drage žene, jeste vi kupile komodu za prematanje bebice? hoće svekrva kupiti a ja ne znam jer mi to potrebno..nekako mi ta komodica djeluje nesigurno
Ako svekrva zeli kupiti neka kupi 😂
Mi smo kupili jer nemamo gdje s bebinom odjecom i poslije se moze preoblikovati u obicnu komodu ili komodu za djecju sobu pa ce nam dobro doci.
Ove s kadicama ja recimo ne bih kupovala jer sam citala da nisu prakticne, ali odluka je na vama.
Mene zanima od kojeg tjedna trudnoce je u Hrvatskoj obavezan pregled svaka 2tj+ctg?
Ja sam dobila komobu s kadicom ko sister. Nikad nije koristila kadicu unutra. Bebu je prematala na krevetu jer joj je tak bilo lakse i prala tak da je drugu kadicu stavila na stol..
Tak da sluzila je kao ormar.. I meni ce vjerojatno..
Emma, mi smo kupili komodicu u Lesnini, ali ne za bebe nego klasičnu koju cemo kasnije prebaciti u dječju sobu. Nasa nije jako velika jer podlogu za presvlačenje planiram imati na radnom stolu uz tu komodu, komodica mi je samo za robicu, a na stolu ce mi biti komotno jer je podloga 70x80.
Ninche, ja sad u cetvrtak punim 32tj, naručila me opet za 35.tj kad ce mi raditi bris i onda ce mi dati uputnicu za Trudničku ambulantu, tamo se valjda radi ctg...do sad mi to nije rađeno... i nadam se da cu ici svaka dva tjedna tamo. Evo koliko vidis, do 35.tj sam kod svoje doktorice, a pregledi su mi u prosjeku svaka 4tj...mislim da to ovisi o doktoru, da nije obveza da se nakon određenog trenutka pregledi obavljaju svaka 2tj.
drage žene, jer koja pila probiotike uz antibiotike? preporučila mi teta u ljekarni linex forte uz antibiotik...kupila jesam al sad ne znam jer bi pila...
ne znam kako vama, ali grozna mi ova nesigurnost u trudnoći...stalno me strah nečega
Pupe su vam divne cure 💞💕 imam pitanje za one oko 27,28 tjedna. Koliko cesto i intenzivno vi osjetite vasu bebicu? Meni je bebac nekad aktivan po.cijeli.dan,imam osjecaj da ne staje,dok drugi dan udara ali rjedje,moram se bas umiriti da bi ga osjetila,i naravno odmah brinem😊 da li se nekoj desava slicno?
Sanjalice tako ti je i kod mene. U 27. tjednu smo. Ima dana kad si pomislim da ne odmori ni sekunde pa opet ima dana kad se umiri pa ga slabije i rijeđe osjetim. Poludim od brige ali onda se on povremeno javi pa se primirim. Pokušavam se naviknuti na to jer ja bi najradije da luduje cijelo vrijeme, ne smeta mi ni kad me junački šutne
drage žene, jer koja pila probiotike uz antibiotike? preporučila mi teta u ljekarni linex forte uz antibiotik…kupila jesam al sad ne znam jer bi pila…
ne znam kako vama, ali grozna mi ova nesigurnost u trudnoći…stalno me strah nečega
Emma,
Probiotici su ti bitni kad piješ antibiotik jer sprječavaju nastanak gljivica. Ja nisam pobornik tableta pa uz antibiotik obavezno pijem probiotik jogurt (fortia). Doktor mi rekao da je i to super i zbilja nikad nemam problem s gljivicama.
Ofnice hvala ti.. mi idemo na put pa ne znam reko da pitam vas curke h Hrvatskoj.
Emma umjesto probiotika u tabletama uvijek mozes uzeti onaj tekuci vocni jogurt bifidus s probiotikom. Tako sam ja uvijek radila kad sam pila antibiotike. Em su ti jogurti fini, em su zdravi i ne skode. Nikad nisam imala problema s gljivicama.
Ninche ne znam kako je kod vas u Njemačkoj, mozda ti mamica i Pandica budu znale detaljnije reci.
Cure,jel da da je rok za predat doznake 5-i u mjesecu?Igrom slucaja ce mi ih mama danas predat,a muz pizdi da smo zakasnili!Sjecam se da mi je zenska tamo rekla zadnji dan u mjesecu,a tu se spominjao 5-i!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji