Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Ožujak 2017. 12:29

Hvala Ofnice. Baš tražim takve maramice, a da su jeftine, obične suhe i bez mirisa. Ja dobivam alergiju od tih baby vlažnih maramica, pa radije neću ni bebu s tim brisati. Bar ne na početku.

Mamika, hvala... onda neću pretjerivati. Uzeti ću još jedne Chicco ako nađem i to je to. Sad ih već imam 30 komada  Budem nekome poklonila ako ne iskoristim.

26. Ožujak 2017. 12:37

Ninche9

Lagertha

Ofnice,koje si ti maramice kupila za bebu? Ja sam jučer u Kozmu uzela i jedan paket tetra pelena i 2 paketa tetra maramica. Danas sam išla vidjeti što ima u Bipi… bezveze.. 10% popusta na Pavlovićevu mast za bebe za članove kluba. Ja ću isto uzeti 1 paket tih Chicco uložaka pa javite ako nadjene gdje ima. Koliko ste vi iskusne cure krvarila poslije poroda? Mislim i na trajanje i na količinu.

Kako si zadovoljna tetrama iz dma? Koje su dimenzije? Ja sam uzela na amazonu i super sam zadovoljna.razmisljam da uzmem jos u dmu al se bojim da su tanke? Jel to ona hrvatska marka ?

Nije DM već Kozmo. Ti dućani se zatvaraju pa sad imaju 30% popusta na cijeli asortiman (čak i onaj već snižen), a od 29.3. do 1.4. će imati 50% popusta. Police su skoro prazne, ali u onom na Savskoj imaju još dosta baby proizvoda. Zato sam uzela te Lola baby tetra pelene i tetra maramice jer su 30%. Ali na kraju i nisam baš nekaj dobro prošla (mislim 76 kuna za 6 komada). Tetra pelene su obične bijele (što mi odgovara), nisu baš ni debele, ali su 100 pamuk. Dobila sam npr. neke stare od muževe sestre i te mi se čine puno bolje, ali ih ima samo 7.

26. Ožujak 2017. 12:42

Ofnica

Ovo jos traje akcija
    http://www.lidl.hr/hr/5298.htm

E super, hvala. Čula sam od jedne prijateljice da imaju i neki doba prašak na akciji koji ona koristi za svoju bebu. 
    Sad sam se sjetila da jedna moja rođakinja koristi taj nastavak za usisivač  Fora.

Ofnica
    26. Ožujak 2017. 12:42

Super info za kozmo! Hvala Lagertha! 

• gala_28
    26. Ožujak 2017. 12:50

Rozaa

ValentinaA

Pozdrav cure,
    Tamo ispravak u tablici onoj,nisam iz Splita nego Rijeke…
    Joj cure,evo nama je 5.4. 20 tjedana ,4. idemo na pregled pa možda saznamo spol.
    Mi smo kupili od većih stvari skoro sve jos moramo kolica i stolac za hranjenje.
    Eto do sad nikakvih problema no sad su počeli strani bolovi u leđima,ne mogu spavat ne mogu nis…katastrofa…
    Mozda je to zato što sam jako visoka a mrsava (183,65 kg)
    Ufff. ..jel koju od vas bolilo tak ??

I kak da stavim ovu crtu dolje koliko sam trudna i otkad smo vjencani??xD

Mi imamo5.4.pregled,a 6.4. nam je 20tjedana.Kupi si banana jastuk za spavanje…ja sam dobila od sogorice i bas mi je super….inace se osijecam suuper,a jutros sam prvi put primjetila da sam se probudila s naotecenim prstima na rukama😣.Jedva cekam pregled jer nisam sigurna jesam li osjetila bebicu ili je to rad crijeva😂 iako mislim da je beba😄

Nama je 7.4. pregled, isto 20 tjedana. Malog osjetim od prošlog vikenda, prvo skroz lagano i pomalo, a utorak-srijeda je bilo nešto jače pa sam postala sigurna da je to to. Rozaa, vjerojatno je i kod tebe, taman tu negdje oko 20. tjedna se navodno počne osjetiti u prvoj trudnoći. Sjećam se kad mi je 20. tjedan djelovao kao daleekaa budućnost, sad mi nije jasno kad prije. Otkako su duži dani, tjedni mi doslovno lete, valjda će i do termina druga polovica proletjeti.
    Ne mogu se baš pohvaliti da uživam u ovom stanju, iako je noćna mora sa mučninama prestala prije mjesec i pol. Realno, nemam neke boljke ali jedva čekam da budemo 1 na 1, umjeto 1 u 1. :)

26. Ožujak 2017. 13:02

Np. 
    E da, kak je vama cure s gniježđenjem? Mene je ful uhvatilo, a kako sam do sad bila dosta umorna i letargična  što se tiče spremanja onda ću to iskoristiti.  Jučer i prekjučer sam pospremila skoro cijeli ormar (osim onih par polica od muža da mu ne pokvarim koncepciju). Odvojila sam i spremila zimsku odjeću, odjeću za posao koju većinom neću koristiti slijedećih godinu dana, pa proljetno-ljetnu odjeću koju trenutno ne mogu i trudničku odjeću koju mogu. Oslobodila sam hrpu mjesta, tako da sam baš zadovoljna. Ne čini mi se više tako taj ormar mali, a pogotovo neće biti kad nam majstor ovaj mjesec složi ormar za ručnike u kupaoni i policu za knjige u dnevnoj. 
    U petak sam i išla po kinderbet, dala sam ga ofarbati u bijelo i majstor je popravil neku ladicu ispod kinderbeta. Pa sam kod mame odvajala stvari za bebu koje sam dobila. Dobra vijest je kaj sam dobila hrpu posteljine i to one starinske pamučne i pamučno-vunenih dekica kakvih ja nisam danas uspjela naći u trgovinama, ručnika za bebe... nekakvih posteljina i nadmadrac. Loša vijest (iako sam i pretpostavljala da će tako biti) je da madrac nije baš najbolji pa ćemo kupiti novi. Gledala sam u Ikei, ima do 150 kn do 500 kn... ne znam koja je razlika... Ima netko savjet za to?

Ninche9
    26. Ožujak 2017. 13:03

Hvala ti Lagertha, onda cu uzeti radije jos jedan paket ovih debelih,10kom 15€

Ofnica
    26. Ožujak 2017. 13:19

Lagertha, mi smo uzeli madrac od pjene u Magic baby, 499-15%, bitno je da je dosta debel...nas je 11cm, ima navlaku koja se skida i pere. Zena nam je rekla da joj je to najprodavaniji model. I jos hrvatski proizvod. Postoje i madraci s oprugama, ali ovi od Memory pjene se bolje prilagođavaju težini djeteta i obliku tijela.

Tamara..
    26. Ožujak 2017. 13:20

Bas ste brze sa tipkanjem :D

Ja bas imam problema sa grudima preogromne su ... Grudnjake ne mogu nositi jer me uzasno stiscu, pa me boli , svrbi, sisie pocrvene poplave... Najveci grudnjak za dojilje u Lisici mi je preeemal , jos koristim one nastavke za produzivanje...  Zaista ne znam gdje da nadjem odgovarajucu velicinu.... prije trudnoce sam nosila E kosaricu i u prvih mjesec dana su mi postali svi premali... probala sam u lisici neki G taj mi je ok , ali me strah kupiti jer je 3OO kn a ja ne znam do kada ce mi to odgovarati ....

Joj ja imam isto problem sa sexom , prvo smo dobili zabranu jer sam ljecila ureaplasmu , pa mi je to kao izgovor, a sada ni ne znam dali smijemo, nalazi ce tek doci ... A ja nesvjesno uzimam obrabeni stav cim mi se mm priblizi makar i slucajno donjem podrucju Pomalo mi ga je zao....

Cini mi se bas da je puno lakse naci sve u Zagrebu veci izbor i bolje cijene... PRedobre su mi vase ladice i opremice za bebe  odma me suze hvataju kada vidim odjecicu 
    Ja svaki dan gledam i njuskam, ali nazalost nismo jos nista kupili trenutno nemamo novaca, ali jedva cekam da opremimo bebu....  Bila sam bas neki dan tuzna sto mi djete nema bas nista i onda smo dobili set bodica po danima u tjednu i dudu  odma se lakse dise

Tamara..
    26. Ožujak 2017. 13:26

Sto mislite o ovom kreveticu http://www.magicbaby.hr//akcije/posebna-prilika.html
    tu se dobije sve i posteljina i madrac i poplun 

i jos jedna slicna ponuda na e kupi https://www.ekupi.hr/Komplet-djecji-krevetic-Drewex-zirafa--madrac--posteljina-3-djelna-vesela-suma-1057544.aspx

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.