Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra178
    03. Travanj 2017. 11:36

koliko znam, na poslu je zadnji dan u mj rok...na hzzo je do 5.u mj, ja sutra planiram otici. prosli mj sam isto 3.ili 4.u mj nosila i sve je bilo ok :)

03. Travanj 2017. 11:38

mamika3

Cure,jel da da je rok za predat doznake 5-i u mjesecu?Igrom slucaja ce mi ih mama danas predat,a muz pizdi da smo zakasnili!Sjecam se da mi je zenska tamo rekla zadnji dan u mjesecu,a tu se spominjao 5-i!

Ne moguće, ja sam otišla na komplikacije prije tjedan dana i tad sam predala doznake. Tek u srijedu idem kod ginekologa i sestra je rekla da će mi onda dati doznake pa ih moram odnijeti u firmu i u HZZO. 

mamika3
    03. Travanj 2017. 11:40

Petra178

koliko znam, na poslu je zadnji dan u mj rok…na hzzo je do 5.u mj, ja sutra planiram otici. prosli mj sam isto 3.ili 4.u mj nosila i sve je bilo ok :)

Hvala,curke!Pardoniram se,mislila sam za rok na Hzzo,nisam to napisala!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

03. Travanj 2017. 11:41

Emma85

drage žene, jeste vi kupile komodu za prematanje bebice? hoće svekrva kupiti a ja ne znam jer mi to potrebno..nekako mi ta komodica djeluje nesigurno

Ja nisam, kupila sam dve velike komode za stvari radije  Nemamo baš puno prostora. Presvlačiti ću bebu na nekoj rasklopnoj prematalici ili na veš mašini ili na krevetu ili na stolu... vidjet ću kak mi paše i koliko će biti živahan.

Matie89
    03. Travanj 2017. 11:50

mamika3

Petra178

koliko znam, na poslu je zadnji dan u mj rok…na hzzo je do 5.u mj, ja sutra planiram otici. prosli mj sam isto 3.ili 4.u mj nosila i sve je bilo ok :)

Hvala,curke!Pardoniram se,mislila sam za rok na Hzzo,nisam to napisala!

Ja sam jednom cak 13. predala, I sve je bilo u redu :) ali bolje do 5. predat. 

03. Travanj 2017. 11:59

Mi smo kupili komodu i prezadovoljna sam!!:-) 
    Sutra idem na pregled ,držite fige...mozda konačno saznamo jel cura il je decko :-D

Ofnica
    03. Travanj 2017. 12:16

Meni je Dr s 1.4. otvorila komplikacije i u firmu sam odnijela potvrdu o privremenoj nesposobnosti za rad. 18.4. ce mi zatvoriti komplikacije i otvoriti bolovanje, za oboje dati doznake koje nosim 18.4. u firmu i na HZZO. I to je to nadam se. Po milijunti put pitam, ali samo potvrdite je li ovo sve za hzzo:

Pinkica93
    03. Travanj 2017. 12:18

Pozdrav curke! Doznake na HZZO se mogu predati do 5. u mjesecu.
    Mi baš danas bili na pregledu, curka od ranog jutra udara ko blesava. Od početka trudnoće do sad dobila 8 kila i sad vaga napokon pokazuje više od 50. Baš gledam malo ove vaše slikice trbuščića. Jedino se kod mene vide i rebra osim trbuščića.
    Dobila isto i uputnicu za OGTT i sestra mi kaže da se ne mora naručiti za to, nego da samo dođem ujutro između 7 i 8. Malo mi čudno to bilo, ali pokušat ću sutra pa ću vidjet šta će biti.

Pinkica93
    03. Travanj 2017. 12:20

Ofnice, meni su ti isti papiri bili potrebni za otvaranje komplikacije tako da valjda vrijede isti i za porodiljni. Zapravno, ne sjećam se da je meni trebala zdravstvena,. Znam da su me tražili samo kopiju osobne i tekućeg di mi ide ovo naknada od njih.

• Sanjalica23
    03. Travanj 2017. 12:40

OhSoBoho

Sanjalica23

Pupe su vam divne cure 💞💕 imam pitanje za one oko 27,28 tjedna. Koliko cesto i intenzivno vi osjetite vasu bebicu? Meni je bebac nekad aktivan po.cijeli.dan,imam osjecaj da ne staje,dok drugi dan udara ali rjedje,moram se bas umiriti da bi ga osjetila,i naravno odmah brinem😊 da li se nekoj desava slicno?

Sanjalice tako ti je i kod mene. U 27. tjednu smo. Ima dana kad si pomislim da ne odmori ni sekunde pa opet ima dana kad se umiri pa ga slabije i rijeđe osjetim. Poludim od brige ali onda se on povremeno javi pa se primirim. Pokušavam se naviknuti na to jer ja bi najradije da luduje cijelo vrijeme, ne smeta mi ni kad me junački šutne

Znaci nisam jedina,tacno poludim od brige  :) ma izgurat cemo i te slatke  brige,heh 😊 samo nek su nam nase  bebice zive i zdrave💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.