Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blu5
    06. Travanj 2017. 15:46

Mislim da s tim ne možeš pogriješit LlamaFace. Same opruge nisu dobre, kao što ni sama pjena po meni nije dobra, makar meni ne odgovara.

koskica
    06. Travanj 2017. 16:06

http://forum.roda.hr/threads/50570-Smiješne-situacije-s-poroda
    Cure, preporučam da pročitate. Dobro sam se nasmijala i malo opustila

url=https://lilypie.com]

LlamaFace
    06. Travanj 2017. 16:43

Tnx,Blu5 😄 taman sam naletila na neku akciju 20% u happy dreams pa cemo se habi i ja zaletit poslije, mozda dns padne madrac 😎

Mamicaaa
    06. Travanj 2017. 17:03

Koskica ajme ovo je predobro, oplakala sam od smjeha 😂😂😂😆😆 bas ti hvala na linku!! 😊

Ofnica
    06. Travanj 2017. 17:17

Mi smo kupili pjenu madrac, Hrvatska proizvodnja. Ima i antialergijski sloj. Onaj s oprugama bi mozda bio malo pretvrd, za bebe preporučaju pjenu jer se prilagođava težini bebe. Dobro da smo kupili pjenu iz jednog razloga...kinderbet je 120x60, a madrac 125x63. Madrac 120x60 je jednostavno plesao  u kinderbetu i bilo je lufta između njega i prečkica tako da smo uzeli ovaj veci, da ne bi ne daj Bože jednog dana dijete zaguralo rukica i da ne dođe do ozljede. Ja volim da he madrac na knap. Obzirom da je madrac od pjene, super je ušao na knap, ali da ima opruge postoji mogućnost da bi s
    e izvitoperio da bi se onak malo ispupcio po sredini. Tak da sam ja super zadovoljna!

Ofnica
    06. Travanj 2017. 17:19

Ovako izgleda nas kindač...

LlamaFace
    06. Travanj 2017. 17:34

😍😍 predobro izgleda kinderbet. 
    Koskice,skoro sam se upisala od smijeha dok sam citala 😂

Ofnica
    06. Travanj 2017. 17:54

Hvala! Jednostavan je, meni he bitno da je bukovo drvo i da se bočna stranica moze spustiti. A cijena je bila najbolja: 999-15%, madrac 499-15%

06. Travanj 2017. 21:31

Ja sam na kraju bila kupila ovaj madrac u Bubamari kad je bilo 30% popusta na sve: http://www.bubamara.in/djecja-soba/kreveti-i-dodaci/madraci/bubaba-madrac/59023830032059021
    i iskreno, po meni je to ok. Moš si mislit kakav sam ja madrac imala i nikad nisam imala problema s kralježnicom. Moje mišljenje je da je to više genetski i ako će dečko imati problema s tim, budem mu kupila bolji madrac ako to liječnik preporuči. Ovaj je tvrd i ima tu perivu presvlaku. Inače, kasnije sam vidjela u Pevcu isto odlične dječje madrace za oko 300 kuna kombinacija pjene i opruga debljine 12 cm.
    Danas smo u Vinogradskoj imali predavanje o problemima na porodu i perintologica nam je pričala zašto ona ne voli epiduralnu. Glavni razlog je ovaj: žena je u procesu rađanja otvorena 9-10 cm i mogla bi roditi uz stiskanje, no ona ne osjeća trudove i ne može stiskati... ctg bebe se naglo pogorša i na kraju završi na CR iako je da nije imala epiduralnu mogla roditi brzo i prirodno. A o CR-u da ne pričam... upozorila nas je na različite nuspojave od CR-a i da je to ipak operacija te da je za ženino tijelo puno lakši prirodan porod. Također objasnila je i razloge za drip i epizotomiju. Drip je ustvari umjetan unos hormona koje inače ženino tijelo samo proizvodi za trudove. Ako doktori vide da porod dugo traje, da se žena uz trudove nije ništa otvorila, stave drip da porod bude brži: s produživanjem poroda raste opasnost za bebu, za majku, da oboje izgube snagu, da dobiju infekciju... Epizotomija se radi u slučaju da doktori vide da treba malo razrezati međicu da beba prođe jer smatraju da je bolje da se to napravi kontrolirano i da se razreže u stranu tako da žena ne popuca do rektuma te tako ošteti crijeva i mišiće za kakanje. Ja sam odlučila uzeti epiduralnu samo ako neću biti previše otvorena kad dođem u rodilište. Kod otvorenosti od 10 cm može doći do poroda (zadnje faze kad dijete izlazi) i ako se epiduralna da kad smo već otvorene 7-9 cm moguće je da će do te zadnje faze poroda proći premalo vremena za drugu dozu epiduralne i da ja neću ama baš ništa osjećati, a trebati ću stiskati. Uglavnom, treba slušati doktore, ništa nije bez razloga 

Ofnica
    06. Travanj 2017. 22:03

Lagertha vidjela sam da puno cura u bubamari kupuje te madrace, kad sam vidjela cijenu malo mi je bilo krivo jer sam ja ipak malo više platila, ali rekoh proizvod je hrvatske firme pa mi nije zao, potičimo domaću proizvodnju i zaštitimo domaća radna mjesta! Ali taj i bubamare cu preporučiti sisterki kad bude kupovala.
    Apropo epiduralne, slažem se. I ja cu ju uzeti ako ne bude prekasno, samo da mi sačuva energiju za tiskanje i završni izgon. A ako vec bude kasno stisnut cu zube i istiskati malog kako god znam, kao i sve naše mame kako su prirodno rodile. Samo molim Boga da me nece trebati rezati ili da ne popucam, jer puno cura veli da je to sa šivanjem ajme majko...jedna je cak komentirala da ju je Dr tak jako i usko sašio da dan danas osjeća posljedice, a samo se nacerio i izjavio: muž ce biti sretan. Wtf??? 😳🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.