Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koskica
    05. Travanj 2017. 20:31

Maslačak hvala na objašnjenju

url=https://lilypie.com]

05. Travanj 2017. 20:42

Ja isto još nisam spremila torbu. Ni neću... Ima vremena, skroz sam zatvorena. Spavam u onoj spavaćici iz sportsdirecta   danas je u Vinogradskoj bio anesteziolog. Zanimljivo predavanje!

05. Travanj 2017. 20:43

Jučer je glavna sestra rekla da osim kompresor ne treba ništa za pupak!

• Kokica
    05. Travanj 2017. 21:02

E da sad me Lagertha podsjetila...kaj vi mislite o epiduralnoj? Ja sam vise za nego protiv. Na tecaju su nam pricali o tome i naravno da ima nuspojava ali ima ih svaki lijek ali za bebu nije stetan. Malo me zbunjuje to kaj su nam rekli da ako uzmemo epi da uvedu kateter u kicmu i cijelo vrijeme ga imamo do kraja poroda. I onda valjda sa tim kateterom u ledjima lezimo na ledjima 

Znaci od 33 tjedna (od danas ) pratim pokrete iza jela?

Maja 3
    05. Travanj 2017. 21:12

Koskica,ja sam u prvoj trudnoci u 37 tj krenula u TA,i onda su mi to rekli. 

05. Travanj 2017. 21:27

Kokica

E da sad me Lagertha podsjetila…kaj vi mislite o epiduralnoj? Ja sam vise za nego protiv. Na tecaju su nam pricali o tome i naravno da ima nuspojava ali ima ih svaki lijek ali za bebu nije stetan. Malo me zbunjuje to kaj su nam rekli da ako uzmemo epi da uvedu kateter u kicmu i cijelo vrijeme ga imamo do kraja poroda. I onda valjda sa tim kateterom u ledjima lezimo na ledjima

Znaci od 33 tjedna (od danas) pratim pokrete iza jela?

Mi smo danas gledali filmić i taj katater je prilično tanak, tipa kao neki deblji konac. Ne bi se nešto deblje mogli ni provući između kralješnjaka. Pomoću njega dobiješ anesteziju pa prema tome ni ne osjećaš taj dio ili osjećaš jako slabo. Igla se zabija između kralježnjaka koji su ispod leđne moždine.

05. Travanj 2017. 21:30

Kokica

Znaci od 33 tjedna (od danas) pratim pokrete iza jela?

Ako nisi osjetila bebu cijeli dan, pojedeš nešto i legneš se na bok i ako i onda ne osjetiš bebu pravac bolnica. Bar sam ja tako shvatila. Moj je prilično živahan svaki dan: ujutro, popodne, navečer. Ne zapisujem točno i ne brojim pokrete, ali eto tako otprilike.

• blu5
    06. Travanj 2017. 08:11

Moja je preživahna, na momente ne mogu virovat!Cili mi se stomak izobliči:-)Imam osjećaj da je stalno u pokretu, možda jedino sad kroz jutro negdi od 09-11 da je ne osjetim, a ovo drugo stalno. Tako i kad se probudim po noći, budna je i udara. Inače, samo da Vam kažem, mala mi je isto tako bila živahna stalno u trbuhu, a kad se rodila, bila je super beba. Spavala je kako i treba, svako tri sata buđenje, dok je mali poprilično bio miran u trbuhu, a kao beba, ajme!

Sundi
    06. Travanj 2017. 09:03

Hej curke ipak je od ponedeljka trudnicka roba i bebe.
    http://www.lidl.hr/hr/2635.htm?id=960

mrva2017
    06. Travanj 2017. 09:37

Sundi

Hej curke ipak je od ponedeljka trudnicka roba i bebe.
    http://www.lidl.hr/hr/2635.htm?id=960

ima baš dobrih stvari... znam gdje ću biti u ponedjeljak u 7 ujutro...   

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.