Lagertha imas na Malešnici ducan sa zdravim hranom, pola kile kokosovog maslaca oko 50kn, ekstra djevičansko. A mozda da probaš i neka ulja zbog svrbeža...ja sam mazala s avokadom, a sad sam kupila ulje od koštica marelica, hladno tjesnjeno nerafinirano, od kemiga, negdje 40kn u ljekarni gore u citiju.
Valentina odi Dr i reci tako...da te pece i svrbi, sta vec...mozda su i gljivice pa ti da vaginalete. A i trazi da te posalje na urinokulturu jer ti je neugodno i imas tegobe. Treba inzistirati na tim stvarima. Ako su gljivice, pij dosta probiotika, kefira i slično...cak mozes i natopljenu blazinicu u hladan kefir staviti između stidnih usana da ti malo olakša peckanje.
Valentina ali to Odi gonekologici svojoj...ne znam zašto bi isla Dr opće prakse. Spominješ i bolnicu...sta trudnoću vidis u bolnici...nisam to skuzila.
Ma moja doktorica ova opća za ostale stvari će mi napravit sta god je tražim zato...
Imam ginekologa koji mi samo dane uputnice ,a trudnoću mi vode u bolnici da... :-)
Ma samo me pece kad piskim ali ne svaki put..
Lagertha imas na Malešnici ducan sa zdravim hranom, pola kile kokosovog maslaca oko 50kn, ekstra djevičansko. A mozda da probaš i neka ulja zbog svrbeža…ja sam mazala s avokadom, a sad sam kupila ulje od koštica marelica, hladno tjesnjeno nerafinirano, od kemiga, negdje 40kn u ljekarni gore u citiju.
Ma da, to je Tvornica zdrave hrane za koju sam rekla da ću otić.
Valentina, a da probaš piti brusnicu... ako ti je urin dobar možda nema potrebe za urinokulturom?
Zato velim, mozda su i gljivice...probaj s tim brusnicama i kefirom, caj od peršina i kadulje nemoj ni slučajno jer je zabranjen u trudnoći. Pa ako ti se nastavi, javi se doktoru. Očito te s razlogom pece...ako nosiš dnevne uloške, mozda te i oni nadražuju? Tko ce znati.
Lagertha imas na Malešnici ducan sa zdravim hranom, pola kile kokosovog maslaca oko 50kn, ekstra djevičansko. A mozda da probaš i neka ulja zbog svrbeža…ja sam mazala s avokadom, a sad sam kupila ulje od koštica marelica, hladno tjesnjeno nerafinirano, od kemiga, negdje 40kn u ljekarni gore u citiju.
Ma da, to je Tvornica zdrave hrane za koju sam rekla da ću otić.
Valentina, a da probaš piti brusnicu… ako ti je urin dobar možda nema potrebe za urinokulturom?
meni je urin dobar, a urinokultura mi mjesecima nije bila ok sada u trudnoći... uvijek neku bakteriju pokazivala.. tako da bolje neka si obavi...
Valentina, najbitnije je da puno tekućine unosiš... da ideš što više piškiti....
Ma moja doktorica ova opća za ostale stvari će mi napravit sta god je tražim zato…
Imam ginekologa koji mi samo dane uputnice ,a trudnoću mi vode u bolnici da… :-)
Pazi uvin caj ne smijes piti. Jedino brusnica i hrpa tekucine, da to izbacis. Odi kod doktorice po uputnicu i izvadi urin... To je najcesca tegoba u utrudnoci.. Nista strasno ali zakaj bi te peckalo ako ne treba.. A i te upale ako se ne ljece odmah poslije se ljece puno teze...
curke idete na sajam u west gate? Jel bio nekolani.. Kakvi su popusti?
Ma moja doktorica ova opća za ostale stvari će mi napravit sta god je tražim zato…
Imam ginekologa koji mi samo dane uputnice ,a trudnoću mi vode u bolnici da… :-)
Pazi uvin caj ne smijes piti. Jedino brusnica i hrpa tekucine, da to izbacis. Odi kod doktorice po uputnicu i izvadi urin… To je najcesca tegoba u utrudnoci.. Nista strasno ali zakaj bi te peckalo ako ne treba.. A i te upale ako se ne ljece odmah poslije se ljece puno teze…
Potpusujem sve sto je Sundi rekla. Bolje otidji da si mirna ako nista.
Sortiraj odgovore
Najstariji