Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    06. Travanj 2017. 11:50

Lagertha imas na Malešnici ducan sa zdravim hranom, pola kile kokosovog maslaca oko 50kn, ekstra djevičansko. A mozda da probaš i neka ulja zbog svrbeža...ja sam mazala s avokadom, a sad sam kupila ulje od koštica marelica, hladno tjesnjeno nerafinirano, od kemiga, negdje 40kn u ljekarni gore u citiju.

Ofnica
    06. Travanj 2017. 11:55

Valentina odi Dr i reci tako...da te pece i svrbi, sta vec...mozda su i gljivice pa ti da vaginalete. A i trazi da te posalje na urinokulturu jer ti je neugodno i imas tegobe. Treba inzistirati na tim stvarima. Ako su gljivice, pij dosta probiotika, kefira i slično...cak mozes i natopljenu blazinicu u hladan kefir staviti između stidnih usana da ti malo olakša peckanje. 

Ofnica
    06. Travanj 2017. 11:58

Valentina ali to Odi gonekologici svojoj...ne znam zašto bi isla Dr opće prakse. Spominješ i bolnicu...sta trudnoću vidis u bolnici...nisam to skuzila.

06. Travanj 2017. 12:16

Ma moja doktorica ova opća za ostale stvari će mi napravit sta god je tražim zato...
    Imam ginekologa koji mi samo dane uputnice ,a trudnoću mi vode u bolnici da... :-)

Ma samo me pece kad piskim ali ne svaki put..

06. Travanj 2017. 12:24

Ofnica

Lagertha imas na Malešnici ducan sa zdravim hranom, pola kile kokosovog maslaca oko 50kn, ekstra djevičansko. A mozda da probaš i neka ulja zbog svrbeža…ja sam mazala s avokadom, a sad sam kupila ulje od koštica marelica, hladno tjesnjeno nerafinirano, od kemiga, negdje 40kn u ljekarni gore u citiju.

Ma da, to je Tvornica zdrave hrane za koju sam rekla da ću otić. 
    Valentina, a da probaš piti brusnicu... ako ti je urin dobar možda nema potrebe za urinokulturom?

Ofnica
    06. Travanj 2017. 12:29

Zato velim, mozda su i gljivice...probaj s tim brusnicama i kefirom, caj od peršina i kadulje nemoj ni slučajno jer je zabranjen u trudnoći. Pa ako ti se nastavi, javi se doktoru. Očito te s razlogom pece...ako nosiš dnevne uloške, mozda te i oni nadražuju? Tko ce znati.

mrva2017
    06. Travanj 2017. 12:39

Lagertha

Ofnica

Lagertha imas na Malešnici ducan sa zdravim hranom, pola kile kokosovog maslaca oko 50kn, ekstra djevičansko. A mozda da probaš i neka ulja zbog svrbeža…ja sam mazala s avokadom, a sad sam kupila ulje od koštica marelica, hladno tjesnjeno nerafinirano, od kemiga, negdje 40kn u ljekarni gore u citiju.

Ma da, to je Tvornica zdrave hrane za koju sam rekla da ću otić.
    Valentina, a da probaš piti brusnicu… ako ti je urin dobar možda nema potrebe za urinokulturom?

meni je urin dobar, a urinokultura mi mjesecima nije bila ok sada u trudnoći...  uvijek neku bakteriju pokazivala.. tako da bolje neka si obavi...
    Valentina, najbitnije je da puno tekućine unosiš... da ideš što više piškiti....

Sundi
    06. Travanj 2017. 12:48

ValentinaA

Ma moja doktorica ova opća za ostale stvari će mi napravit sta god je tražim zato…
    Imam ginekologa koji mi samo dane uputnice ,a trudnoću mi vode u bolnici da… :-)

Pazi uvin caj ne smijes piti. Jedino brusnica i hrpa tekucine, da to izbacis. Odi kod doktorice po uputnicu i izvadi urin... To je najcesca tegoba u utrudnoci.. Nista strasno ali zakaj bi te peckalo ako ne treba.. A i te upale ako se ne ljece odmah poslije se ljece puno teze...

Sundi
    06. Travanj 2017. 12:53

curke idete na sajam u west gate? Jel bio nekolani.. Kakvi su popusti?

Matie89
    06. Travanj 2017. 12:53

Sundi

ValentinaA

Ma moja doktorica ova opća za ostale stvari će mi napravit sta god je tražim zato…
    Imam ginekologa koji mi samo dane uputnice ,a trudnoću mi vode u bolnici da… :-)

Pazi uvin caj ne smijes piti. Jedino brusnica i hrpa tekucine, da to izbacis. Odi kod doktorice po uputnicu i izvadi urin… To je najcesca tegoba u utrudnoci.. Nista strasno ali zakaj bi te peckalo ako ne treba.. A i te upale ako se ne ljece odmah poslije se ljece puno teze…

Potpusujem sve sto je Sundi rekla. Bolje otidji da si mirna ako nista. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.