman, malo manje il malo veče?
Spremam se nakon posla u shoping ako me ne ubije gužva na granici.
Komotniji su modeli..
Tajice su još realna veličina recimo (meni su h&m tajice small trenutno taman a i ove od jutros LIDL tajice small su mi okej, možda maaalo pušu ispod guze ali nisu široke!), ali sportske hlače su već malo širi model čini mi se (nisam ih kupila)
a majice su full komotne (meni je majica kupljena jutros veličine small još ohohoo široka, a inače od h&m maternity mi je small okej trenutno)
žena-majka-carica:)
inace nosim M...175cm i 68kg...haljinu sam uzela L jer tko zna koliki ce mi trbuh biti tijekom ljeta, a ova je rezana ispod grudi, nema prosirenje za trbuh pa racunam da ce se podici...trenutno mi je velika...tajice isto L i mogu reci da su mi taman, (za usporedbu, iz hm-a imam M trudnicke), majicu sam L inace bi M, ali to je ova cvjetna pa je nekako kraca...uglavnom racunala sam kako su cure tu pisale da uzmem svoj broj ili manji, ali bome se ja nekako u ovome L osjecam taman :D volim da mi je malo duza majica, nebitno jel uska ili ne...a haljinu sam bezveze, uopce ne mogu procijeniti kolika cu bti za par mj...
da, nisam ni ja te sportske hlace, gledala sam i jedino mi se S cinio kao taman, a onda sam odustala...uglavnom ovisi kako ti odgovara koji kroj i kako volis nositi :) ta majica mi je siroka dosta, ali kazem uzela sam zbog duzine
Hej curke,
Vidim da smo sve u lidlu bile jutros ;)
Ja brdo robice uzela, jedino mi pidjamice fale ;)
Uzela sam i tajice, s obzirom na visinu i očekivanu težinu uzela sam L ali moram priznati da mi je M iz hm-a daleko udobniji...
Dečko se rita sto na sat a ja uživam u svakom udarcu. Trudim se šetati kad god mogu ali iskreno osjećam se ko slonica od tone, usporena i usputna. ..
Ode poruka prije kraja
Nisam mislila usputna već uspuhana. Očajan mi autocorrect
Hehe japlaniram otic poslije posla.. Ali cini mi se da nis necu naci.. XD
mene je iznenadilo da sam oko podne nasla dosta toga! inace cujem da sve pokupuju, znam da budu redovi pred otvaranje...ali bas je dosta toga bilo ostalo! svh boja velicina, svega! tako da mozda i ulovis nesto ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji