Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tamara..
    04. Travanj 2017. 18:51

Treba biti ukupno 9mj u zadnje dvije godine i onda se dobiva 3 mj 7O posto place :D

mamika3
    04. Travanj 2017. 18:55

AnnaFit157

Cure glupo pitanje ali osvrt na grudnjake - ako ih ne nosim (samo sportske na poslu, doma bez grudnjaka, cice doslovno jedinica) moram li kupovati grudnjak za dojenje? Točnije, moram li ih nositi (i doma, vani ću ga naravno obući, uzet ću za rezervu ipak) ili mogu ono -u toplesu haha? Tj samo piđamica :)

Ja ih nisam nosila po doma!Imala sam potkosulju i obicnu majicu-od muza!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

04. Travanj 2017. 20:35

Poz cure :)
    Anafit ja isto doma uopce ne nosim grudnjak. Iskreno, ni kad idemo nekud ga ne obucem tipa u trgovinu ili setnju. Obucem ga samo kod gin kad idem.
    Kupit cu si 2komada tek toliko da imam dok sam u bolnici i kad idemo nekuda a doma ih necu nositi osim ako nam bas bude netko dosao u goste pa da ne bi bile fleke po majici. 
    Nasla sam na ebayu neke koji mi se cine jako kvalitetni i imaju sve preporuke. 2kom 23eura. 
    Eh da, zvala sam babicu da mi dode iduci tjedan pa cu ju izresetat pitanjima svega sto mr zanima u vezi poroda hehe

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Kiara19
    04. Travanj 2017. 21:08

Cure ne mogu se odluciti kamo na porod? Vinogradska ili Sv. Duh? Kolegica mi rodila u Vinogradskoj pa mi je preporucila, a u Sv. Duhu sam bila danas na Anomaly scanu i odusevljena sam koliko su svi pristojni :D ima li koja kakve preporuke?

• Kiara19
    04. Travanj 2017. 21:11

I jos jedno pitanje... kad se otvara porodiljni, koja je procedura? Ginekologica mi je rekla da ce mi otvoriti porodiljni 45 dana prije. Koliko prije moram papire nositi na hzzo?

Ofnica
    04. Travanj 2017. 21:25

Kiara19, jel ti odmah s posla ideš na porodiljni? Meni konkretno 45 dana prije termina počinje 18.4., to jutro idem kod gin da mi da papire i odmah idem na hzzo ostaviti to sve. Obzirom da sam sad od 1.4. na komplikacijama, 18.4. ce mi dati doznake da mi zatvara bolovanje sa 17.4. i dati papir kojim mi otvara porodiljni s 18.4. Tada cu sve skupa nositi na hzzo, zajedno sa potvrdom o plaći i ostalim papirima.

mamika3
    04. Travanj 2017. 22:08

Kiara19

Cure ne mogu se odluciti kamo na porod? Vinogradska ili Sv. Duh? Kolegica mi rodila u Vinogradskoj pa mi je preporucila, a u Sv. Duhu sam bila danas na Anomaly scanu i odusevljena sam koliko su svi pristojni :D ima li koja kakve preporuke?

Ja idem sad po treci put na Sv Duh tako da ti ja mogu tu bolnicu preporuciti!Kad ti je termin?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Me+mybaby
    04. Travanj 2017. 22:41

Ima netko spremljeno koji nam ono papiri trebaju za porodiljni? I tko ima pravo na djecji doplatak?

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Ofnica
    04. Travanj 2017. 22:55

Ofnica
    04. Travanj 2017. 22:56

Cure vele da zdravstvena nije trebala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.