Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Travanj 2017. 16:02

Tamara..

Ja sam sad prijavljena , ali ne radim pa mi taman oko 2O imam sve uvijete da odem na komplikacije ..
    Da li znate koji je najveci br tih grudnjaka za dojenje u Lidlu ..
    Bas sam uzbudena sada zbog te akcije u Pon jer Lidl ima bas ok kvalitetu i cijenu po meni , nadam se da cu uspjeti malo kuna do tada nabaviti

Ti iz Lidla su malo veći od npr. ovih za dojenje iz Lisce. Imam C iz Lidla i odlični su, malo komotniji, a C iz Lisce me stišće tako da ga baš i ne nosim. Imam čak jedan iz Mame Nove i taj isto nije ni do koljena ovom iz Lidla po udobnosti.

04. Travanj 2017. 16:05

KFK

Meni Lidl ima ogromne veličine. Nedavno sam kupila haljinu koja nije trudnička vel 32/34 i nosim ju bez problema i ima još mjesta za do kraja trudnoće.. Al baš mi trebaju neke tajice ili trenirka sad. A i valjda se sve razgrabi na početku što se veličina tiče, a meni se ne ide tamo borit s nekim za jednu stvar :(

Da, ja sam kupila prošli put tajice medium i ono, grozno nešto veliko... znači ta traka koja ide oko trbuha je plivala oko mene. Čisto sumnjam da bi mi i small bio ok. Ipak, grudnjaci su druga priča. 

Matie89
    04. Travanj 2017. 16:27

Evo upravo sam dobila mail s akcijama u dm-u, pa da podijelim ako nekog zanima :)

Pinkica93
    04. Travanj 2017. 16:33

mici_0555

Punkice…žao mi je..ja sam bila uvjerena da meni neće produžit- ističe mi 15 dana prije porodiljnog, međutim direktor rekao da oče…kako sam ziheraš ja ću bit na miru tek kad ga potpišem.
    Al plan mi je bio da u svakom slučaju idem do njega i molim. Ne znam s kim si razgovarala al ako nisi s vlasnikom ja bi na tvom mjestu išla ravno njemu i u fino žicala i objasnila kako ništa ne gube a tebi puno znači…ako je imalo čovjek popustit će, ako nije bar znaš da si probala.

Mici da bi došla direktno do direktora kojeg u životu nisam vidjela i kojem ni ime ne znam, morala bih potegnuti skroz do Kutine što meni osobno baš i nije lako, a i ko zna kako bi to ispalo. Možda bi samo bezveze išla i otišla od još više razočarana.
    Sutra ću morat malo više zapeti da vidim kako i šta sad dalje da ne bi  još izgubila neko pravo.

• AnnaFit157
    04. Travanj 2017. 16:33

Cure glupo pitanje ali osvrt na grudnjake - ako ih  ne nosim (samo sportske na poslu, doma bez grudnjaka, cice doslovno jedinica) moram li kupovati grudnjak za dojenje? Točnije, moram li ih nositi (i doma, vani ću ga naravno obući, uzet ću za rezervu ipak) ili mogu ono -u toplesu haha? Tj samo piđamica :)

Maja 3
    04. Travanj 2017. 16:46

Pinkice,nemas sto za izgubit. Znaci na hzzo i dalje nosis doznake svaki mjesec,45 dana prije poroda ides na burzu i prijavis se,znaci zadnja isplata ce ti bit s burze,ako imas uvjete za primanje naknade. Bila sam u toj situaciji.

LlamaFace
    04. Travanj 2017. 16:57

Tamara,tnx,otici cu do lisce pa cu iscekirat jel ima sto za me 😅 a ova akcija u lidlu je iduci ponedjeljak?

• KFK
    04. Travanj 2017. 16:57

AnnaFit157

Cure glupo pitanje ali osvrt na grudnjake - ako ih ne nosim (samo sportske na poslu, doma bez grudnjaka, cice doslovno jedinica) moram li kupovati grudnjak za dojenje? Točnije, moram li ih nositi (i doma, vani ću ga naravno obući, uzet ću za rezervu ipak) ili mogu ono -u toplesu haha? Tj samo piđamica :)

Ja sam osobno grudnjake za dojenje nosila tek nakon poroda (inače sam možda neka dvojka), jer iako su mi sad grudi narasle znam da će tek bum biti nakon poroda (bar mi je tako bilo u prvoj trudnoći). Tak da ako ti sad ne treba ok, ali poslije će ti npr mlijeko curit pa teško da ćeš moć bez njega i onih jastučića za dojenje. A obični će ti bit nepraktični

Pinkica93
    04. Travanj 2017. 17:27

Maslacak31

Pinkice,nemas sto za izgubit. Znaci na hzzo i dalje nosis doznake svaki mjesec,45 dana prije poroda ides na burzu i prijavis se,znaci zadnja isplata ce ti bit s burze,ako imas uvjete za primanje naknade. Bila sam u toj situaciji.

Hvala. Nisam baš bila najbolje skužila ovu tetu na HZZO-u kad mi je objašnjavala. Pogledat ću dal ću moć dobivat naknadu s burze. Nadam se da hoću jer sam dosta bila prijavljena kao nezaposlena prije ovog sad posla.

Maja 3
    04. Travanj 2017. 17:51

Mislim da ti treba 9 mjeseci radnog staza da bi mogla ostvariti tu naknadu za 3 mj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.