Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eloa
    02. Travanj 2017. 19:50

Sanjalica, tako ti je i meni... Vecinu vremena lupa stalnooo po cijele dane i noci, i onda dode dan(recimo jednom tjedno) kad recimo do 18h navecer ne osjetim nista pa se pocnem brinuti,no onda mi se javi... Mislim da ne moramo brinuti, imaju i oni loših dana kad im se valjda ništa ne da kao ni nama 

Trenta
    02. Travanj 2017. 19:55

Evo curke i moja busa:)

• KFK
    02. Travanj 2017. 21:32
    Evo i nas 28 tj
    Evo i nas 28 tj
    Maja 3
    03. Travanj 2017. 06:25

Ofnica,imam desetak takvih AIO,i desetak AI2. Meni draze ove prve...ali svatko se nauci na drugacije. Inace najvise ih imam bamboolik. 
    Lagertha,lineri su jeftini..to su celulozni papirici,imas ih kupit u ljekarni,ili narucis netom. Ja osobno si narucim netom,ima na mini greeny stranici,rola od 100 kom je 39.90 plus dostava,s obzirom da ih mozes oprat nekoliko puta,nije uopce skupo.

mici_0555
    03. Travanj 2017. 07:37

Meni frendica poklonila punu vreću tih platenih pelena...u početku sam bila suzdržana...a kad sam vidla kak su napredovale s tim ulošcima i svim...mislim da ću ih koristit tj. kombinirat platnene i normalne... Ja imam osjetljivu kožu pa se bojim osipa i svega ak beba bude na mene tako da ću spremit oboje. Od puno njih sam čula da su im bebe bolje reagirale na obićne dmove pelene nego na pampers..tu mislim da ću kupit različith pa isprobavat u hodu... Jedine pelene koje sam mjenjala bile su baki i mami...i nije baš neka sreća...nadam se da razviješ imunitet kak je tvoje djete...inače nisam gadljiva na krv, rane, blatno, povrčanje.. ništa al s govnima baš nisam na čisto...tako da ko zna kako ću s tim platnenima al nadam se da će me naviknut. Vi koje idete u Vinogracku na tečaj, je može opet info kad se dođe učatit/rezervirat i di? Znam da ste već pisale al sam lijena tražit...

03. Travanj 2017. 08:05

Maslacak31

Ofnica,imam desetak takvih AIO,i desetak AI2. Meni draze ove prve…ali svatko se nauci na drugacije. Inace najvise ih imam bamboolik.
    Lagertha,lineri su jeftini..to su celulozni papirici,imas ih kupit u ljekarni,ili narucis netom. Ja osobno si narucim netom,ima na mini greeny stranici,rola od 100 kom je 39.90 plus dostava,s obzirom da ih mozes oprat nekoliko puta,nije uopce skupo.

Šta je to AIO i AI2  ? Bamboolik je neka marka?

Mici, odeš tam u TA i platiš 300 kn za slijedeći tečaj na kojem ima mjesta, a odgovara ti termin. Nema tipičnih rezervacija. Rade do 14 sati, tako nešto...

Ofnica
    03. Travanj 2017. 08:09

Jooj Lagertha...AIO i AI2...i ja kao da čitam znanstvenu fantastiku...to je sve nesta novo! Ni ja nista ne kuzim vise... Ja mislila obične tetre i bok...a ono sve nesto novo i moderno kod tih platnenih!

Maja 3
    03. Travanj 2017. 08:59

Ma nije nista strasno,samo dok se nazivi pohvataju.. i ufuras se. AIO pelene su pelena koja ima vanjski nepropusni sloj,pa ti netreba dodatni cover za pelenu. Poslikam vam kasnije i takove od teta sivalica...za njih mi treba cover da ne promoce.. 
    I ja sam cekala da otpadne pupak prije nego sto sam pocela s pp.  

Sundi
    03. Travanj 2017. 09:18

Curke eto ja sam bila u Grazu.  Sad je sluzbeno trudnice nisu uracunjive. Bogu hvala kaj sam jos isla kod frndice pa sam bila ogranicena s veremenom i sto mi je placa danas pa mi nije ostalo puno novaca na racunu... Kao imam sve basic od necaka pa cu samo nesto za dusu kupit..
    Ugl. primark se definitivno ispalti. I zakljucak je ima se sto kupit..

mrva2017
    03. Travanj 2017. 09:29

Sundi, kad to vidim odmah dobim želju da idem u Graz.... prekrasno....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.