Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blu5
    07. Travanj 2017. 11:22

Mi volimo vrlo slične stvari. Ja isto nisam ljubitelj fast food hrane. Ćevape i pljeskavice uopće ne jedem, ne pašu mi. Ja isto volim rajčicu sa milijun način ali ipak mi je najdraža šalša:-)Volim povrće, pa skoro više nego meso, ribu baš i ne toliko al je pojedem tu i tamo, al purica s mlincima mi je mljac!!!Kao i teletina i janjetina ispod peke:-) Sve sam si sad ovo zamislila u glavi, mljac!!!!!

07. Travanj 2017. 11:36
    20TT
    20TT

Evo i mogaa....
    Sad imam 67 kg al na moju visinu je to premalo (183) he here

Btw u pon idem predat za urinokulturu i krv kompletna pretraga pa sam na miru :-)

• blu5
    07. Travanj 2017. 11:57

Svi trbuščići su tako slatki, i svi tako posebni:-)

mrva2017
    07. Travanj 2017. 12:05

blu5

Svi trbuščići su tako slatki, i svi tako posebni:-)

daaa.... svaka ima svoj faktor...   

baš je svaki poseban na svoj način....

Pinkica93
    07. Travanj 2017. 12:07

Anjaaa

Ajde super, utješile ste me nadam se da će se i meni vratiti u normalu nakon poroda.
    Ja sam u prvoj t dobila sveukupno 10 kg, a nadam se i trudim se da u ovoj dobijem više. Zadnjih mjesec dana sam dobila 2 kg, tovim se koliko ide. Malo sam se udebljala u nogama.
    Pinkice, lijepo si dobila ali probaj još koju kilicu. Mi mršavice trebamo bar 12 kg dobit. Ja mlatim po sladoledu zadnjih dana, baš me gušt ulovio

Mene je fakat začudilo da sam ja do sad dobila već 8 kg. Mislila sam fakat da ću i ja isto tako nekih 10ak kg dobiti ko što si i ti u prvoj. Ma da dobijem i još 12kg ne bi bilo prestrašno. Izgledala bi ko i svaka druga trudnica. Ovako si mrvicu izgledam ko neka ne baš najbolja karikatura, al šta ćeš. Niti sam mogla birati kad ću ostati trudna niti s koliko kila. Od samog početka se trudim što je više moguće natući kila i do sad mi ide. Baš od samog početka dobivam na težini i to mi je super. Samo ti i sladoled jedi, hranjiva je to namirnica. Bar će se bebica već sad naučiti kako je sladoled fini.

• Anjaaa
    07. Travanj 2017. 12:53

Ma izgledaš super Pinkice, vidjela sam sliku! ja tražim kabel od fotića da stavim svoju.
    Svašta će se slatkog naučiti beba samnom jesti haha! Neke dane jedem samo povrće ko zec, a nekad masne sendviče, cheesburgere i sl.
    Izgleda da samo mene zeza onaj lilypie u potpisu, štogod da napišem ne mjenja se onaj url.. baš ne kužim

mrva2017
    07. Travanj 2017. 12:58

na nekoj stranici prije sam napisala postupak i neka curka je radila po tome i uspjela... tamo di piše code snippets, klikneš na FORUMS i onda PseudoHTML, UBCC.. pojavi ti se ispod neki link i to kopiraš u svoj potpis.. trebalo bi uspjet..

što se tiče kila, ja sam dobila samo 3,5 kg do sada.. doktorica mi nije ništa rekla.. beba je kolika treba biti.. sve mi je otišlo u trbuh... krenula sam s 48 kg.. nikad mi kile nisu bile jača strana.. nadam se da će sve biti dobro....

• gala_28
    07. Travanj 2017. 13:02

Pozdrav cure! Vidimo da ste bile aktivne zadnjih tjedan dana, imam što čitati za preko vikenda. :)
    Ja sam popravljala zub, ekspresno dok se ne zakomplicira stvar, trajalo je sve skupa tjedan dana, sad već popušta bol. 
    I imam pitanje.
    Prije pola sata sam skoro roknula u nesvijest...svakog 7. u mjesecu sam do sad imala preglede. I brijala sam da imam danas u pola 3, kao idem provjeriti još dal je točno u toliko...i vidim da mi piše da je pregled bio upisan za utorak. Sad sam panično zvala sestru da se ispričam i vidim ima li neki slobodan termin na vidiku no ne javljaju se...pred sam kraj smjene su. 
    Jel se dogodilo još kome?
    Doslovno sam sjela i plakala kao luđakinja. Strah me i da će se oni tamo ljutiti, fakat nije namjerno. Grrr. Još je i dečko trebao prvi put na pregled. :( 

07. Travanj 2017. 13:03

Ja sam pitala i uspjela :-)
    Ja sam krenula sa 61 i sad sam na 67...vec su mi sve kosti bile iskočile hah ..
    Zato ja jedem sve i svašta da dobijem na Kg...

• Anjaaa
    07. Travanj 2017. 13:11

mrva2017

na nekoj stranici prije sam napisala postupak i neka curka je radila po tome i uspjela… tamo di piše code snippets, klikneš na FORUMS i onda PseudoHTML, UBCC.. pojavi ti se ispod neki link i to kopiraš u svoj potpis.. trebalo bi uspjet..

što se tiče kila, ja sam dobila samo 3,5 kg do sada.. doktorica mi nije ništa rekla.. beba je kolika treba biti.. sve mi je otišlo u trbuh… krenula sam s 48 kg.. nikad mi kile nisu bile jača strana.. nadam se da će sve biti dobro….

to sam i napravila, ali na klokanici nešto šteka. kopiram taj link, stisnem kvačicu i kad refresham stranicu da vidim jel uspjelo, pise link rezličit od onog u potpisu. štogod da napišem ne mjenja se

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.