Ja sam pila Elevit pronatal prvo tromjesečje pa onda Elebaby i danas popila prvu kapsulu Novalac prenatal kapsula. Usput još pijem i šumeći magnezij kad se sjetim ili kad me zgrči.
Ja nisam nis uzela 56
Sve za sad veličina 3-6 mjeseci…računam lakše mi podfrknut rukave ak je preveliko…s premalenim pak ne mogu ništa. A rekli nam da očekujemo velikog dečka
Mozes podfrknut rukave,ali bodi ce ti plesati oko maleckoga!Oko nogu ce mu visiti i biti sirok oko vrata!Tak je bilo mojoj maloj,na kraju smo rekli od muza teti,kad je pitala sta treba,bodi 50!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja nisam nis uzela 56
Sve za sad veličina 3-6 mjeseci…računam lakše mi podfrknut rukave ak je preveliko…s premalenim pak ne mogu ništa. A rekli nam da očekujemo velikog dečka
Mozes podfrknut rukave,ali bodi ce ti plesati oko maleckoga!Oko nogu ce mu visiti i biti sirok oko vrata!Tak je bilo mojoj maloj,na kraju smo rekli od muza teti,kad je pitala sta treba,bodi 50!
Hi hi... Dobro i to je rjesenje imamo bake i moju ujnu i tetu jos na zalihi s poklonima... Ionako ce ovi najblizi doc cim dodemo doma vidjet bebu, peglat i ostalo.. XD
Mamika, ma skroz su u pravu. Neću ja izdržati da ne kupim i nekaj manje za svaki slučaj ;)
Mislim da mu robice neće faliti ;)
Sundi, i to kaj kažeš, rodbina je na stand by pa će uzet ak nešto usfali :)
Hm...ja mislim da treba malo vise od tri bodica 50-56... Ak se rodi s cca 51 cm, pa nece za mjesec dana dobit 10 cm da vec bude na veličini 62! Ja se sjecam da smo dobrih bar mjesec i pol nosili prve veličine... I jos ako se pogodi da bebac bljucka nakon svakog obroka, pa ga moras stalno presvlacit...
Ja sam ovak za sad kupila/dobila:
dugi rukav body 56 x 5
majca d.r 56 x 2
body 62 k.rukava x 5
body d.r 62x 5
tregerice x2
kapice pamucne x 5
haljince 62 x 2
carape x 10 pari
hlace x 68
tetra pelene x 20
Lagherta,pitanjce,gledam sad spavacice preko sportsdirecta,a znam da si ti bila uzela od tamo. Inace sam sad velicina l, da uzmem spavacice xl ili ce mi biti ok l poslje poroda? P.s. kak ti je duzina spavacica? Jel je do koljena bar?P
Bila sam stavila slike sebe u spavaćicama (473 stranica; 22.ožujka). Ova jedna je preko koljena, a ove druge su do koljena. Prilično su duge. Ne znam koliko si teška i visoka... ja sam 168 cm i trenutno na 78 kg. Ova što je najduža, svjetloplava, ta je medium, a jako široka. Ta je bila i najjeftinija - 3 eura na sniženju. Ako si višlja i krupnija od mene, trebala bi ti large ta biti dovoljna.
Ja pijem elebaby, a danas sam išla vadit krv i dala urin pa sad čekam nalaze i da vidimo kakvo mi je željezo.
Već sam negdje pričala da sam kupila hrpu male robice u Primarku za par eura. Oni imaju veličine po kilama, tipa: od 3.2 - 4.5 kg. Frendica mi je rekla da će mi dobro doći, da ako mi se i čini premalo, da nikad nije jer su bebe na početku jako male. Samo ne treba te robice strašno puno. Ja imam dosta ih malih bodića s dugim i kratkim rukavima (7+7) + 2 male hlačice s stopalicama koje se mogu odrezati kad ih preraste. I tri piđamice sa stopalicama. Desetak malih čarapica, dve kapice, dvoje rukavica protiv grebanja. Još razmišljam kupiti neku tanju vreću za spavanje.
Ja pijem elebaby,a danas sam išla vadit krvi dala urin pa sad čekam nalaze i da vidimo kakvo mi je željezo.
Već sam negdje pričala da sam kupila hrpu male robice u Primarku za par eura. Oni imaju veličine po kilama, tipa: od 3.2 - 4.5 kg. Frendica mi je rekla da će mi dobro doći, da ako mi se i čini premalo, da nikad nije jer su bebe na početku jako male. Samo ne treba te robice strašno puno. Ja imam dosta ih malih bodića s dugim i kratkim rukavima (7+7) + 2 male hlačice s stopalicama koje se mogu odrezati kad ih preraste. I tri piđamice sa stopalicama. Desetak malih čarapica, dve kapice, dvoje rukavica protiv grebanja. Još razmišljam kupiti neku tanju vreću za spavanje.
Koje su cijene te male robice u Njemackoj, kod nas su bodiji cca 50 kn bar ove koje sam ja gledala.Pa ako je jeftinije da angaziram sestru da mi pokupuje robicu.
Sortiraj odgovore
Najstariji