Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LlamaFace
    05. Travanj 2017. 16:35

Da ne filozofiram previse,jel imao netko s ovakvim rezultatima problema,tj da su mu dijagnosticirali gd? Znam da su vrijednosti unutar referentnih intervala al muci me sto je nataste na granici.

Me+mybaby
    05. Travanj 2017. 16:43

Ok cure imam jedno pitanje. Samo po sebi mi je uopce smijesno to napisati no hajde. Jel vama trne trbuh? Znaci vec dva dana mi trne jedan dio trbuha. Gornji dio trbuha odmah ispod sisa. Nekakav cudan osjecaj. Samo odjednom utrne. Najcesce dok lezim, ali evo danas i dok sam kuhala. Ne mislim da je to nekaj lose, ali je zbilja cudan osjecaj.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

mrva2017
    05. Travanj 2017. 16:51

Lagertha

Eto mene za zadnjegtrudničkog pregleda kod svog ginekologa prije porodaSlijedeći put moram kod njega tek negdje za cc 6 tjedana nakon poroda.
    Mali ima 2158 grama i 45 cm
    Nije mi radio bris na streptokok, rekao je da je prerano i da ga do poroda još mogu tri put dobiti. Uredno sam zatvorena, sve po PS-u tako da nema straha od prijevremenog poroda.

Onda ce ti u trudnickoj amb radit bris ili kako?

Ofnica
    05. Travanj 2017. 17:05

Mrva bas sam i ja to mislila pitati Lagerthu...meni ce uzeti bris s 35tj, nadam se da to nije rano.

05. Travanj 2017. 17:29

mrva2017

Lagertha

Eto mene za zadnjegtrudničkog pregleda kod svog ginekologa prije porodaSlijedeći put moram kod njega tek negdje za cc 6 tjedana nakon poroda.
    Mali ima 2158 grama i 45 cm
    Nije mi radio bris na streptokok, rekao je da je prerano i da ga do poroda još mogu tri put dobiti. Uredno sam zatvorena, sve po PS-u tako da nema straha od prijevremenog poroda.

Onda ce ti u trudnickoj amb radit bris ili kako?

Da, rekao je da se dogovorim s njima. Od 35-37 se preporuča koliko sam čitala.

05. Travanj 2017. 17:38

Lagertha kak mislis primjetit slabije aktivnosti i otic u bolnicu? 
    Ja imam dana kad mali lupa non stop a nekad ga osjetim jedva dva tri puta na dan. Mogla bi tako svaki drugi treci dan ic u bolnicu. Ili nisam shvatila na sto tocno mislis?

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Ofnica
    05. Travanj 2017. 18:16

Moja je frendica par dana osjećala jaku aktivnost, a onda sljedeci dan nista, ama bas nista...navecer je otišla u bolnicu jer joj je to bilo čudno, na kraju ispalo da posteljica vec tjedan dana ne radi, da je beba valjda od gladi lupala kao luda par dana i onda se umirila. Došlo do zastoja u razvoju, nije nista dobila na težini her je iscrpila sve zalihe ih posteljice...danas je zdravo dijete, ali zbog toga svega rođena u 36.tj....samo jer je mama primijetila neaktivnost, rekli su joj da je dosla sutradan tko zna sta bi bilo...nije da vas strašim, ali trebamo pratiti aktivnost bebe.

Ofnica
    05. Travanj 2017. 18:22

Pandice bas ovo sta koskica radi, treba obratiti pozornost na obrasce aktivnosti, bebe su uvijek u podjednako vrijeme budne, to je njihov bioritam...zato ima smisla to sto Kockica i Lagertha pričaju, nije to bzvz. I moj svekar mi veli da pratim to isto...to je dobar pokazatelj...mozda beba nije svaki dan jednako aktivna, ali se treba javiti svaki dan u podjednako vrijeme, najčešće navecer su budne, oko 19-21.

Ofnica
    05. Travanj 2017. 18:28

Cure jel si stipkate bradavice? Ja jos ne...ali trebala bih...malo radi pripreme za bebu. 

koskica
    05. Travanj 2017. 18:50

obavila i ja zadnji pregled kod ginekologa, od dr. Tjedna idem u TA na CTG i UVZ, tako da ću tad javiti koliko mi je malena velika i teska.
    to da moramo pratiti aktivnost bebe naglasili su nam na trudničkom tečaju, a ja s obzirom da slabo pamtim, radije pisem, to mi se učinilo zgodnim. Bitno je da osjećamo bebu. Moja seka koja je trudna 4 dana manje nego ja veli da joj cura rastura trbuh. Kaže da ne zna dal uopće spava. Tako da sam rekla ako će malena biti dobra kad se rodi kao sto je sad mm i ja ćemo biti sretni. Obzirom da noću imam tvrd san tada je ne osjećam ne kažem da tad nije aktivna samo je ne osjetim. I sad mi preostaje odbrojavati još 29 dana do termina, za sad imam +11kg.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.