netko je pitao koji je zadnji dan za donjeti doznake na hzzo…ja sad nosila svoje i ista teta koja mi je rekla prvi put da je rok 5.u mj mi sad ocitala bukvicu, jel ja znam koliko oni imaju posla, rok je do kraja mj kao i za posao, kako mogu na posao dostaviti mogu i njima blabla…tako da ne znam, ocito o raspolozenju ovisi ali pokusajte sto prije :/ iako sumnjam da ne bi uzeli, mozda samo malo vikali :D
sto se grudnjaka tice, planiram u hm-u. Uzela na pocetku u tezenicu, ok je ali vise nije tako cvrst…nema zice i podstave ali je cvrsce stajao prije koji mj..mislim oko 70 kn da je bio. ali za hm sam cula sve naj!
ni ovi iz hm-a nemaju žicu... meni je isprva bio čudan zbog toga, ali sam se navikla... meni je ok... mislim da sam ga 100 kn platila...
Petra... Ja sam bila pitala za doznake!Pa tamo onda svaka vodi svoju politiku!Jucer ih je odnijela moja mama ,nisu joj nista rekle!I bolje za njih da nisu,ona je rjecita!Ja bi se samo okrenula i otisla valjda!😁 jednom prilikom su rekle muzu da se moraju donijeti do cca 11 sati!Evo,to sam recimo prvi put cula!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
LittleG,dva komada su bila 125 novaca (ak se dobro sjecam) a velicina je 85 e. Znaci,offertissima,morat cu se zaletit tamo bacit oko,iako nisam skontala da imaju rublja tu kod nas,jbt kod nas nema nis 😂 znala sam da ce me ovih dosadasnjih 15 kg kostat zivaca i zivaca 😤😭
Aha,u portiki sam uzela. A evo i moje skembe,sad sam se sjetila da se nisam opslikala 😎😂
Pozz!
Ja baš danas nosila doznake i niko mi ništa nije rekao.
Jedno pitanje. Dali trudnica koja je na komplikacijama može dobiti otkaz tj. da joj se ne produži ugovor? Ja danas saznala da sam od 1.4 službeno nezaposlena. Ovi iz firme mi rekli da mi neće više produživati ugovor jer njima treba osoba koja može obavljati posao,a ne ona koja je samo prijavljena kod njih, a ustvari ne radi zbog trudnoće. Ostala sam u šoku kad sam čula. Sva sreća da sam u tom trenutku sjedila jer ko zna šta bi bilo da nisam.
Ajoj,Pinkice,bas mi je zao!Mislim da je Blu maher za ovakva pitanja pa ce se valjda javiti!Ali,nazalost,mislim da se moze!Cula sam vec par puta za tako nesto!Susjeda je do nedavno radila kod privatnika,sad je na drugom porodiljnom i taman kad se trebala vratit-cca mjesec ,dva rekao joj je da ne treba ,da ju nece primit natrag!S time da joj je to rekao i kad je zatrudnila!Imam i ja par kolegice koje su ostale trudne i nije im se produzio ugovor!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Curke,netko je spominjao Lidl od ponedjeljka!Hoce to biti robica bas za bebice,ovak male-vel 56 pa nadalje ili....Na webu nisu jos katalog objavili!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Pinkice,nasla sam okej clanak sto se tog tice u slucaju ugovora na odredjeno i neodredjeno pa baci oko
http://www.roditelji.hr/obitelj/987-trudnica-ne-moze-dobiti-otkaz/
LittleG,dva komada su bila 125 novaca (ak se dobro sjecam) a velicina je 85 e. Znaci,offertissima,morat cu se zaletit tamo bacit oko,iako nisam skontala da imaju rublja tu kod nas,jbt kod nas nema nis 😂 znala sam da ce me ovih dosadasnjih 15 kg kostat zivaca i zivaca 😤😭
Ma ja sam to skroz slucajno vidjela pa ugrabila priliku..😆
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji