Donna, odlično, baš mi je drago! Mrva, da, grudnjaci za dojenje su bez podstave, makar one koje ja imam su takvi.
Lagertha, ti si u niskom startu:-) vidim još samo 40 dana do termina!Kako leti vrimeeeee, makar meni proletilo do sada
Pozdrav zene :)
Malo da se javim. U guzvi sam pripremamo sve za malog, krecimo, krevetic.. ja danas imam za oprat 3 masine djecje robice sto smo podobivali i posteljine. K tome jos gin kaze da ocekujemo da bi porod mogao biti i 10tak dana prije. U svakom slucaju brojim jos koji tjedan :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Lagertha, ti si u niskom startu:-) vidim još samo 40 dana do termina!Kako leti vrimeeeee, makar meni proletilo do sada
Imam osjećaj da ima još dosta Prije nekoliko dana mi je počeo i pravi porodiljni. Evo danas sam odlučila spremiti torbu i posložila sam sve na krevet. Jučer sam u Mulleru kupila one male tuš gelove, putnu četkicu, mali kaladont, maramice i sprej za dezinfekciju, neke proteinske pločice... Samo sad moram odlučiti koju ću torbu. Rekli su što manju, a ja sam mislila uzeti Nike sportsku koju inače nosim na trening. Nije baš mala, ali je mekana i praktična za nošenje.
Pozdrav zene :)
Malo da se javim. U guzvi sam pripremamo sve za malog, krecimo, krevetic.. ja danas imam za oprat 3 masine djecje robice sto smo podobivali i posteljine. K tome jos gin kaze da ocekujemo da bi porod mogao biti i 10tak dana prije. U svakom slucaju brojim jos koji tjedan :)
Ja isto imam sigurno 2 mašine za oprat. Dio mi je mama pripremila, ali njoj se pokvarila mašina Ajme, da bar i ja rodim 10 dana ranije. Jedva čekam se tog riješit, uhvatiti se u koštac s dojenjem i ostalim izazovima. Danas sam išla opet vaditi krv i dala urin. Između ostalog će napraviti i jetrene probe jer imam jedan čudan simptom. Svrbi me na večer nakon tuširanja i mazanja kremom cijelo tijelo: noge, ruke, leđa, trbuh... i to može biti simptom kolestaze (što je opasno) pa treba provjeriti, no ja vjerujem da je samo suha koža, na nogama mi se čak i ljuska.
Joj ja jedva cekam GO. Imam pun stol robice za oprati..
Pa krecenje.. Pa me kopka krevetic koji stoji u kutiji ali ako ga raspakiram sam ce ima smetat dok ce krecit radova..
Iskreno mozak mi se usporio..
Evo mog današnjeg ulova iz Lidla... U 5 do 8 sam već bila pred Lidlom :)
Svime sam jako zadovoljna, cijenama i kvalitetom osobito, jedino što sam razočarana grudnjacima za dojenje...
Kod nas su sve veličine bile 85D I 85E...Bila su dva jedina komada 90 C, uzela ih i kad sam došla doma odmah sam ih isprobala.. Inače nosim 85B, rekoh, uzmem jednu košaricu veću, kad je ispalo da mi je 90 C sad taman, što znači da će mi po porodu i nakon kaj ga operem i bacim u sušilicu biti premali... Tako sam odmah krenula natrag u Lidl po veličinu 90 D, no sve je bilo 85... Na kraju sam uzela još jednu majicu, a grudnjake ću očito morati kupiti negdje drugdje....
I da, ovu noć sam jedva zaspala oko 1h, i probudila se već u pol 5 :/ Očito sam bila uzbuđena šopingom, hahahahaha... Umorna sam sad ko pas ;)
Joj joj joj! Posla ko u priči! Ja sam još na poslu, odlučila raditi još, pa na kraju neću ni ići na komplikacije već ću kombinirat GO i ako bude trebalo obično bolovanje. Ništa nemam spremljeno, čekam muža pa ćemo zajedno. Virujem da neće bit ništa Lagertha, mene isto sve nekako svrbi...A di nam je Ofnica? Jel mi se čini ili je nema već neko vrime?
Da i ja se pitam gdje je Ofnica. Ja sam isto mogla iskoristiti godišnji i još bi mi ostalo par dana za iduću godinu, ali sam odlučila radije prebaciti godišnji za 2018. a sad uzeti komplikacije jer iduću godinu ih neću moći uzeti. Evo ja sam spremila torbu, stavit ću popis pa da me sjetite ako sam nešto zaboravila: 2 spavaćice, 1 carape, 1 veliki ručnik, 1 mali, 1 minijaturni, 10 mrežastih gaćica, 10 uložaka za grudnjak, 10 ulozaka Chicco, 6 vir ulozaka za inkontinenciju, nekoliko noćnih libresse, purelan, 1 grudnjak za dojenje, 2 mala tuš gela, cetkica za zube, mali kaladont, 3 paketa maramica, sprej za dezinfekciju, 1 rolu WC papira, 2 podlošku za prematanje da si stavim ispod guzice, natikače, 2 proteinske čokoladice, 5 voćnih pločica.
Sortiraj odgovore
Najstariji