Hvala,cure 😅 skontala sam sinoc na netu te u lisci pa cu otic iscekirat a ove iz h&m-a sam si kupila,samo sto mi se nije dalo cekat tri sata za isprobat pa sam ih uzela na slijepo i nisu mi dobri. Ne znam jel stvar u tome sto su tako platneni i lagani pa nisu dovoljna potpora mojim vimenima ili mi jednostavno treba 90 e.
Ova cijena iz grudnjaka od 109kn je super, ako je tako...ja sam po netu čitala i frendica mi je rekla da je platila preko 230kn jedan grudnjak...ako računaš da trebaš dva to je onda 500kn :-/
U svakom slučaju, bolja cijena nego sam mislila.
Hvala,cure 😅 skontala sam sinoc na netu te u lisci pa cu otic iscekirat a ove iz h&m-a sam si kupila,samo sto mi se nije dalo cekat tri sata za isprobat pa sam ih uzela na slijepo i nisu mi dobri. Ne znam jel stvar u tome sto su tako platneni i lagani pa nisu dovoljna potpora mojim vimenima ili mi jednostavno treba 90 e.
Ako imaš račun odi vratiti te grudnjake...da, i ja sam čula za te hm-ove da puno cura veli da im ne pašu.
Probala sam nac racun,al bila sam tog dana u par trgovina i izgleda da sam jedino taj iz h&m-a negdje posijala..a jbg,drugi put cu malo opreznije 😎
Cure,gdje ste kupile ili imate u planu kupit grudnjak? Ja sam prije trudnoce,ovisno o modelu,nosila c i cesce d kosaricu,a sad sam evoluirala u pravog prsana i treba mi e. Ugl,u velikom broju trgovina koje sam posjetila vrhunac ponude je 85 c i malo je rec da sam popizdila 😑
http://www.lisca.hr/rublje/posebnosti/za-dojilje/grudnjak-za-dojilje-fortuna.html
Ovaj je 109kn, brojeva ima.
vidjela sam da će u pon u Lidlu biti, samo ne znam koje br oni imaju. To u pon biti će i robice za bebe, mislim da još nisu stavili na web, ja sam u ned vidjela plakat ispred trgovine.
u super… jedva čekam da stave na net da vidim šta će sve bit.. mi sve kupili par stvari (bodića, hlačica) u Lidlu i sve je kvalitetno i dobro.. nema smisla bacat puno para na to….
Mi kupujemo redovito u Lidlu,kad malome nekaj zatreba!Curka je dosad sve dobivala!Jako sam zadovoljna kvalitetom i cijenom!Trenirka 44 kn,dvije majice 40 kn-cist ok i model i boja....I kad je bio beba svako malo svako malo smo tamo uzeli nesto
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
LlamaFace, koja je veličina grudnjaka iz H&M?
Koliko si ih platila? Ja još nisam ništa uzimala. Inače nosim Liscin 85 c, mekane košarice sa žicom.
Meni su vimena narasla odmah na pocetku i to dobrano!A znate di sam nasla najobicniji grudnjak koji mi odgovara?Nije za dojenje nego klasican!Cvrst je,ali su mi cice tako teske da ovaj mjesev planiram po druga dva otici!Ove imam od 10 -og mj!Uglavnom,ogromne kosarice,vel 44-samo to pise,nista ne ispada van,sve na svojem mjestu.....Offertisima 40 kn po komadu!I Katana u Trnskom!Estetski fakat nisu nis posebno,ali to mi sad bas i nije vazno!Sad imam nekakvu cetvorku,a prije sam spala na dvojku!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Meni je samo bitno da su grudnjaci pamučni...ok mogu imati malo elastina, ali da su barem 90% pamuk.
Ja uopće ne nosim grudnjak osim kad idem van ;)
Ali to je zato kaj nemam cice a ne jer ne mogu naći odgovarajuću veličinu
Valjda bude do poroda nekaj od njih, nadam se dojenju :)
netko je pitao koji je zadnji dan za donjeti doznake na hzzo...ja sad nosila svoje i ista teta koja mi je rekla prvi put da je rok 5.u mj mi sad ocitala bukvicu, jel ja znam koliko oni imaju posla, rok je do kraja mj kao i za posao, kako mogu na posao dostaviti mogu i njima blabla...tako da ne znam, ocito o raspolozenju ovisi ali pokusajte sto prije :/ iako sumnjam da ne bi uzeli, mozda samo malo vikali :D
sto se grudnjaka tice, planiram u hm-u. Uzela na pocetku u tezenicu, ok je ali vise nije tako cvrst...nema zice i podstave ali je cvrsce stajao prije koji mj..mislim oko 70 kn da je bio. ali za hm sam cula sve naj!
Sortiraj odgovore
Najstariji