pijem centravit,super je što uz njega ide i omega pa a u farmacii je cesto popust.
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
OhSoBoho Jel imas kakve nuspojave od tih prenatala,Solgarovih?Mene su i napuhivali,pa rijetka stolica pa me onda i muvnina nakon mjih znala uhvatit makar sam ih poslije jela uzimala!Jedba sam cekala da ih popijem,da ih se rjesim
Mamika, nemam nikakve nuspojave. Jedino sto sam se teško priviknula na njih jer su užasno mirisa. Prvih par tjedana sam jedva popila tabletu bez povraćanja ali sad je super ;)
Kad vidim kak ste vi vec sve spremile i pripremile za bebicu panika me uhvati hocu li sve stici hah ja sam do sad kupila samo kinderbet,posteljinu neku,zavjesu za kinderbet,komodu za presvlacenje i to sve i dalje stoji u kutiji haha...jos ovaj tjedan radim pa cu napokon bit doma i u miru moc pripremat i kupovat za bebaca..
Nez koja je od vas stavila onu svoju spontanu jutarnju slikicu al odlicna slikica 😊
Ja sam do nedavno pila elevit,sad pijem sumeci magnezij i kalcij..msm da je to dovoljno 😊
ja sam sad na elebaby i dobro mi je, mislim da je to ok..nisam puno proicavala koliko kojih vitamina ima, taj mi je gin preporucila pa sam zato uzela :)
Ja pijem almage-u... Svida mi se kaj je sve to skupa u jednoj tableti.. I magnezij.
Lagertha, pogledaj si ducan bamt trgovina na Malešnici i znaju imati dobre akcije hespo madraca, mi smo tamo uzeli za veliki krevet, bio 500 kn jeftiniji nego u Lesnini. Imaj na umu da su ti jeftiniji madraci s oprugama, ovo sto mamika veli, ima ih vec po 300njak kn. Madraci od memo pjene su skuplji.
Moram razmisliti da li bih uzela neki kvalitetniji ili neki jeftiniji jer me strah da beba neće spavati u kinderbetu... Da li ste vi uzimali nadmadrac? Ovako nešto: https://www.xxxlesnina.hr/bebe/sobe-za-bebe/madraci-za-bebe/c6c4c7/sonne/nadmadrac-za-bebe.produkt-004517015205
Uh koliko stiva
Vitamine pijem elevit jer imaju sve u sebi zajedno sa omegom i jos uz to pijem sumece magnezij sa folnom. Ne bojim se da cu unijet previse vitamina jer je to necu rec nemoguce ali ono.. trebala bi bit stvarno velika kolicina unesenog nekog vitamina svakodnevno da ima los utjecaj jer zapravo sve ono sto kroz vitamne unesemo mozda malo vise ionako odbacimo kroz urin.
Cure pomagajte! Danas idem obavit ostatak kupovine i luda sam od spavacica. Nisam mislila da ce mi od svega one zadavati toliko glavobolje. Znaci obisla sam sve trgovine po Stuttgartu i nema nigdje spavacice na dugmad. Cak ni na trudnickim odjelima. Pa me zanima sad zbog cega je to toliko vazno da je na dugmad? Jel to neko nepisano pravilo bas da se mora zbog nekakvih pregleda ili nesto ili je to cisto radi lakseg dojenja? Jer ako je samo radi dojenja onda sam nasla na amazonu ovu. Jel moze to proc?
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Pandice, to je zbog lakseg dojenja...imas li primark? znam da ih tamo ima puno s gumbima, spavacica i pidzama
Pandica, da, to je samo zbog lakšeg dojenja ;)
Super izgleda ova s Amazon, i moja je na taj sistem ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji