Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Travanj 2017. 12:54

Zvat ću je sutra tako da mi odma napise uputnicu i u ponedjeljak odnest ... jer preko nje mi ide to najbrže.
    a nosila sam i uloske da jer sam utrogestan morala stavljat do nedavno 3×2 ...
    Mada posto imam secer tip 1 zna peći u od toga ako ide previše šećera kroz mokracu van hah... ma joooj

A sta se tice vađenja krvi ? dal vama to tko radi  ili?meni su zadnji put u 2.mj :-)

Mislila sam možda u ponedjeljak obadvoje tako da sam bez brige... 

06. Travanj 2017. 12:54

mrva2017

Lagertha

Ofnica

Lagertha imas na Malešnici ducan sa zdravim hranom, pola kile kokosovog maslaca oko 50kn, ekstra djevičansko. A mozda da probaš i neka ulja zbog svrbeža…ja sam mazala s avokadom, a sad sam kupila ulje od koštica marelica, hladno tjesnjeno nerafinirano, od kemiga, negdje 40kn u ljekarni gore u citiju.

Ma da, to je Tvornica zdrave hrane za koju sam rekla da ću otić.
    Valentina, a da probaš piti brusnicu… ako ti je urin dobar možda nema potrebe za urinokulturom?

meni je urin dobar, a urinokultura mi mjesecima nije bila ok sada u trudnoći… uvijek neku bakteriju pokazivala.. tako da bolje neka si obavi…
    Valentina, najbitnije je da puno tekućine unosiš… da ideš što više piškiti….

A ma da, nisam znala da je to moguće. Hvala na infu!

06. Travanj 2017. 12:58

ValentinaA

Zvat ću je sutra tako da mi odma napise uputnicu i u ponedjeljak odnest … jer preko nje mi ide to najbrže.
    a nosila sam i uloske da jer sam utrogestan morala stavljat do nedavno 3×2 …
    Mada posto imam secer tip 1 zna peći u od toga ako ide previše šećera kroz mokracu van hah… ma joooj

A sta se tice vađenja krvi ? dal vama to tko radi ili?meni su zadnji put u 2.mj :-)

Mislila sam možda u ponedjeljak obadvoje tako da sam bez brige…

Pa ja dobijem od gin uputnicu i odem u labos koji piše na uputnici. Uvijek i urin uz to pogledaju. Idem opet u ponedjeljak, ali ću ponijeti urin od doma; prvi jutarnji, srednji mlaz i prije toga ću se oprati ujutro. Urin za urinokulturu se nosi na Mirogoj ili Baruna Filipovića kao i brisevi.

Ofnica
    06. Travanj 2017. 13:09

Popusti lani oko 15-20%, nista prebajno...očekivala sam vise. Zato sam ha sad na zadnjem late night shoppingu uzela kindač i madrac, jer ce ionako sad biti isto popust 15% u Magic Baby. Slabo su i pokloncice i promotivne darove dijelili lani na sajmu...ja dobila samo neki paketić s jastučićima za dojenje, mozda 5-6kom.

Sundi
    06. Travanj 2017. 13:12

Eto curke ako nekog zanima kaj ima na sajmu.

http://www.danibeba.com/digitalni_magazini/29_sajam/index.html#54

Sundi
    06. Travanj 2017. 13:13

Ofnica

Popusti lani oko 15-20%, nista prebajno…očekivala sam vise. Zato sam ha sad na zadnjem late night shoppingu uzela kindač i madrac, jer ce ionako sad biti isto popust 15% u Magic Baby. Slabo su i pokloncice i promotivne darove dijelili lani na sajmu…ja dobila samo neki paketić s jastučićima za dojenje, mozda 5-6kom.

Da i ja sam kupila uglavnom sve velike stvari.. Sad jos obavim apoteku i nekaj lijepo ako mi uleti.. Mislim da ne budem isla sigurno ce bit guzva ogormna a isti popusti ko i na late night soppingu.. 

Eloa
    06. Travanj 2017. 13:46

Valentina, meni ti je tako stalno.. Bilo i pred trudnoću i sad... A peče me kad piškim samo kad ne pijem dovoljno tekućine... Sve pretrage sam napravila i sve je ok, nema bakterija ni ništa, al jednostavno me peče mjehur kad pijem stalno vode... Tako da ti napravi pretrage, al ako ti se pokaže da nema ničeg samo pij puno tekućine i često piški...Nemoj držat u sebi ;)

Mi smo s dragim ovaj tjedan na trudničkom tečaju tu kod nas u Čk, i jako smo zadovoljni za sad... Puno informacija smo dobili, jučer vidjeli i rađaonu, i stol i stolčić za rađanje.... Sveukupno traje 6 dana ;)

Danas su mi stigle spavaćice sa Sportsdirecta i jako su lijepe, samo sam možda prevelike veličine uzela.. No, nema veze, kad se opere i posuši u sušilici bit će manje.... A i sigurno će mi nakon poroda odgovarati sve komotno :)

06. Travanj 2017. 13:56

U redu! hvala vam puno  

• Kokica
    06. Travanj 2017. 14:22

Ja nisam mislila ici na sajam. Ne da mi se u guzvu a popusti tak nis posebno. Radje na zutu srijedu ili u bubamaru utorkom.  I adax uvijek ima popust 10posto za placanje gotovinom ili amexom.

Mozda da trebam kupiti sve bi se isplatilo ali ovak za sitnice ne.

LlamaFace
    06. Travanj 2017. 15:19

Mi smo se bacili u potragu za madracom pa me zanimaju prijedlozi vas koje ste vec uzimale i znate provjereno. Negdje sam procitala da je najbolji kombo pjene i opruga?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.