Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sanjalica23
    26. Ožujak 2017. 13:26

Da li je neka cura imala problema sa bakterijom u vaginalnom brisu i koliko su opasne? Bas sam se zabrinula...

Tamara..
    26. Ožujak 2017. 13:31

Ja imam tu ureaplasmu to je parazitksa bakterija.... ja sam se uzasno uplasila i panicarila, jer kazu po svuda da je jako opasna u trudnoci itd... Ali doktor mi je rekao da se nema smisla nervirati jer puno toga moze dovesti do svega... Mislim da se nema smisla nervirati jer to isto steti jako bebi, polako to ljeciti ... Kakvu bakteriju ti imas

Ofnica
    26. Ožujak 2017. 13:35

Tamara, mozda da probaš s onim sportskim elastičnim topovima umjesto s grudnjacima...
    Sta se tice kinderbeta iz Magic Baby ok je, samo uzmi u obzir da je drvo bora puno mekanije od bukve pa je mislimo kinderbet onako laganiji i ne onako čvrst bas, to ti sad nije problem nego kad se beba počne dizat i stajat, oni dosta znaju onako uhvatiti ogradicu i tresti s njom...bor ce ti se puno lakse zmrdati od bukve. E kupi ne mogu otvoriti stranicu. U svakom slučaju moj savjet je da se izbjegava iverica...bor je jos ok, ali velim, riječ je o mekom drvu.

Tamara..
    26. Ožujak 2017. 14:13

http://prntscr.com/eom6pc  i taj ne e kupi je od borovog drveta  ... e super hvala ti na komentaru jer stvarno nisam znala kakva je razlika

• elen0807
    26. Ožujak 2017. 14:26

meni je na brisevima isto bila ureaplazma 10 /5 .s turom lijekova 10/3 i tu ovi iz labaratorija nisu ni napisali da se treba lijeciti. citala sam o tome da u dr zemljama do 10/3 se ni ne liječi,a to mi je rekla i moja ginicka. svejedno,dala mi je neku vaginalnu kremu koju sam stavljala 7 dana,kofol nema sexa bez kurtona,al zajebi ,sexali smo se bez :) ureaplazma je opasna zbog otvaranja cerviksa kolko ja znam,u kasnijoj trudnoci. a znaju ju optuziti i za ostale nedace u trudnoci kad nemaju konkretnog razloga.

• elen0807
    26. Ožujak 2017. 14:38

Tamara..

Bas ste brze sa tipkanjem :D

Ja bas imam problema sa grudima preogromne su … Grudnjake ne mogu nositi jer me uzasno stiscu, pa me boli , svrbi, sisie pocrvene poplave… Najveci grudnjak za dojilje u Lisici mi je preeemal , jos koristim one nastavke za produzivanje… Zaista ne znam gdje da nadjem odgovarajucu velicinu…. prije trudnoce sam nosila E kosaricu i u prvih mjesec dana su mi postali svi premali… probala sam u lisici neki G taj mi je ok , ali me strah kupiti jer je 3OO kn a ja ne znam do kada ce mi to odgovarati ….

Joj ja imam isto problem sa sexom , prvo smo dobili zabranu jer sam ljecila ureaplasmu , pa mi je to kao izgovor, a sada ni ne znam dali smijemo, nalazi ce tek doci … A ja nesvjesno uzimam obrabeni stav cim mi se mm priblizi makar i slucajno donjem podrucjuPomalo mi ga je zao….

Cini mi se bas da je puno lakse naci sve u Zagrebu veci izbor i bolje cijene… PRedobre su mi vase ladice i opremice za bebeodma me suze hvataju kada vidim odjecicu
    Ja svaki dan gledam i njuskam, ali nazalost nismo jos nista kupili trenutno nemamo novaca, ali jedva cekam da opremimo bebu…. Bila sam bas neki dan tuzna sto mi djete nema bas nista i onda smo dobili set bodica po danima u tjednu i duduodma se lakse dise

tako je i meni,majkemi neuodno mi se sexat kad ono se mice u meni,a mice se stalno,znam da je to sve normalno,al sta ces :) ista stvar i s prokletim parama, kupi ovo kupi ono,a sve sto bi da mi je vec spremno a sve i kosta.jedina prednost u svemu tome sta smo obisli sve i svasta,vidjeli svugdje cijene tako kad to sve dode na red cemo znat di cemo i sta cemo .u primi smo kupili ladicara sa preslacenjem i kadicom za 600 kn.predobro izgleda ,bila akcija pa smo se odma odlucili na to,et imamo to i 2 bodija za sad :D

Me+mybaby
    26. Ožujak 2017. 15:21

Cure iz Zagreba. Danas sam naletila u supernovi na rasprodaju baby centra. Imaju super ponude. Robica je na 50% i vise snizena. Vidila sam autosjedalice na 30%. Ja sam kupila bodi, dvije majce kratkih rukava, haljinicu i mobil za 305kn. Samo treba kopati. Pa ako ste u blizini navratite. Traje danas do 21h. Vidila sam da dosta kupuju kolica i igracke.
    Chicco uloske sam vidjela u bubamari. Za njih su mi rekli da su najbolji pa cu ih i ja kupiti. 
    Sto se sexa tice muz ima vecu psihicku prepreku od mene. Tako da sam ja ta koja danima navaljuje, a onda se on nekako pripremi pa mozemo 😂😂😂.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Ofnica
    26. Ožujak 2017. 16:31

Mom muzu isto trebaju psihičke pripreme hehe 😂

• Sanjalica23
    26. Ožujak 2017. 19:13

Tamara..

Ja imam tu ureaplasmu to je parazitksa bakterija…. ja sam se uzasno uplasila i panicarila, jer kazu po svuda da je jako opasna u trudnoci itd… Ali doktor mi je rekao da se nema smisla nervirati jer puno toga moze dovesti do svega… Mislim da se nema smisla nervirati jer to isto steti jako bebi, polako to ljeciti … Kakvu bakteriju ti imas

Ma znam da je gore sto se nerviramo al djaba kad brinemo i.to je jace od nas,Kod mene streptokok 😯 takodjer saam svast citala po.forumima i nimalo.mi nije svejedno...

mamika3
    26. Ožujak 2017. 19:15

Ofnica

Lagertha, to za usisavac…to je nastavak za ispuhivanje nosa, umjesto one ručne pumpice…to se namontira na usisavac onda se s tim izvlače djetetu šmrkljići iz pete skoro… svi kažu da je super, ima i neku sigurnosnu prepreku za tlak vučenja pa ne može ozlijediti bebu. Samo ne znam jel se to baš koristi za tak male bebe…mislim da ce nam to tek ba jesen trebati kad počne hladnije vrijeme i curenje nosa…neam pojma 🙄

Imali smo to!zvuci ruzno kad zamislis da vuce snagom usisavaca,ali nije!Njezno je dosta i prakticno pogotovo za bebe i malu djecu koja ne znaju ispuhati nos!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.