Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blu5
    08. Travanj 2017. 11:33

Evo Lagertha, iz cistog profila😊

koskica
    08. Travanj 2017. 11:46

Blue 5, tvoja busika je stvarno malena slatka loptica. Prekrasno 😃

url=https://lilypie.com]

• Anjaaa
    08. Travanj 2017. 11:55

Blu, ajme pa di ti bebica stane u tako mali trbušćić baš preslatko!

08. Travanj 2017. 12:49

Blu, povlačim što sam rekla, zaista ti se ne vidi da si trudna 

• gala_28
    08. Travanj 2017. 13:00

Cure, prekrasne su vam pupice! :) Sva sam se raznježila. :) 
    Nema prevelike ili premale, svaka najbolje pristaje tijelu koje ga nosi. Bitno da su mališe unutra sretne i da napreduju.
    Ja zasad nemam ni jednu "trudničku" sliku, a u stanu nemamo to veliko zrcalo. Pola trudnoće je već pretutnjalo bez foto bilježenja. Moram poraditi na tome.
    Mi smo sada odrijemali, bit će da sam prvi put naspavana nakon silnih akcija sa zubom. Spremni smo za prčkanje ručka!

08. Travanj 2017. 14:01

Gala pa neka te netko fotografira... ne mislim za ovdje, već tebi za uspomenu 

Tamara..
    08. Travanj 2017. 14:31

Blu bas sam u soku sa tvojim stomacicem 
    Meni je doktor rekao da idem na dijetu i nadodao sta god da to znacilo 
    A moram izbaciti paste , krumpir i kruh , to znam vec duuugo ali zbog finacija to je najeftinije... 
    Ali eto sada se trudim , jesti hranu bez toga, nemamo rernu pa sam otisla si ispeci kruh u susjedstvo od sjemenki i integralnog brasna :D
    Radial sam otg na pocetku i mene su proglasili dijabeticarom jer mi je na taste bio secer 5.5 nakon glukoze je bio ok...
    Novi doktor mi je rekao da su to gluposti , i cak me nije slao ponovno na otg sada i za secer mi je rekao da je uredu kada je bio sada na pretragama 5.5...
    Dobili smo dosta polovne robice pa sam sada i ja sretna i mirnija da imam nekakvu zalihu 

• blu5
    08. Travanj 2017. 16:26

Lagertha

Blu, povlačim što sam rekla, zaistati se ne vidi da si trudna

Haha  ma vidi se, al kroz jutro je skroz malen, popodne nakon sta pojedem i popijem brdo tekucine izgledam kao da nisam ista osoba.Naraste dosta!Nije prevelik al se bas bas vidi

koskica
    08. Travanj 2017. 17:10

cure ja danas ne funkcioniram. Umorna sam i zamara me trbuh i te kontrakcije. Mislim da je gotov bilo kakav posao za mene. Jedva skuham rucčak ili opeglam veš. Baš mi postaje sve onak teško

url=https://lilypie.com]

• blu5
    08. Travanj 2017. 17:42

Ajme, meni je isto neki pritisak danas!Nekakva sma nepokretna!Doduse, jutros sam sa pazara vukla tonu, i nikako sebi objasnit da mozda ne bi trebala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.