Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koskica
    07. Travanj 2017. 16:19

da nije mi toliko veliki ali me zato BH kontrakcije deru svako malo.

url=https://lilypie.com]

• Anjaaa
    07. Travanj 2017. 16:30

blu5

Anjaaa

Ma izgledaš super Pinkice, vidjela sam sliku! ja tražim kabel od fotića da stavim svoju.
    Svašta će se slatkog naučiti beba samnom jesti haha! Neke dane jedem samo povrće ko zec, a nekad masne sendviče, cheesburgere i sl.
    Izgleda da samo mene zeza onaj lilypie u potpisu, štogod da napišem ne mjenja se onaj url.. baš ne kužim

Ja sam se isto pitala di zapinjem, al ovo je bilo u pitanju. Kao što ti je napisala Mrva, idi na code snippets,FORUMS i onda PseudoHTML, UBCC.. pojavi ti se ispod neki link i to kopiraš u svoj potpis.. trebalo bi uspjet..To ti je na kraju kad već sve sejvaš i onda izabreš Forums, pa ispod klikneš na Pseudo…

Nije u tome problem, to sam napravila, problem je u klokanici, štogod da napišem u potpisu ono mi vrati ovo što piše dolje i ne mogu to promjenit. Ne mogu vjerovat da samo mene to zeza.. Kakogod, odustajem

• Anjaaa
    07. Travanj 2017. 16:37

Bar sam uspjela promjenit ako ništa drugo, haha! sad opet ovo aaa ne mogu promjenit haha

• Anjaaa
    07. Travanj 2017. 16:41

ignorirajte me, uspjela sam konačno, ne znam ni sama kako samo spamam bezveze

07. Travanj 2017. 16:58

koskica

da nije mi toliko veliki ali me zato BH kontrakcije deru svako malo.

Kako bi ih opisala? Ja mislim da ja neću skužiti ako ću imati kontrakcije. 

koskica
    07. Travanj 2017. 17:04

Jako mi s
    tvrdne trbuh. I kao neki pritisak. Ništa strašno i ništa bolno ali osjetim gotovo svaki put kada promijenim položaj.
    se

LlamaFace
    07. Travanj 2017. 17:23

Ja ih isto osjetim,stvrdne mi se trbuh i osjetim snazan pritisak. A sto se tice oticanja,bome sam "natekla",sinoc sam se vagala i kad sam vidjela 90 kila uhvatila me mukica.

koskica
    07. Travanj 2017. 17:26

ja srećom nemam problema s oticanjem. Malo me ponekad znaju hvatati grčevi ali tad uzmem magnezij i to je to.

• Anjaaa
    07. Travanj 2017. 17:59

Ja sam prvi put otekla tek par dana pred porod i to samo gležnjevi. Povuklo se tek koji tjedan ili čak mj nakon poroda, ne sjećam se više. Sad još ne otičem. Bh kontrakcije su mi intenzivno počele pred kraj, a sad sam ih imala od samog početka i to dosta jake. Sad ih ne osjećam već neko vrijeme

mrva2017
    07. Travanj 2017. 18:37

Lagertha,jesi ti na kraju isla na tecaj i u dom zdravlja i u bolnicu ili samo bolnicu? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.