Petra slazem se sto se tice stranice, uzas im je. Ima svega par stvari i to stave ono skuplje. Pa iskreno, ja ti tamo kupujem cesto ali samo neke tako stvari tipa pamucne majice, carape, rublje i preko ljeta kad budu rasprodaje ono sve po par eura onda si nakupujem haljina i to za ljeto ali ovako neke "ozbiljne" stvari kao eto sad za bolnicu spavacice bolje potrazi negdje drugdje makar i par eura vise ali kvalitetnije. Za malog bodije ti se isto isplati kupit jer su isto super pamucni i jeftini. paket od 7 komada 10e, u grazu je mozda i jeftinije ovo kod nas su redovne cijene. Robica za bebu je sva po euro ili dva. U svakom slucaju mislim da ces obavit dobar shopping tamo :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Ja nisam nis uzela 56
Sve za sad veličina 3-6 mjeseci...računam lakše mi podfrknut rukave ak je preveliko...s premalenim pak ne mogu ništa. A rekli nam da očekujemo velikog dečka
Ja nisam nis uzela 56
Sve za sad veličina 3-6 mjeseci…računam lakše mi podfrknut rukave ak je preveliko…s premalenim pak ne mogu ništa. A rekli nam da očekujemo velikog dečka
tebi je termin 9 dana prije nego meni... šta su ti već rekli da će biti velika beba?
Cure ja pijem twinlab prenatal, omegu, magnezij i vit D za kosti bebe jos od 16.tj.
Sto se tice velicina, ja imam od 50 pa na dalje...baka je kupila br.50 za izlazak iz bolnice, a dobila sam od 56 na dalje, i kupovala sam 56.
Lagertha, sto se tice nadmadraca, ja sam ga kupila, ali se zvao nepromočiva podloga za bebe, u lidlu sam ga platila oko 35kn prije nekih 2-3mj.
Pandice, takve spavaćice kakve si gledala na Amazonu su bas za dojenje. Evo ja sam se bas vratila s Tresnjevackog placa i kupila dvije takve.
Ja pijem centravit prenatal i super mi je jer sam od nekih prije imala jake mucnine i povracala. Uz to tu i tamo popijem magnezij. A sad mi je ginic dao i zeljezo i nexium za zgaravicu. Jos nisam pocela to piti. Danas sam vadila tek krv, ali rekao je da zeljezo krenem uzimati i preventivno jer ce sad bebac uzimati vise sebi.
Danas sam u baby centru kupila jednu aventovu bocicu i dvije dude da imam za svaki slucaj. A imala sam 20% popusta pa da iskoristim.
A vec vidim da cu po spavacice na plac. Hvala cure kaj ste me uopce podsjetile na to
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Lagherta,pitanjce,gledam sad spavacice preko sportsdirecta,a znam da si ti bila uzela od tamo. Inace sam sad velicina l, da uzmem spavacice xl ili ce mi biti ok l poslje poroda? P.s. kak ti je duzina spavacica? Jel je do koljena bar?
Ja nisam nis uzela 56
Sve za sad veličina 3-6 mjeseci…računam lakše mi podfrknut rukave ak je preveliko…s premalenim pak ne mogu ništa. A rekli nam da očekujemo velikog dečka
tebi je termin 9 dana prije nego meni… šta su ti već rekli da će biti velika beba?
Mrva, meni su ti rekli ful rano da očekujem veliku bebu. Nadam se da su pritom mislili na dužinu više nego na težinu
Hvala ti Pandice!
Te pamucne stvari su super, ja godinama nosim one majice njihove, doduse sad nisam bila 2 god ali super mi je primark! i to sto kazes ljeti, haljinice, majice, svasta, pa cak sam i dobrih traperica i vestica znala naci, seka kupila kaput koji vec dvije zime nosi...a dobre su im cijene!
A veselim se najvise ovim baby stvarima
Sortiraj odgovore
Najstariji