Dobar dan,prosli put sam imala menstruaciju dwaput u mesecu. Prwi put sam imala menzis 7.3-14.3 i druga 25.3.-31.3. Bole me krsta,ledja i noge. Muka mi. Al nikako da powratim. Dali su to siptomi trudnoce?!
Nama su isto objasnjavali i pokazivali poze za porodaj..to u vodi mi je malo cudno jer kako kod prvorotki zna dugo trajat porod kak onda da budem u toj kadi toliko sati?
A ovo za hodanje da olaksava porod sam cula a sad jel istina tko zna..mamika pa ti si isla peseka prosetati kad su trudovi krenuli mozda ti je to olaksalo 😂😂
Ha ha ha...Mamiceee...I jos sam tada bila na 5-om katu bez lifta!Ipak sam se telila!😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Cure,gdje ste kupile ili imate u planu kupit grudnjak? Ja sam prije trudnoce,ovisno o modelu,nosila c i cesce d kosaricu,a sad sam evoluirala u pravog prsana i treba mi e. Ugl,u velikom broju trgovina koje sam posjetila vrhunac ponude je 85 c i malo je rec da sam popizdila 😑
Bilo je u Lidlu trudničkih grudnjaka, ali mislim max D košarica. Jesi vidjela u Mulleru? Mozda specijalizirani ducan mama nova? Vidjela sam i grudnjake za dojilje u bubamari, dm-u ne bi vjerovala u Lesnini na baby odjelu...pa malo ispitaj. Ali ono sto svi hvale su grudnjaci iz Lisce samo su turbo skupi...Za Lišću znam da imaju E i F košarice. Sreća da imam srednje cicke pa imam dosta širok izbor ponude...
Tnx.. Mislim da kod nas nema mama nove,a Liscu sam htjela zaobic u sirokom luku jer kontam da bi mi zasuzile oci od cijene 😭 a nis,morat cu se onda bacit u temeljitu potragu.
Grudnjaka za dojenje ima u h&m....ima kosarica E...2 su u paketu za,cini mi se,150 kn....ja vidla u areni na "odjelu" za trudnice
Cure,gdje ste kupile ili imate u planu kupit grudnjak? Ja sam prije trudnoce,ovisno o modelu,nosila c i cesce d kosaricu,a sad sam evoluirala u pravog prsana i treba mi e. Ugl,u velikom broju trgovina koje sam posjetila vrhunac ponude je 85 c i malo je rec da sam popizdila 😑
http://www.lisca.hr/rublje/posebnosti/za-dojilje/grudnjak-za-dojilje-fortuna.html
Ovaj je 109kn, brojeva ima.
vidjela sam da će u pon u Lidlu biti, samo ne znam koje br oni imaju. To u pon biti će i robice za bebe, mislim da još nisu stavili na web, ja sam u ned vidjela plakat ispred trgovine.
http://www.lisca.hr/rublje/posebnosti/za-dojilje/grudnjak-za-dojilje-fortuna.html
Ovaj je 109kn, brojeva ima.
vidjela sam da će u pon u Lidlu biti, samo ne znam koje br oni imaju. To u pon biti će i robice za bebe, mislim da još nisu stavili na web, ja sam u ned vidjela plakat ispred trgovine.
u super... jedva čekam da stave na net da vidim šta će sve bit.. mi sve kupili par stvari (bodića, hlačica) u Lidlu i sve je kvalitetno i dobro.. nema smisla bacat puno para na to....
U Sv. Križ Začretje imaju outlet od Lisce i budu ti grudnjaci za dojenje na sniženju 50%, ali ne isplati se ići tamo samo radi toga. Tamo sam si kupila 1 grudnjak još na početku kad su mi grudi odjednom narasle za 1 broj. Mi smo bili za vikend ne vezano za trudnoću/bebe Imaju neki dućan s dječjim stvarima: kolica, robica, tetra pelene, dude... no ja sam sve već kupila i bilo mi žao jer imaju debele tetre od nekog domaćeg proizvođača, trudnice imaju neki dodatni popust za kupnju iznad x kuna (400 ili 600... zaboravila sam).
Sortiraj odgovore
Najstariji