Išla sam za sad samo u bolnicu s mužem no namjeravala sam i u dom zdravlja sama. Danas je u bolnici bio zadnji dan. Vidjeli smo radjaonu, sobe, bebe s žuticom pod svjetlom... Sve je veće i ljepše nego što sam zamišljala, ne bi vjerovali Očito sam ja pesimist.
Curke ja sad dosla iz west gatea. Na nekim standovima vise nema nekih stvari jer su sve rasprodali, a kako kazu nisu se dobro pripremili. Uglavnom uzela sam kadicu i posteljinu 5 u 1. I svekrva nas pocastila sa viperom. Tako da sam sasvim zadovoljna. I naravno 2 bodica s natpisima. Svaka baka jedan uzela.
Naime mislila sam da ce mi danasnji dan biti pokora za korizmu 😂 jer idem sa mamom i svekrvom, ali je jako dobro proslo.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Ja opet slabo spavam, kao što se vidi po vremenu pisanja. Jučer išli na kontrolu i dječak je potvrdio svoj spol .
Naravno da sam i taj pregled obavila ranije od planiranog, jer sam takva sva sklona panici bila uvjerena da je iscjedak prilično jak, ali vodenast zapravo plodna voda koja pomalo curi.
Kaže dr da nije i da je sve ok. Očekivala sam da ću spavati kao beba, ali sam to izgleda stvarno i odlučila, pa se budim noću par puta. Osim toga htjela sam pitati kako stojite sa bolovima. Mene jučer sve boljelo, kukovi, trtica, noge...ma sve.
Da jucer je i mene poprilicno sve boljelo, a vec 2 dana muku mucim sa uzasno niskim tlakom. A iako sam i nocas budna veci dio noci tek sam sada dosla online jer mi je bilo uzasno zlo pa sam pokusavala zaspati u nekom sjedecem polozaju. Ah to blazeno stanje 😀
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Jutro curke,
Joj kak je lijep dan vani, jedva čekam malo u skitnju ;)
Budna od 6, što zapravo znači da sam se naspavala jer inače se budim već oko 4
Vidim da vas sve muče neki bolovi, to nam je valjda pod normalno dok bebe ne dodju ;)
Ne znam kak je vama ali ja imam feeling da sam trudna već sto godina, valjda zato što sam od početka doma ;)
Jutro cure! Evo i moje slike konačno
Ajme, blago vama što živite blizu west gatea pa možete svratit.. Kod nas će bit iduću subotu u jednom shopping centru late night shopping i imaju 4-5 dućana za bebe, kažem ja mužu jučer to i da bi mogli svratit a on ispusti neki nezainteresirani, neodređeni zvuk u smislu "jel baš moramo?" muka mi je, očito ćemo morat sve nabavljat zadnji čas..
Ista stvar i kod mene.... Kao slonica... Jer sam stalno kući, a još se složilo tako da sam bila prvo na godišnjem, radila 2 dana. Zakompliciralo se krvarenje i bolovanje. Realno ne radim od 17.11....a bo od 19.12....a termin...ajme 5.8
Bok trudničke, o čemu uopće ovisi oticanje? Uvijek to povezujem s toplijim vremenom ali nekako mislim da to u trudnoći ima veze i s nakupljanjem vode,,,,neka iskustva? :) Tejnks!
Anja, preslatka si!Cure, ja sam se isto probudila u 4 i nikako zaspat..Anna pa da, voda, a sad i toplina, ja sam inace sklona oticanju u toplijim danim, pa sve zajedno je ajme!Ja sam ipak odlucila radit, na kraju cu do kraja potegnit😊Ok se osjecam a doma mi se ne stoji nikako.
Prekrasan je dan ja cu se isto pokrenut.Odradila trening jutros najranije, sad tusiranac pa gibanje vani😊
Sortiraj odgovore
Najstariji