Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blu5
    07. Travanj 2017. 13:15

Anjaaa

Ma izgledaš super Pinkice, vidjela sam sliku! ja tražim kabel od fotića da stavim svoju.
    Svašta će se slatkog naučiti beba samnom jesti haha! Neke dane jedem samo povrće ko zec, a nekad masne sendviče, cheesburgere i sl.
    Izgleda da samo mene zeza onaj lilypie u potpisu, štogod da napišem ne mjenja se onaj url.. baš ne kužim

Ja sam se isto pitala di zapinjem, al ovo je bilo u pitanju. Kao što ti je napisala Mrva, idi na code snippets, FORUMS i onda PseudoHTML, UBCC.. pojavi ti se ispod neki link i to kopiraš u svoj potpis.. trebalo bi uspjet..To ti je na kraju kad već sve sejvaš i onda izabreš Forums, pa ispod klikneš na Pseudo...

Pinkica93
    07. Travanj 2017. 13:35

E za te trake jel se treba ko njih registrirati ili ne? Mislim da sam čak negdje pročitala da treba pa da samo provjerim.

Pinkica93
    07. Travanj 2017. 13:38

Hvala ti, Anja. Raznolika prehrana se i inače preporuča konzumirati. To što ponekad pojedemo nešto što baš i nije najzdravije nije kraj svijeta. Ponekad si i moraš priuštiti nešto takvo za svoju dušu.

• blu5
    07. Travanj 2017. 13:38

Klikni na ovaj moj thicker iznad, vodi te program. Treba se reg.

Pinkica93
    07. Travanj 2017. 13:43

Evo da vidim jel mi uspjelo ili mene zeza.

• blu5
    07. Travanj 2017. 14:05

Uspilo je :-)

• blu5
    07. Travanj 2017. 14:09

jesu kojoj od vas počeli oticati ekstremiteti? Meni od prije nekoliko dana ruke...

koskica
    07. Travanj 2017. 15:18

Evo i
    moje buše 36+1

url=https://lilypie.com]

• blu5
    07. Travanj 2017. 15:32

Pa Koskica, tebi uopće nije velik stomak s obzirom da si u terminu??Super!

07. Travanj 2017. 16:02

Meni piše ovo u potpisu, ako nekome to pomaže: 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.