Ma izgledaš super Pinkice, vidjela sam sliku!ja tražim kabel od fotića da stavim svoju.
Svašta će se slatkog naučiti beba samnom jesti haha! Neke dane jedem samo povrće ko zec, a nekad masne sendviče, cheesburgere i sl.
Izgleda da samo mene zeza onaj lilypie u potpisu, štogod da napišem ne mjenja se onaj url.. baš ne kužim
Ja sam se isto pitala di zapinjem, al ovo je bilo u pitanju. Kao što ti je napisala Mrva, idi na code snippets, FORUMS i onda PseudoHTML, UBCC.. pojavi ti se ispod neki link i to kopiraš u svoj potpis.. trebalo bi uspjet..To ti je na kraju kad već sve sejvaš i onda izabreš Forums, pa ispod klikneš na Pseudo...
E za te trake jel se treba ko njih registrirati ili ne? Mislim da sam čak negdje pročitala da treba pa da samo provjerim.
Hvala ti, Anja. Raznolika prehrana se i inače preporuča konzumirati. To što ponekad pojedemo nešto što baš i nije najzdravije nije kraj svijeta. Ponekad si i moraš priuštiti nešto takvo za svoju dušu.
jesu kojoj od vas počeli oticati ekstremiteti? Meni od prije nekoliko dana ruke...
Pa Koskica, tebi uopće nije velik stomak s obzirom da si u terminu??Super!
Sortiraj odgovore
Najstariji