Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    05. Travanj 2017. 19:00

Ajme koskica, ti si za tjedan dana realno u terminu 😊

koskica
    05. Travanj 2017. 19:03

Pa da, i pomalo me strah.... Danas mi je 36+1

url=https://lilypie.com]

Ofnica
    05. Travanj 2017. 19:06

Nemoj se bojati...jesi spakirala torbu? Ja sam sutra 32tj i planiram sad ovih dana.

koskica
    05. Travanj 2017. 19:30

jesam torba je spremna, fale sam natikače, mob, punjač, nadam se da to nećemo zaboraviti kad krenu trudovi.

Mamicaaa
    05. Travanj 2017. 19:36

Sigurno cu raditi te biljeske,a preko noci ne osjetim nista jer cvrsto spavam..al znam da je bebac i preko noci aktivan jer dok sam radila isla sam jako rano spavat,pa dragi kad je dosao doma i legao  kaze da je jednu vecer bebac boksao i kaze ja ne mogu vjerovat da ti to nisi osjetila 😂
    Ofnice ajde bar nisam jedina koja jos nije spakirala torbu hah ja sam 32tj i planiram ovih dana,mozda sljedeci tjedan..mislim si ma ajde imam jos vremena 😂

Ofnica
    05. Travanj 2017. 19:39

Kao sve imam i nikak, ali sad cu ja to...svaki dan nesto drugo...kaj ti je mamice, pa imamo jos 2mj hihi 😂 Samo da nas ne iznenade bebe!

• Kokica
    05. Travanj 2017. 20:18

Curke jeste kupovale aspirator za nos i koji? Ja sam danas uzela baby vac za usisavac ali iskreno malo me strah toga sa usisavacem.

• Kokica
    05. Travanj 2017. 20:22

A sto se tice pracenja aktivnosti vec sam jednom bila na hitnoj jer sam dva dana dosta slabije osjecala pokrete ali skuzila sam da je bebac kako koji dan. Ima dana kad je full aktivan a ima dana kad je mirniji. Pitat cu dr na iducem pregledu za pracenje.

Maja 3
    05. Travanj 2017. 20:28

Koskice,nakon obroka legnes na lijevi bok 10 min,i u tom periodu bi trebala osjetit nebu. 3 puta na dan tako. Ako ne osjetis..pojedes nesto slatko...i opet legnes na lijevi bok. Pojasnit ce ti to u TA.

koskica
    05. Travanj 2017. 20:30

Kokica ova aktivnost o kojoj mi pričamo je aktivnos kada beba poprima drugačiji bioritam a to je iza 33 tt, tako da sve prije toga je normalno..
    ja sam isto ranije imala faza kada se duže od 24 h nije javila pa bila aktivna.
    Isto sam uzela baby vac za usisivač i rekla mi jedna mama sa 3 klinca da nebi to mijenjala nizašto, i kuma ima jednog klinca i kaže preporod nakon onih silikonskih ručnih pumpica.
    malo joj se gadi to prati ali veli da nema zamjene za to

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.