Lagertha, pogledaj si ducan bamt trgovina na Malešnici i znaju imati dobre akcije hespo madraca, mi smo tamo uzeli za veliki krevet, bio 500 kn jeftiniji nego u Lesnini. Imaj na umu da su ti jeftiniji madraci s oprugama, ovo sto mamika veli, ima ih vec po 300njak kn. Madraci od memo pjene su skuplji.
Moram razmisliti da li bih uzela neki kvalitetniji ili neki jeftiniji jer me strah da beba neće spavati u kinderbetu… Da li ste vi uzimali nadmadrac? Ovako nešto: https://www.xxxlesnina.hr/bebe/sobe-za-bebe/madraci-za-bebe/c6c4c7/sonne/nadmadrac-za-bebe.produkt-004517015205
Pogledaj si koji ima perivu navlaku odozgora. Nadmadrac nisam kupila ali kupila sam one nepropusne plahte ali to ce mi ionak trebati kad ce beba bit velika..
Pandice, to je zbog lakseg dojenja…imas li primark? znam da ih tamo ima puno s gumbima, spavacica i pidzama
Imam Primark i kupila sam prosli tjedan jednu na dugmad, dosla doma, oprala ju kad ono... toliko se skupila da ju evo nosim po doma na tajice
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Pnadica dobro da si mi rekla za Primark. Idem u graz u subotu.. Dakle moram najvecu koja postoji..
Bok Sundi.
Evo ja sam nova u ovoj grupi,pa me zanima u kojem si tjednu trudnoce?
Dobar vam dan drage trudnice ili mame.
Usla sam u ovu grupu ljetne bebe,zanima me vasa iskustva,u kojoj bolnici cete roditi?
Sundi pa da, dosta se skupila a u trgovini mi je izgledala odlicno kao onako velika muska kosulja i bila do koljena nakon pranja malo preko guze :/
Ali zato im je pamuk odlican sto se tice ovih ostalih stvari. Muz i ja nosimo njihove majice ove za po kuci obicne i rublje. Znaci peri deri koliko hoces, nit blijedi nit se skuplja nit se znojis. To prosli tjedan sam si nakupovala obicnih pamucnih potkusulja i majica kratkih rukava po 1,50e su bile. I gacice obicne pamucne trazila sam neke udobne a opet da mi drze ulozak na mjestu poslije poroda i uzela paket od 4 komada za 4 eura i odlicne su, i malo su onako dublje :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
jel ima tih spavacica i pamucnih? vidjela sam na netu te koje su kao kosulje, samo njihov izbor na netu nije nesto, svega par kom
koju velicinu bodica preporucate? neki kazu da krenem odmah s 62, a neki da ce 62 doci tek nakon 5-7 mj...
Deleted user ja sam sad u 21 tjednu..
Ja sam krenula sa 56(par bodica), ove ljepse stvari koje bih htjela da duze nosi sam uzela 62..
Sortiraj odgovore
Najstariji