Ja isto još nisam spremila torbu. Ni neću... Ima vremena, skroz sam zatvorena. Spavam u onoj spavaćici iz sportsdirecta danas je u Vinogradskoj bio anesteziolog. Zanimljivo predavanje!
Jučer je glavna sestra rekla da osim kompresor ne treba ništa za pupak!
E da sad me Lagertha podsjetila...kaj vi mislite o epiduralnoj? Ja sam vise za nego protiv. Na tecaju su nam pricali o tome i naravno da ima nuspojava ali ima ih svaki lijek ali za bebu nije stetan. Malo me zbunjuje to kaj su nam rekli da ako uzmemo epi da uvedu kateter u kicmu i cijelo vrijeme ga imamo do kraja poroda. I onda valjda sa tim kateterom u ledjima lezimo na ledjima
Znaci od 33 tjedna (od danas ) pratim pokrete iza jela?
Koskica,ja sam u prvoj trudnoci u 37 tj krenula u TA,i onda su mi to rekli.
E da sad me Lagertha podsjetila…kaj vi mislite o epiduralnoj? Ja sam vise za nego protiv. Na tecaju su nam pricali o tome i naravno da ima nuspojava ali ima ih svaki lijek ali za bebu nije stetan. Malo me zbunjuje to kaj su nam rekli da ako uzmemo epi da uvedu kateter u kicmu i cijelo vrijeme ga imamo do kraja poroda. I onda valjda sa tim kateterom u ledjima lezimo na ledjima
Znaci od 33 tjedna (od danas) pratim pokrete iza jela?
Mi smo danas gledali filmić i taj katater je prilično tanak, tipa kao neki deblji konac. Ne bi se nešto deblje mogli ni provući između kralješnjaka. Pomoću njega dobiješ anesteziju pa prema tome ni ne osjećaš taj dio ili osjećaš jako slabo. Igla se zabija između kralježnjaka koji su ispod leđne moždine.
Znaci od 33 tjedna (od danas) pratim pokrete iza jela?
Ako nisi osjetila bebu cijeli dan, pojedeš nešto i legneš se na bok i ako i onda ne osjetiš bebu pravac bolnica. Bar sam ja tako shvatila. Moj je prilično živahan svaki dan: ujutro, popodne, navečer. Ne zapisujem točno i ne brojim pokrete, ali eto tako otprilike.
Moja je preživahna, na momente ne mogu virovat!Cili mi se stomak izobliči:-)Imam osjećaj da je stalno u pokretu, možda jedino sad kroz jutro negdi od 09-11 da je ne osjetim, a ovo drugo stalno. Tako i kad se probudim po noći, budna je i udara. Inače, samo da Vam kažem, mala mi je isto tako bila živahna stalno u trbuhu, a kad se rodila, bila je super beba. Spavala je kako i treba, svako tri sata buđenje, dok je mali poprilično bio miran u trbuhu, a kao beba, ajme!
Hej curke ipak je od ponedeljka trudnicka roba i bebe.
http://www.lidl.hr/hr/2635.htm?id=960
Hej curke ipak je od ponedeljka trudnicka roba i bebe.
http://www.lidl.hr/hr/2635.htm?id=960
ima baš dobrih stvari... znam gdje ću biti u ponedjeljak u 7 ujutro...
Sortiraj odgovore
Najstariji