Ajme da, biti ce velika cura od Marmike. Moj je ipak umjereniji, imao je prošli tjedan 2160 grama, to je ok. Nek bude na mene, ja sam imala 3300. No ako računam da je dobio pola kile u 2 tjedna, onda bi u 40. tjednu mogao imati oko 3800.
Uffff Lagertha nije ni 3800 bas malo, ako bude toliki decko. Ma budemo mi to sve istisnule. Vidjela sam tvoj popis za torbu, moram i ja sad iza Uskrsa sloziti sve. Jedino mi se cini da jos moram u ljekarnu po stvari...jesi ti vec uzimala za pupak stvari, komprese, fiziološku, sprice i to sta treba u ljekarni?
Hej Ofnice, vidjet ćemo koliki će biti. Moj brat je imao preko 4 kile, a muž je rođen prije vremena par tjedana pa ne mogu usporediti. Koliko bude - bude, nije ni CR kraj svijeta.
Samo komprese imam od toga što si nabrojala. Ne znam što će mi ovo ostalo? Danas sam evo bila u ljekarni sebi po kremu pa sam ih uzela par. Što misliš, na početku je dovoljno da operem tetra pelena na 30 stupnjeva jer su iz dućana, a kasnije ih perem na 60 s ručnicima ili?
E da, zaboravila sam pitati: cure, kakve vi koristite toplomjere za bebe tj. kakve će te koristiti?
E da i toplomjer... pa kao frendica mi je rekla za fiziološku i spricu za ispiranje nosa, ali to mislim da nema potrebe ako beba nije bolesna. Toplomjera ima jeftinih u dm-u, u bubamari sam vidla preko 150kn. Tak da cu i ja taj običan toplomjer, komprese i purelan uzeti u ljekarni, eventualno i onu podlogu za ispod guzice, jesu to kao podloge za inkontinenciju Lagertha? Netko mi je tekao da je to najbolje i najjeftinije za bolnicu za nas mame. Joj da, jos cu morati i termometar za vodu, ali toga sam vidjela u Kauflandu.
Apropo pranja, ja sam sve oprala na 40 i tutnula u sušilicu za sterilizaciju...i tetre i robicu.
E da, zaboravila sam pitati: cure, kakve vi koristite toplomjere za bebe tj. kakve će te koristiti?
i mene zanima, znam samo da onaj što se prisloni u uho ne valja, odnosno ima oscilacije i do 2 stupnja..
Kaj smo rekli za tjemenicu ako beba ima, glavica se moze malo kokosovim uljem namazati i počešljati četkom. Ja kupila u dm četku i škarice, negdje sam citala da chicco škarice trgaju nokte, a ne rezu. Tak je mekana četka. Babylove marka. Nece mi uploadati sliku.
klasicni pa u guzu i kad poraste ispod rukice...frendica uzela u dm-u neki s tankim i/ili mekim vrhom, ne sjecam se tocno :D za do 50kn, kaze da beba i ne osjeti...dok joj mijenja pelenu na pola minute ga stavi, prica, beba nesto gugucee i to je to
U guzu mu metnes toplomjer Lagertha, između malih guzova...tak su radile moje cure...
Sortiraj odgovore
Najstariji