Koskica, i ja sam se prijavila preko neta, dobila klub karticu, ali ne dobivam knjižice, samo onaj neki katalog na mail 😔.
Blu5, ne znam jel bas ima ducan chicco, hvala za info, potražit cu te uloške.
Ja sam se prijavila prije mj i pol i nisam jos ni karticu dobila, kamoli sta drugo.. morat cu im se javiti...
Ofnice,koje si ti maramice kupila za bebu? Ja sam jučer u Kozmu uzela i jedan paket tetra pelena i 2 paketa tetra maramica. Danas sam išla vidjeti što ima u Bipi... bezveze.. 10% popusta na Pavlovićevu mast za bebe za članove kluba. Ja ću isto uzeti 1 paket tih Chicco uložaka pa javite ako nadjene gdje ima. Koliko ste vi iskusne cure krvarila poslije poroda? Mislim i na trajanje i na količinu.
Koskica, i ja sam se prijavila preko neta, dobila klub karticu, ali ne dobivam knjižice, samo onaj neki katalog na mail 😔.
Blu5, ne znam jel bas ima ducan chicco, hvala za info, potražit cu te uloške.
Ja sam se prijavila prije mj i pol i nisam jos ni karticu dobila, kamoli sta drugo.. morat cu im se javiti…
Ja sam baš sad vidjela na njihovoj stranic da se u klub trudnica možeš prijaviti samo u dućanima, a ne on line... možda zato ne dobivaš knjižicu?
Lagertha, ja cu koristiti frotiraste rukavice za pranje guze, toga mi je mama jos prihe nakupovala...imam 5-6kom.
Ofnice,koje si ti maramice kupila za bebu? Ja sam jučer u Kozmu uzela i jedan paket tetra pelena i 2 paketa tetra maramica. Danas sam išla vidjeti što ima u Bipi… bezveze.. 10% popusta na Pavlovićevu mast za bebe za članove kluba. Ja ću isto uzeti 1 paket tih Chicco uložaka pa javite ako nadjene gdje ima. Koliko ste vi iskusne cure krvarila poslije poroda? Mislim i na trajanje i na količinu.
Ne sjecam se tocno krvarenja,ali znaam da nije bilo nis strasno!Ko slabija menga,par dana!Nisu to izljevi nekakvi!Imala sam najobicnije Vir uloske,i ovaj put cu ih uzeti!Udobni su jako!Mislim da sam kad sam dosla doma,dan dva poslije,koristila always!Vec je bilo slabo krvarenje!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ma Lagertha, prijavila se ja bez problema, dobila karticu i vec nesto kupila po klub cijeni...ali ne dobivam knjižice, bas moram to ici pitati.
Zlatni savjet: Kupite baby vac za udsisivač vidi se na slici
Što je to?
Ofnice,koje si ti maramice kupila za bebu? Ja sam jučer u Kozmu uzela i jedan paket tetra pelena i 2 paketa tetra maramica. Danas sam išla vidjeti što ima u Bipi… bezveze.. 10% popusta na Pavlovićevu mast za bebe za članove kluba. Ja ću isto uzeti 1 paket tih Chicco uložaka pa javite ako nadjene gdje ima. Koliko ste vi iskusne cure krvarila poslije poroda? Mislim i na trajanje i na količinu.
Kako si zadovoljna tetrama iz dma? Koje su dimenzije? Ja sam uzela na amazonu i super sam zadovoljna.razmisljam da uzmem jos u dmu al se bojim da su tanke? Jel to ona hrvatska marka ?
Lagertha, to za usisavac...to je nastavak za ispuhivanje nosa, umjesto one ručne pumpice...to se namontira na usisavac onda se s tim izvlače djetetu šmrkljići iz pete skoro... svi kažu da je super, ima i neku sigurnosnu prepreku za tlak vučenja pa ne može ozlijediti bebu. Samo ne znam jel se to baš koristi za tak male bebe...mislim da ce nam to tek ba jesen trebati kad počne hladnije vrijeme i curenje nosa...neam pojma 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji