Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • KFK
    05. Travanj 2017. 15:27

Ofnica

Kfk, sundi misli na to da joj muz dobije kao neku prigodnu nagradu za rođenje djeteta u visini place. U svakom slučaju, trebaju prijaviti djecu na onog tko ima veci bruto. U svakom slučaju, sad dok je zena na porodiljnom djeca trebaju ici na muza, a kasnije ih mogu prebaciti.
    Kfk mozda sam se malo krivo izrazila, jos je uvijek moguce ugovoriti i placu u netu, ali se to ne običava odnosno potiče se ugovaranje u Brutu upravo zbog potencijalne zloupotrebe olakšice od strane poslodavaca. Frendica je imala ugovorenu plavu u netu, prijavila je bebaca kad se rodio i onda je poslodavac rekao: ček ti sad imas 500kn veću placu…i smanjio joj bruto zamislite! zato velim da postoje rupe u zakonu koje poslodavci koriste.

Da, mislim da smo se skužile :D A ovo za frendicu je žalosno, dokaz da su kod nas privatnici iznad zakona i svatko radi kaj hoće. katastrofa

Sundi
    05. Travanj 2017. 15:30

Da u nasem slucaju je svejedno na koga cemo prijaviti zato sto smo oboje brutto iznad 5500 iako je je moj bruto tri puta veci.
    Hvala puno na pomoic curke.

• blu5
    05. Travanj 2017. 15:31

Ja imam samo jedno dijete prijavljeno na svojoj poreznoj kartici, za malu dobijem kroz povrat poreza, a mislim da ni treće neću stavljat na sebe.

• Kiara19
    05. Travanj 2017. 15:52

mamika3

Kiara19

Ofnica, da ja na porodiljni idem direktno s posla, tocnije zadnji dan dok sam na porodiljnom zbog toga da ostvarim pravo na porodiljni od pune place 6mj.
    Mamika3, termin mi je 17.8. U Vinogradskoj nisam bila,a Sv. Duh mi se bas svida. I suprugu :) Inace imam do Zg vise od 150 km :)

Evo,Ofnica i ja ti idemo pocetkom 6-og na Sv Duh pa ces imati informacije iz prve ruke!

Javite obavezno :)

koskica
    05. Travanj 2017. 15:54

Drage cure, uspjela sam pročitati čitav zaoszatak od poruka jer već puna 2 sata čekam kod ginekologa na red. Užas, a jedina sam trudnica u čekaonici. Prestrašno.
    Nego što se tiče grudnjaka imam iz lidla i iz mullera. Definitivno su mullerovi udobniji za nositi. Nemjerljivo. Veličine su mi jednake tako da ih mogu usporediti.
    Lagherta, pitala si me dal mi je teže s trbuhom. Je, teže mi je pogotovo noću. Sad više ne spavam tako lijepo.
    Cure koje pitaju za bebe, kako su aktivne. Ja mogu tek od nekog 34 tt pratiti ritam, to zapravo i je neki ritam kako će boti kad se rode.

Cure koje

url=https://lilypie.com]

koskica
    05. Travanj 2017. 15:57
    ja si vodim i neki dnevnik njene aktivnosti
    ja si vodim i neki dnevnik njene aktivnosti

url=https://lilypie.com]

Ofnica
    05. Travanj 2017. 16:07

Kockica super su ti bilješke! Daaa, kazu da je 33-34.tj pravi pokazatelj aktivnosti. Dala si mi super ideju! Hvala!

05. Travanj 2017. 16:09

Koskica super si se sjetila biljezit. Ja osobno ne vjerujem u to da po tom mozemo pratit kakva bi beba mogla biti nakon poroda. Ak cemo tako moj mali spava navecer od 11pa do 11 ujutro haha s tim da se ja po noci dizem na wc i pit vode. Ne moramo mi uvijek osjetiti bebu kad je aktivna tj budna tako su bar meni rekli, moze ona bit budna a da nas i ne udara.
    Al eto imat ces sad biljeske pa kad se rodi moci ces usporedit i vidjet jel ima istine u tome :D 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

05. Travanj 2017. 16:32

Eto mene za zadnjeg trudničkog pregleda kod svog ginekologa prije poroda  Slijedeći put moram kod njega tek negdje za cc 6 tjedana nakon poroda.
    Mali ima 2158 grama i 45 cm 
    Nije mi radio bris na streptokok, rekao je da je prerano i da ga do poroda još mogu tri put dobiti. Uredno sam zatvorena, sve po PS-u tako da nema straha od prijevremenog poroda.

05. Travanj 2017. 16:35

Pandica1510

Koskica super si se sjetila biljezit. Ja osobno ne vjerujem u to da po tom mozemo pratit kakva bi beba mogla biti nakon poroda. Ak cemo tako moj mali spava navecer od 11pa do 11 ujutro haha s tim da se ja po noci dizem na wc i pit vode. Ne moramo mi uvijek osjetiti bebu kad je aktivna tj budna tako su bar meni rekli, moze ona bit budna a da nas i ne udara.
    Al eto imat ces sad biljeske pa kad se rodi moci ces usporedit i vidjet jel ima istine u tome :D

A da, ma i promjene se navike, ali važno ti je okvirno pratiti čisto zato da možeš primjetiti manjak aktivnosti i otići u bolnicu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.