Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra178
    04. Travanj 2017. 13:01

Mamika tak je, kako im koji dan dode...ma joj, samo nek brade zahtjev i bok.
    ne kuzim zasto se ne umreze napokon kao ljekarne s receptima i narucivanje u bolnicama...a ne svaki mj jahati i tamo i na posao...bzvz

LlamaFace
    04. Travanj 2017. 13:01

Ne mogu vjerovat kakva je to gamad od ljudi da im takve stvari uopce padaju na pamet. U svakom slucaju,iskopaj u zakonima o tome sve sto mozes,nista ne uzimaj zdravo za gotovo i ne prepustaj slucaju,a mozda imamo i neku pravnicu ovdje u ekipi pa nam rascisti situaciju.

Matie89
    04. Travanj 2017. 13:08

mamika3

Curke,netko je spominjao Lidl od ponedjeljka!Hoce to biti robica bas za bebice,ovak male-vel 56 pa nadalje ili….Na webu nisu jos katalog objavili!

Vidjela sam tu ponudu naljepljenu ispred lidla, prikazana je odjeca za bebe I trudnice. Tajice (cca 35kn), hlace, grudnjaci za dojenje, to sve za trudnice. A za bebe bodiji, hlacice, majice. Ne znam hoce biti jos ista, u cetvrtak ce biti objavljen katalog vjerujem. 

mamika3
    04. Travanj 2017. 13:12

Petra178

Mamika tak je, kako im koji dan dode…ma joj, samo nek brade zahtjev i bok.
    ne kuzim zasto se ne umreze napokon kao ljekarne s receptima i narucivanje u bolnicama…a ne svaki mj jahati i tamo i na posao…bzvz

Pa da,zato su i smislili te OIB-ove,zbog tog umrezenja!A na kraju ako promjenis nesto od podataka opet ti sam moras ici svugdje,al bas svugdje javit promjenu.Mi npr moramo u Zainu za doplatak!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Emma85
    04. Travanj 2017. 13:13

Pinkica93

Pozz!
    Ja baš danas nosila doznake i niko mi ništa nije rekao.
    Jedno pitanje. Dali trudnica koja je na komplikacijama može dobiti otkaz tj. da joj se ne produži ugovor? Ja danas saznala da sam od 1.4 službeno nezaposlena. Ovi iz firme mi rekli da mi neće više produživati ugovor jer njima treba osoba koja može obavljati posao,a ne ona koja je samo prijavljena kod njih, a ustvari ne radi zbog trudnoće. Ostala sam u šoku kad sam čula. Sva sreća da sam u tom trenutku sjedila jer ko zna šta bi bilo da nisam.

ako si na određeno i ako ti je istekao ugovor o radu, da može...iako, nevjerovatno mi je da ti nisu produžili ugovor jer njima to ništa ne znači, odnosno nemaju nikakav trošak kad je trudnica u pitanju jer sve ide na teret hzzo-a. 
    zbilja mi je žao

mamika3
    04. Travanj 2017. 13:14

Matie89

mamika3

Curke,netko je spominjao Lidl od ponedjeljka!Hoce to biti robica bas za bebice,ovak male-vel 56 pa nadalje ili….Na webu nisu jos katalog objavili!

Vidjela sam tu ponudu naljepljenu ispred lidla, prikazana je odjeca za bebe I trudnice. Tajice (cca 35kn), hlace, grudnjaci za dojenje, to sve za trudnice. A za bebe bodiji, hlacice, majice. Ne znam hoce biti jos ista, u cetvrtak ce biti objavljen katalog vjerujem.

Onda cu svratiti danas ili sutra do Lidla pa cu pogledat!Hvala

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

NevaNevičica
    04. Travanj 2017. 13:19

Ovo u Lidlu je baš za bebe od 56 nadalje, na plakatu su bili bodići i pidžamice kratkih rukava i hlačice, kao one od prije koji tjedan. Za trudnice grudnjaci, haljine, tajice, trenirke i majice.
    Što se tiče ugovora, istek ugovora se ne smatra otkazom, već kao samo više nema potrebe za tim radnikom. Nisam pravnik, no bila sam zadužena za produžetke u svom odjelu, pa su mi tako objasnili iz pravne službe. Jedino ako je bilo kakvih izmjena od tada....

• blu5
    04. Travanj 2017. 13:28

Pinkica93

Pozz!
    Ja baš danas nosila doznake i niko mi ništa nije rekao.
    Jedno pitanje. Dali trudnica koja je na komplikacijama može dobiti otkaz tj. da joj se ne produži ugovor? Ja danas saznala da sam od 1.4 službeno nezaposlena. Ovi iz firme mi rekli da mi neće više produživati ugovor jer njima treba osoba koja može obavljati posao,a ne ona koja je samo prijavljena kod njih, a ustvari ne radi zbog trudnoće. Ostala sam u šoku kad sam čula. Sva sreća da sam u tom trenutku sjedila jer ko zna šta bi bilo da nisam.

Na žalost, može...On ti u biti ne daje otkaz, nego ti jednostavno neće produžiti ugovor, što nije isto. Ne razumijem takve poteze u poslovnom odnosu, budući im nisi nikakav trošak, ali eto, vrlo često čujem da se to događa...Baš mi je žao..

Ofnica
    04. Travanj 2017. 13:33

Pinkice, zao mi je sto ti nisu produžili ugovor. Međutim, moram ti reci da ti nisi dobila otkaz nego je tebi ugovor redovno istekao obzirom da je sklopljen na određeno vrijeme. Otkazati se moze samo ugovor na neodređeno. Po meni, poslodavac ti je mogao produžiti ugovor odnosno dati novi ugovor na određeno obzirom da si ti kao zaposlenik na komplikacijama, a kasnije i na porodiljnom, isključivo na teret hzzo, odnosno nisi na teret poslodavcu. Ako si u dobrom odnosu s  poslodavcem mozda da ih zamoliš da ti produže jer ce to tebi puno značiti zbog naknade, a njima ionako nisi na teret ni u kojem smislu. Znaci, poslodavac za tebe dojdi na komplikacijama i na porodiljnom ne treba platiti niti jednu jedinu kunu! Sve to snosi država!

Ofnica
    04. Travanj 2017. 13:38

Pinkice pisala sam ti na onaj mail pa odg kad budes mogla. I drzi se...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.