Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    26. Ožujak 2017. 19:22

Lagertha Jesi ti pitala za madrac?Mi imali Hespov za 250 kn-140 sa 70 cm!Imali ga do njihove trece godine,zadovoljna sam!Ispod plahte sam stavljala nepropusnu podlogu da ga ocuvam!Opet cemo takav kupit

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• blu5
    26. Ožujak 2017. 19:45

Lagertha

Ofnice,koje si ti maramice kupila za bebu? Ja sam jučer u Kozmu uzela i jedan paket tetra pelena i 2 paketa tetra maramica. Danas sam išla vidjeti što ima u Bipi… bezveze.. 10% popusta na Pavlovićevu mast za bebe za članove kluba. Ja ću isto uzeti 1 paket tih Chicco uložaka pa javite ako nadjene gdje ima. Koliko ste vi iskusne cure krvarila poslije poroda? Mislim i na trajanje i na količinu.

Ja sam krvarila nekih mjesec dana, a ovi ulosci su me spasili, jer nema te menstruacije koja se s tim moze usporedit.Svakako, ulosci su lipo pamucni, a Vir mi nikako nije drag

• blu5
    26. Ožujak 2017. 19:46

mamika3

Lagertha

Ofnice,koje si ti maramice kupila za bebu? Ja sam jučer u Kozmu uzela i jedan paket tetra pelena i 2 paketa tetra maramica. Danas sam išla vidjeti što ima u Bipi… bezveze.. 10% popusta na Pavlovićevu mast za bebe za članove kluba. Ja ću isto uzeti 1 paket tih Chicco uložaka pa javite ako nadjene gdje ima. Koliko ste vi iskusne cure krvarila poslije poroda? Mislim i na trajanje i na količinu.

Ne sjecam se tocno krvarenja,ali znaam da nije bilo nis strasno!Ko slabija menga,par dana!Nisu to izljevi nekakvi!Imala sam najobicnije Vir uloske,i ovaj put cu ih uzeti!Udobni su jako!Mislim da sam kad sam dosla doma,dan dva poslije,koristila always!Vec je bilo slabo krvarenje!

Blago tebi!Ja sam imala teske izljeve

treca_sreca
    26. Ožujak 2017. 19:55

evo mene s jesenskih....bacim oko nekad i u vas. Veano za krvarenje - ovisi da li je porod vaginalni ili na CR. Meni su oba bila prirodna i ne sjećam se točno koliko dugo ali prvih recimo tjedna-dva bili su mi potrebna 2 vir/lola jedan na drugog (pa tek onda poslije samo jedan) A sad mislim uzet te chicco mamma donna jer su oni taman kao da spojiš 2 ova. To je svakako nakon vaginalnog potrebno bar u početku, dok ne ispadnu najveći komadi.....neusporedivo je obilnije od mjesečnice, a inače imam obilnu M.

žena-majka-carica:)

• AnnaFit157
    26. Ožujak 2017. 20:01

Evo da se i ja pohvalim, piknula u IKEI dva ručnika /ogrtača s kapuljačom , set posteljine, 2 plahte, ukrasni veliki jastučić (nisam mogla odoljeti), 'ljetni' poplončić za bebe, jastuk za bebe, nekog medeka, topliju dekicu , račun 360 kn šta da vam kažem....:D 

treca_sreca
    26. Ožujak 2017. 20:02

mamika3

Ofnica

Lagertha, to za usisavac…to je nastavak za ispuhivanje nosa, umjesto one ručne pumpice…to se namontira na usisavac onda se s tim izvlače djetetu šmrkljići iz pete skoro… svi kažu da je super, ima i neku sigurnosnu prepreku za tlak vučenja pa ne može ozlijediti bebu. Samo ne znam jel se to baš koristi za tak male bebe…mislim da ce nam to tek ba jesen trebati kad počne hladnije vrijeme i curenje nosa…neam pojma 🙄

Imali smo to!zvuci ruzno kad zamislis da vuce snagom usisavaca,ali nije!Njezno je dosta i prakticno pogotovo za bebe i malu djecu koja ne znaju ispuhati nos!

to čudo je i mene spašavalo. Ručna ona "pumpica" kakvu ima kupit u dm-u npr na bay odjelu nema apsolutno nikakav učinak i s njom nismo nikad ništa napravili. Tako da mi je prvorođenac uvijek imao problema kad bi krenula prehlada i štopani nosić, ukapaš fiziološku ali kako izvuć? A s drugim sam otkrila taj nosni aspirator koji se našteka na usisavač, i to je zbilja spas. Koristili smo ga od samog rođenja, dok mali nije uhvatio par mjeseci bilo je čak i lakše (treba bebu čvrsto fiksirati da ne mrda, držati rukice i tako) a kad je malo porastao bilo je malo teže fizički držat ga da miruje ali služio nam je dugo dugo...nije skup (100kn u mullera, a dade ga se i jeftinije preko neta nać) a koristan je zbilja.

žena-majka-carica:)

Ofnica
    26. Ožujak 2017. 21:42

Treca_sreca, a znaci ipak se i za bebe koristi to čudo? Hvala za info!

Ofnica
    26. Ožujak 2017. 21:43

AnnaFit svaka čast na kupnji! Mogla bih i ja do ikee...stvarno odlična kupovina! Jel posteljina pamučna?

26. Ožujak 2017. 22:25

mamika3

Lagertha Jesi ti pitala za madrac?Mi imali Hespov za 250 kn-140 sa 70 cm!Imali ga do njihove trece godine,zadovoljna sam!Ispod plahte sam stavljala nepropusnu podlogu da ga ocuvam!Opet cemo takav kupit

Tnx. Moram izmjeriti kinderbetu.

Rozaa
    26. Ožujak 2017. 22:45

gala_28

Rozaa

ValentinaA

Pozdrav cure,
    Tamo ispravak u tablici onoj,nisam iz Splita nego Rijeke…
    Joj cure,evo nama je 5.4. 20 tjedana ,4. idemo na pregled pa možda saznamo spol.
    Mi smo kupili od većih stvari skoro sve jos moramo kolica i stolac za hranjenje.
    Eto do sad nikakvih problema no sad su počeli strani bolovi u leđima,ne mogu spavat ne mogu nis…katastrofa…
    Mozda je to zato što sam jako visoka a mrsava (183,65 kg)
    Ufff. ..jel koju od vas bolilo tak ??

I kak da stavim ovu crtu dolje koliko sam trudna i otkad smo vjencani??xD

Mi imamo5.4.pregled,a 6.4. nam je 20tjedana.Kupi si banana jastuk za spavanje…ja sam dobila od sogorice i bas mi je super….inace se osijecam suuper,a jutros sam prvi put primjetila da sam se probudila s naotecenim prstima na rukama😣.Jedva cekam pregled jer nisam sigurna jesam li osjetila bebicu ili je to rad crijeva😂 iako mislim da je beba😄

Nama je 7.4. pregled, isto 20 tjedana. Malog osjetim od prošlog vikenda, prvo skroz lagano i pomalo, a utorak-srijeda je bilo nešto jače pa sam postala sigurna da je to to. Rozaa, vjerojatno je i kod tebe, taman tu negdje oko 20. tjedna se navodno počne osjetiti u prvoj trudnoći. Sjećam se kad mi je 20. tjedan djelovao kao daleekaa budućnost, sad mi nije jasno kad prije. Otkako su duži dani, tjedni mi doslovno lete, valjda će i do termina druga polovica proletjeti.
    Ne mogu se baš pohvaliti da uživam u ovom stanju, iako je noćna mora sa mučninama prestala prije mjesec i pol. Realno, nemam neke boljke ali jedva čekam da budemo 1 na 1, umjeto 1 u 1. :)

Ja sam bila u komi u pocetku...pred svaki pregled mi tlak poraste😭...prvi tjedni su mi bili grozniiii,trajali cijelu vjecnost...nisam imala mucnine sto je super ali imala sam tri spontana prije pa sam mislila da ce mi te mucnine dati neku sigurnost da je sve ok....sad mi je svaki puta sve lakse pred pregled ali jos uvijek postoji doza straha....period do pregleda mi je super...sad sam bas nekak puna elana,vesela,uz ovo lijepo vrijeme opustam se u setnjama,citanju,ali kak velis i ja jedva cekam 1na1😄

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.