Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    02. Travanj 2017. 10:53

Lagertha,ovo su neke od mojih..poslikala ti pelene,iznad njih ulozak koji se stavlja unutra i sa strane ti je liner koji se koristi da ocuva pelenu od kakica..mozes ga bacat u skoljku..ako je upisan moze se oprati

Maja 3
    02. Travanj 2017. 10:55

Inace,moja mala osip dobila jedino od jednokratnih pelena,nikad od ovih. Po noci koristimo dm-ove pelene jer se od pampersa strasno osipala..

Maja 3
    02. Travanj 2017. 10:56

I da,nemam susilicu.

mrva2017
    02. Travanj 2017. 11:14

Cure, evo i nas...

Ofnica
    02. Travanj 2017. 11:53

Maslačak koliko imas tih pelena cca? 
    Mrva super si!

Martinaa94
    02. Travanj 2017. 12:20
    Evo i nas troje u 25. tjednu. Stvarno sam dupla od vas ostalih. :D
    Evo i nas troje u 25. tjednu. Stvarno sam dupla od vas ostalih. :D

https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png

02. Travanj 2017. 15:31

Maslacak31

Lagertha,ovo su neke od mojih..poslikala ti pelene,iznad njih ulozak koji se stavlja unutra i sa strane ti je liner koji se koristi da ocuva pelenu od kakica..mozes ga bacat u skoljku..ako je upisan moze se oprati

A ti lineri koliko dođu? Ja nemam sušilicu i na žalost nemam je gdje stavit.  Do sad nam baš i nije trebala jer imamo max 2 mašine tjedno. Za sad sam kupila pampers i mislila sam ih definitivno koristiti prvih par tjedana, ali skupljam info o platnenima. Svidjaju mi se neke Littlelamb. Po meni ima svrhe koristiti pp za dan, a jp za noć jer bolje upijaju. 
    Ofnice, sutra počinje tečaj u Vinogradskoj i imaš pravo, budem pričekala da vidim što će mi reći. 

• Anjaaa
    02. Travanj 2017. 15:44

Hvala Matie, evo nadam se da sam konačno uspjela. Divni su vam trbušćići svima :)
    Što se tiče platnenih pelena, ne trebate se bojat i ja sam mislila da ću bit presmotana za to, jer sam inače smotana haha, ali ful su jednostavne. Ja ću za početak tetru u fold i cover preko, sve imam osim tih newborn/s covera pa mislim nabavit 4-5 komada. Ja nemam sušilicu i zimi ih nemam di sušit, ali ih imam dovoljno pa mi ih nikad ne fali. I zbilja vam ispadne jeftinije, uza svo pranje i deterđent, tu nema sumnje. Budem i ja poslikala svoje ako ih mali odluči skinut za koji mjesec, nadam se.

Trebam vaše mišljenje oko sljedeće situacije. Dakle termin mi je 26.8. a prijatelji od mene i muža se žene 16.9. dakle cca 2 tjedna od poroda. Muž je kum, ja ful želim ići.. Je li to izvedivo? Ja sve nešto kemijam kako ali sumnjam.. Bebu namjeravam dojit, pa bi išla s nama, a onda i stariji. I vjenčanje će biti ful malo, samo mladenci i kumovi, dakle niti 10 ljudi.. Što mislite?

mrva2017
    02. Travanj 2017. 19:08

Mislim da ti je rano za razmisljat jer ne znas kad ces rodit..termin je jedno, a bas kad ce to bit drugo... pricekaj porod.. vidjet ces kako ce ti biti i koliko ce dana biti do svadbe... dobro je sto nece biti puno ljudi pa je to veliki plus u ovoj situaciji...

• Sanjalica23
    02. Travanj 2017. 19:22

Pupe su vam divne cure 💞💕 imam pitanje za one oko 27,28 tjedna. Koliko cesto i intenzivno vi osjetite vasu bebicu? Meni je bebac nekad aktivan po.cijeli.dan,imam osjecaj da ne staje,dok drugi dan udara ali rjedje,moram se bas umiriti da bi ga osjetila,i naravno odmah brinem😊 da li se nekoj desava slicno?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.