Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    26. Ožujak 2017. 10:26

Koskica sve ti je divno spremno!!!! Ja sve trpam u sanduk ispod kreveta, budem ovaj tjedan počela pripremati i prati...otkud ti kuponi za bubamaru? Ja samo na mail dobivam one akcije, i ono sta imaju utorkom dan trudničkih trbuščića 10+3%. Ali vidjela sam u dućanu da zenske imaju neke knjižice i da prelistavaju, pitam jednu otkud joj, a ona veli da su to prije nesto dijelili, da sad toga nema vise. 

Ofnica
    26. Ožujak 2017. 10:34

Mi smo jucer na poklon dobili od seke dvije posteljine i prvu muzicku igračku za bebu 😍 Plavetnog kita koji svima uspavanku 😊 Seka mi je i poslala steznik za trbuh iz njemačkog lidla.

koskica
    26. Ožujak 2017. 10:42

Prijavila sam se u bubamara klub preko neta i dobivam kataloge i knjižice. Tako sam kupila i dva ručnika sa kapicom, sliku stavim kasnije, bili su tako na 40 %. Često imaju vuikend akcije tako po 40%. Imam njihovu karticu. Oba ručnika sam platića nekih 110 kn

url=https://lilypie.com]

koskica
    26. Ožujak 2017. 10:44

taj baby vac sam kupila za 70 kn na kupon. Inace je 109 kn

url=https://lilypie.com]

mrva2017
    26. Ožujak 2017. 11:05

Cure,ja bila jutros na borongaju i uzela 2 spavacice. jedna je uza i ima gumbice po sredini, druga je sira sa gumbima za svaku ciku. velicinu M sam uzela. svaka je po 70 kn i jako mi se svidaju. i nisu babske sto mi je najbitnije. 

• blu5
    26. Ožujak 2017. 11:06

Koskica, slika ti je odlicna!Dvaka cast, to si spremna i za rodilist i za doc doma. Ja sam i prva dva pita sve zadnji tren napravila, tako cu i sad.Danas mi je nekakv dan bas za lezanje, nista mi se neda. Pitala sam vas vec, nisam vidila da je itko odg.Jeli ima negdi Chicco kod vas?Mamma donna ulosci su vam najbolji na svitu za nakon poroda

• blu5
    26. Ožujak 2017. 11:10

Evo vidim da se sad zovu Mammy

LittleG
    26. Ožujak 2017. 11:11

Blago vama sa Borongajskim placem... morati ću u auto, pa u šoping u Zg. Mi na našem nemamo takvo što, a puno mi 150 kn preko neta.

Ofnica
    26. Ožujak 2017. 11:17

Koskica, i ja sam se prijavila preko neta, dobila  klub karticu, ali ne dobivam knjižice, samo onaj neki katalog na mail 😔.
    Blu5, ne znam jel bas ima ducan chicco, hvala za info, potražit cu te uloške.

Ofnica
    26. Ožujak 2017. 11:22

Sad vidim da u king crossu ima chicco, a tamo ujedno ima i bubamara, magic baby, dm tako da je sve fino na okupu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.