Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkica93
    27. Ožujak 2017. 14:08

Ja sam pila Elevit pronatal prvo tromjesečje pa onda Elebaby i danas popila prvu kapsulu Novalac prenatal kapsula. Usput još pijem i šumeći magnezij kad se sjetim ili kad me zgrči.

mamika3
    27. Ožujak 2017. 14:09

OhSoBoho

Ja nisam nis uzela 56
    Sve za sad veličina 3-6 mjeseci…računam lakše mi podfrknut rukave ak je preveliko…s premalenim pak ne mogu ništa. A rekli nam da očekujemo velikog dečka

Mozes podfrknut rukave,ali bodi ce ti plesati oko maleckoga!Oko nogu ce mu visiti i biti sirok oko vrata!Tak je bilo mojoj maloj,na kraju smo rekli od muza teti,kad je pitala sta treba,bodi 50!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Sundi
    27. Ožujak 2017. 14:31

mamika3

OhSoBoho

Ja nisam nis uzela 56
    Sve za sad veličina 3-6 mjeseci…računam lakše mi podfrknut rukave ak je preveliko…s premalenim pak ne mogu ništa. A rekli nam da očekujemo velikog dečka

Mozes podfrknut rukave,ali bodi ce ti plesati oko maleckoga!Oko nogu ce mu visiti i biti sirok oko vrata!Tak je bilo mojoj maloj,na kraju smo rekli od muza teti,kad je pitala sta treba,bodi 50!

Hi hi... Dobro i to je rjesenje imamo bake i moju ujnu i tetu jos na zalihi s poklonima... Ionako ce ovi najblizi doc cim dodemo doma vidjet bebu, peglat i ostalo.. XD

OhSoBoho
    27. Ožujak 2017. 14:34

Mamika, ma skroz su u pravu. Neću ja izdržati da ne kupim i nekaj manje za svaki slučaj ;)
    Mislim da mu robice neće faliti ;)

Sundi, i to kaj kažeš,  rodbina je na stand by pa će uzet ak nešto usfali :)

donna83
    27. Ožujak 2017. 14:41

Hm...ja mislim da treba malo vise od tri bodica 50-56... Ak se rodi s cca 51 cm, pa nece za mjesec dana dobit 10 cm da vec bude na veličini 62! Ja se sjecam da smo dobrih bar mjesec i pol nosili prve veličine... I jos ako se pogodi da bebac bljucka nakon svakog obroka, pa ga moras stalno presvlacit...

Sundi
    27. Ožujak 2017. 15:09

Ja sam ovak za sad kupila/dobila:
    dugi rukav body  56 x 5
    majca d.r 56 x 2
    body 62 k.rukava x 5
    body d.r 62x 5
    tregerice  x2
    kapice pamucne x 5
    haljince 62 x 2
    carape x 10 pari
    hlace x 68
    tetra pelene x 20

27. Ožujak 2017. 16:24

Eloa

Lagherta,pitanjce,gledam sad spavacice preko sportsdirecta,a znam da si ti bila uzela od tamo. Inace sam sad velicina l, da uzmem spavacice xl ili ce mi biti ok l poslje poroda? P.s. kak ti je duzina spavacica? Jel je do koljena bar?P

Bila sam stavila slike sebe u spavaćicama (473 stranica; 22.ožujka). Ova jedna je preko koljena, a ove druge su do koljena. Prilično su duge. Ne znam koliko si teška i visoka... ja sam 168 cm i trenutno na 78 kg. Ova što je najduža, svjetloplava, ta je medium, a jako široka. Ta je bila i najjeftinija - 3 eura na sniženju. Ako si višlja i krupnija od mene, trebala bi ti large ta biti dovoljna.

27. Ožujak 2017. 16:37

Ja pijem elebaby, a danas sam išla vadit krv i dala urin pa sad čekam nalaze i da vidimo kakvo mi je željezo. 
    Već sam negdje pričala da sam kupila hrpu male robice u Primarku za par eura. Oni imaju veličine po kilama, tipa: od 3.2 - 4.5 kg. Frendica mi je rekla da će mi dobro doći, da ako mi se i čini premalo, da nikad nije jer su bebe na početku jako male. Samo ne treba te robice strašno puno. Ja imam dosta ih malih bodića s dugim i kratkim rukavima (7+7) + 2 male hlačice s stopalicama koje se mogu odrezati kad ih preraste. I tri piđamice sa stopalicama. Desetak malih čarapica, dve kapice, dvoje rukavica protiv grebanja. Još razmišljam kupiti neku tanju vreću za spavanje.

MalaRuzica
    27. Ožujak 2017. 17:08

Lagertha

Ja pijem elebaby,a danas sam išla vadit krvi dala urin pa sad čekam nalaze i da vidimo kakvo mi je željezo.
    Već sam negdje pričala da sam kupila hrpu male robice u Primarku za par eura. Oni imaju veličine po kilama, tipa: od 3.2 - 4.5 kg. Frendica mi je rekla da će mi dobro doći, da ako mi se i čini premalo, da nikad nije jer su bebe na početku jako male. Samo ne treba te robice strašno puno. Ja imam dosta ih malih bodića s dugim i kratkim rukavima (7+7) + 2 male hlačice s stopalicama koje se mogu odrezati kad ih preraste. I tri piđamice sa stopalicama. Desetak malih čarapica, dve kapice, dvoje rukavica protiv grebanja. Još razmišljam kupiti neku tanju vreću za spavanje.

Koje su cijene te male robice u Njemackoj, kod nas su bodiji cca 50 kn bar ove koje sam ja gledala.Pa ako je jeftinije da angaziram sestru da mi pokupuje robicu.

Me+mybaby
    27. Ožujak 2017. 18:55

I

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.