Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    26. Ožujak 2017. 22:59

blu5

mamika3

Lagertha

Ofnice,koje si ti maramice kupila za bebu? Ja sam jučer u Kozmu uzela i jedan paket tetra pelena i 2 paketa tetra maramica. Danas sam išla vidjeti što ima u Bipi… bezveze.. 10% popusta na Pavlovićevu mast za bebe za članove kluba. Ja ću isto uzeti 1 paket tih Chicco uložaka pa javite ako nadjene gdje ima. Koliko ste vi iskusne cure krvarila poslije poroda? Mislim i na trajanje i na količinu.

Ne sjecam se tocno krvarenja,ali znaam da nije bilo nis strasno!Ko slabija menga,par dana!Nisu to izljevi nekakvi!Imala sam najobicnije Vir uloske,i ovaj put cu ih uzeti!Udobni su jako!Mislim da sam kad sam dosla doma,dan dva poslije,koristila always!Vec je bilo slabo krvarenje!

Blago tebi!Ja sam imala teske izljeve

Onda sam dobro prosla obadva puta!Jer zbilja nisam imala izljeve,niti sam trebala sto i jedan ulozak i kratko mi je trajalo!Veci problem su mi bili odvatni hemeroidi,nakon prvog poroda!Nisam ni znala da se mogu dobiti od prevelikog napora-npr tiskanja!E,to mi je zbilja bilo FUJ!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ofnica
    26. Ožujak 2017. 23:54

Mamika, skoro sve moje frendice koje su rodile su imale hemiće uffff, a jedna ih cak sad u trudnoći ima vec par tjedana...to zna doci od tvrde stolice i naprezanja, a si onda nece od tiskanja...ajme majko 😳🙄

Ofnica
    27. Ožujak 2017. 08:23

Lagertha, pogledaj si ducan bamt trgovina na Malešnici i znaju imati dobre akcije hespo madraca, mi smo tamo uzeli za veliki krevet, bio 500 kn jeftiniji nego u Lesnini. Imaj na umu da su ti jeftiniji madraci s oprugama, ovo sto mamika veli, ima ih vec po 300njak kn. Madraci od memo pjene su skuplji.

Sundi
    27. Ožujak 2017. 08:53

Bok curke. Kaj ste se raspisale trebalo mi je pol sata da procitam sve od petka. :)
    Evo mene je seka pocastila s kinderbetom, madracem i prematalicom. Bila je i akcija u adaxu u sesvetama u subotu (30%)... Za koju nismo znala pa smo bile happy..
    Cak smo i ovakvu posteljinu kupile.
    http://adax.hr/webshop/cijena/krevetic-sara-bijela
    http://adax.hr/webshop/cijena/komoda-rudy-bijeli

• Elizabeth
    27. Ožujak 2017. 09:08

Buduće mame, koji prenatalni dodatak prehrani pijete? I što znate o štetnosti vitamina A u trudnoći?

OhSoBoho
    27. Ožujak 2017. 09:37

Elizabeth

Buduće mame, koji prenatalni dodatak prehrani pijete? I što znate o štetnosti vitamina A u trudnoći?

Ja ti pijem prenatal od solgar,  jednu dnevno i eventualno po potrebi uzmem dodatno magnezij ili vitamin c (c mi je super došao u sezoni gripe).
    Visoka razina vitamina A može biti štetna za plod ali mislim da se to odnosi na iznimno velike količine tog vitamina. S umjerenom prehranom toga se ne trebas bojati. 
    Netko je ranije spominjao i bakterije i streptokok...Ja vučem i jedno i drugo, kazu mi doktori da se ne treba zabrinjavati s tim. Za streptokok sam već pila antibiotik dva puta u zadnjih godinu dana i sad ga opet imam, kao to je očito mom organizmu normalno. Na porodu ću primit antibiotik a bebi sada to uopće ne šteti.  
    Curke, nemojte se previše brinuti, bitno da doktori znaju ako na nešto treba pripaziti :*

mamika3
    27. Ožujak 2017. 09:43

Ofnica

Lagertha, pogledaj si ducan bamt trgovina na Malešnici i znaju imati dobre akcije hespo madraca, mi smo tamo uzeli za veliki krevet, bio 500 kn jeftiniji nego u Lesnini. Imaj na umu da su ti jeftiniji madraci s oprugama, ovo sto mamika veli, ima ih vec po 300njak kn. Madraci od memo pjene su skuplji.

E,da ,Bamt!Nisam se mogla sjetit!Tamo smo prije stanovali!Pa mi smo bile i susjede!He he...A nista!Upoznat cemo se u bolnici!Mozda druziti na Kukuljevicevom!😀😀😀

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    27. Ožujak 2017. 09:46

OhSoBoho  Jel imas kakve nuspojave od tih prenatala,Solgarovih?Mene su i napuhivali,pa rijetka stolica pa me onda i muvnina nakon mjih znala uhvatit makar sam ih poslije jela uzimala!Jedba sam cekala da ih popijem,da ih se rjesim

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Elizabeth
    27. Ožujak 2017. 09:53

Ja pijem elevit, nikakvih nuspojava nemam. Samo vidim da ima dosta vitamina A, pa me počelo zabrinjavati. Razmišljam da pređem na centravit ili da izbacim skroz prenatalne vitamine.

Matie89
    27. Ožujak 2017. 09:55

Elizabeth

Ja pijem elevit, ima veliku kolicinu folne I zeljeza, sto meni treba. Za sada nemam nikakvih nuspojava, pijem vec mjesec dana. 
    Za vitamin A, ne smije se uzimati dodatno (dovoljno se dobije Iz prehrane) te izbjegavati hranu visoku s vitaminom A kao sto su jetrica, zbog povecane sanse malformacija. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.