Ja sam danas prehodala nekih 6 km pa sam malo čistila jer je majstor danas bio, pa sam malo čistila i preslagilavala ladice poslije njega. Danas mi je dobar dan za razliku od jučer i prekjučer. Sad gledam neku seriju i kako mi trbuh pleše
Morati ću ga snimiti.
I ja sam danas neka lijeva... muci me probava i to jaako... bas mi je pritisak u trbuhu..
Od pola 4 ujutro sam budna.. nadam se da ce sutra biti bolje...
Blu, povlačim što sam rekla, zaistati se ne vidi da si trudna
Haha ma vidi se, al kroz jutro je skroz malen, popodne nakon sta pojedem i popijem brdo tekucine izgledam kao da nisam ista osoba.Naraste dosta!Nije prevelik al se bas bas vidi
Ne znam, da si se slikala u nekoj malo široj majici mislim da ti se ništa ne bi vidjelo. No ima još takvih trbuha, evo našla sam npr ovu curu: https://i.ytimg.com/vi/jxeC7uxi1Rk/maxresdefault.jpg . Ja se s nostalgijom sjećam kad sam se žalila da nemam trbuh pa mi je samo odjednom jako iskočio. Sad jedva čekam da ga se riješim.
Gala pa neka te netko fotografira…ne mislim za ovdje, već tebi za uspomenu
Baš si mislim kako bih trebala natjerati dečka da se pokrenemo po tom pitanju. Općenito se baš ne naslikavamo. Mislim da u 3 pune godine veze imamo 5-6 zajedničkih slika. Inače mi to baš i nije bitno, ali sad vrijeme doslovno leti. Trebamo ipak imati neke slike za kasnije, i samu pupicu i nas u ovoj fazi. :)
Žao mi je što ste danas trome, ali mi je i lakše što nisam jedina. Meni je trenutno baš neka mučnina, kao da mi sve stoji u želucu i cijeli dan sam provela doma u kućnom izdanju. Imali smo poprilično dinamičan tjedan i baš mi paše ovakva subota, no u drugu ruku mi je i čudno jer sam se baš navikla na pokret otkako je došlo sunce.
Malog sve češće osjetim. A i dečko je uspio dvaput. Inače čim on stavi ruku, mali skulira. :D Već vidim tko će biti autoritet hihi.
Gala, ja sam požalila što imam malo slika iz prve trudnoće, to je posebno razdoblje i kasnije će ti biti drago što imaš te slike, vjeruj mi, tako da sad to nadoknadite :) mi smo inače slični po tom pitanju, nemamo se baš običaj puno slikat, ali zato malog i sebe u ovoj trudnoći puno slikam :) mene isto uhvatio neki neobičan umor danas, tko zna što je to u zraku.
Lagertha, svaka ti čast, ja ne bi mogla pola toga obavit što si ti, super da imaš toliko snage!
Moj muž baš neki dan prvi put osjetio bebu, imam osjećaj kao da imam akvarij s ribicom unutra koliko se mućka, haha, ful je živahna
Anja, ma nisam se pretrgla, al sam sretna kad imam malo više snage jer prekjučer sam bila usisala i objesila veš pa sam se osjećala kao da sam očistila cijeli dvorac.
Kako ste cure?:-)
Ja evo cijelu noć nisam spavala zaspem pa se dignem i tako stalno...
Leda su me toliko bolila na dnu da se nisam iz kreveta mogla dignut uzaaasss. ..to valjda zato jer sam jučer previše cistila po kuci xD
Kako vi sa kućanskim poslovima?
Mene to ubija,ja sve napravim a muž usisa i opere podove he he he...Barem sam sad na miru po pitanju čišćenja...
Mala se malo konačno umirila prvih par dana me lupala kao blesava sad baš i ne toliko... :-)
Pozdrav svima! Vidim sve vas muci spavanje,a ja bas lijepo odspavam..vec sam tjedan dana doma i bas mi je super,cak se vise ni po noci ne budim na wc 😊 a sto se kucanskih poslova tice sve radim u ratama haha..jucer sam malo setala po trgovackom centru i nakon kupnje u dm-u sam bila umorna kao da sam citavu noc i dan radila 😂😂
Jutro!
Evo sve me strah i napisati, ali hoću jer cu neke od vas mozda obradovati...ja koja imam užasnu žgaravicu valjda od prvog dana - skoro da je nemam vise!! Zadnjih par dana spavam dobro, nocas sam cak maknula sve naslage jastuka ispod sebe i spavala samo na jednom! 😊 Dakle, nesto se događa, ali očito mi je bebica odlučila malo "otpustiti" želudac. Drzim fige da i vama tako! 😘
Jutro curke....
Evo ja jutros bila u Lidlu; kupila malom čarapice, piđamice, slinčeke i sebi dvije majice.
Gledala sam malo one grudnjake za dojilje... vi koje imate iskustva - oni su svi bez podstave? Čudno mi je to skroz.... znam da se stavi još jastučić zbog mlijeka.... ali ovak samo platno mi je čudno....
Sortiraj odgovore
Najstariji