Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    03. Travanj 2017. 12:42

Tako je,zdravstvena ne treba!Nosi se ovo ostalo sta je nabrojano!Meni otvara porodiljni  od 19.4 i onda vise nema nosanja doznaka!
    Ofnice…Uzmi si odmah one papire za jednokratnu pomoc,,da ne ides opet tamo,tako da kasnije kad prijavite dijete muz to odnese!Tako sam ja planirala napravit!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    03. Travanj 2017. 12:46

Lagertha

Emma85

drage žene, jeste vi kupile komodu za prematanje bebice? hoće svekrva kupiti a ja ne znam jer mi to potrebno..nekako mi ta komodica djeluje nesigurno

Ja nisam, kupila sam dve velike komode za stvari radijeNemamo baš puno prostora. Presvlačiti ću bebu na nekoj rasklopnoj prematalici ili na veš mašini ili na krevetu ili na stolu… vidjet ću kak mi paše i koliko će biti živahan.

Mi smo uzeli obicnu u Ikei,ima 4 velike ladice,stane puno robice i bitno mi je da ju kasnije mogu uklopit u ostatak namjestaja!500 kn,zadovoljna sam!Na to cu staviti ono za prematanje dok je beba mala!A kasnije ju mogu i na krevetu presvlacit!Kadicu cu morat kupiti posebno,ali ovo dvoje sam kupala u kadici na krevetu pa je bilo ok-iz kadice odmah na rucnik na krevet!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    03. Travanj 2017. 12:50

Pinkica93

Pozdrav curke! Doznake na HZZO se mogu predati do 5. u mjesecu.
    Mi baš danas bili na pregledu, curka od ranog jutra udara ko blesava. Od početka trudnoće do sad dobila 8 kila i sad vaga napokon pokazuje više od 50. Baš gledam malo ove vaše slikice trbuščića. Jedino se kod mene vide i rebra osim trbuščića.
    Dobila isto i uputnicu za OGTT i sestra mi kaže da se ne mora naručiti za to, nego da samo dođem ujutro između 7 i 8. Malo mi čudno to bilo, ali pokušat ću sutra pa ću vidjet šta će biti.

To ti je normalno da su ti rekli da tad dodjes!Budi nataste i dok cekas drugo vadjenje nema klope ni vode jer ona snizava secer!Ali ruku na srce,ja sam bila popila par gutljaja-nisam mogla vise!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Pinkica93
    03. Travanj 2017. 12:59

Ne smijem ni vode piti! Ajme majko valjda me neće uhvatiti brutalna žeđ baš tad u inat. A mislim da od gutljaja, dva ne može biti pogrešan nalaz. Nije to cijela boca od pola litre.

Ofnica
    03. Travanj 2017. 12:59

Pinkice, ili neka druga od cura, napišite ono Pinkicin mail...tek sam se sad dočepala kompa, a i bila je plaća :-)

Pinkica93
    03. Travanj 2017. 13:03

Samo za Ofnicu! :)
    klan.gejmera@gmail.com

Ofnica
    03. Travanj 2017. 13:04

mamika3

Tako je,zdravstvena ne treba!Nosi se ovo ostalo sta je nabrojano!Meni otvara porodiljni od 19.4 i onda vise nema nosanja doznaka!
    Ofnice…Uzmi si odmah one papire za jednokratnu pomoc,,da ne ides opet tamo,tako da kasnije kad prijavite dijete muz to odnese!Tako sam ja planirala napravit!

Tnx Mamika...svaka info je dobrodošla. Eeee, jel imate iskustva s prosjekom plaće. Meni je moja računovotkinja uračunala u prosjek i oporezivi regres jer mi je prošao kroz neto i vidi mi se vidi na IP-u, moguće da će mi potvrdu o plaći HZZO slati na reviziju i da mi neće priznati regres u prosjek. Ima li koja iskustva s tim...sorry cure, znam da je to tema za temu porodiljna naknada, ali tamo su slabije aktivni. Nema nam blu5 da veli svoje mišljenje, skužila sam da se ona dobro razumije u te stvari.

mamika3
    03. Travanj 2017. 13:13

Ofnica

Pinkice, ili neka druga od cura, napišite ono Pinkicin mail…tek sam se sad dočepala kompa, a i bila je plaća :-)

Ha ha ha...A ja gledam na kalendar pa brojim dane i mozgam dal ce nam mozda prije Uskrsa isplatit!Al bilo bi prerano!Njima,ne nama...😊

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ofnica
    03. Travanj 2017. 13:19

Daaaa, to bi bilo mrak...ja ću sad imati jednu veeeeeliku rupu s plaćom jer mi je inače plaća 1-3 u mjesecu, a ova sad naknada za travanj bude tek iza 20.5. koliko sam shvatila? Jel tako Mamika? Ajme majko pa to je gotovo 2mj!

• blu5
    03. Travanj 2017. 13:22

Ofnica

mamika3

Tako je,zdravstvena ne treba!Nosi se ovo ostalo sta je nabrojano!Meni otvara porodiljni od 19.4 i onda vise nema nosanja doznaka!

Tnx Mamika…svaka info je dobrodošla. Eeee, jel imate iskustva s prosjekom plaće. Meni je moja računovotkinja uračunala u prosjek i oporezivi regres jer mi je prošao kroz neto i vidi mi se vidi na IP-u, moguće da će mi potvrdu o plaći HZZO slati na reviziju i da mi neće priznati regres u prosjek. Ima li koja iskustva s tim…sorry cure, znam da je to tema za temu porodiljna naknada, ali tamo su slabije aktivni. Nema nam blu5 da veli svoje mišljenje, skužila sam da se ona dobro razumije u te stvari.

Evo blu5:-) Ja koliko sam ti razumjela, u prosjek plaće ulazi oporezivi dio, a to bi bila stimulacija, regres...Dakle, sve ono što se prikazuje kao netto plaća trebalo bi ulaziti u prosjek. Ja kad sam dobila stimulaciju, ona mi je ušla u netto, a vidit ćemo kad predam papire koliki će mi prosjek izračunat.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.