Cure gdje cete kupovati tetra pelene? Trazim kvalitetne, sto deblje. Ne bih one skroz prozirne.
Netko mi je rekao da su neke lola ili loli s dm dobre, a ja sam mislila u bubamari...cak je netko pisao za neke od bambusa. Da, i mene to zanima koje nisu prozirne...
Čekajte, ako rodilja nije prijavljena na burzi kao nezaposlena, nakon rođenja djeteta ona ima pravo na neku naknadu? Jeste sigurne? Kad sam zadnji put gledala čini mi se da je čak pisao i neki rok koliko mora biti prijavljena na burzi, tipa 9 ili 12 mjeseci (nisam točno sigurna).
Najbolje googlati službene stranice hzzo i vidjeti, ovo mi sad pisemo onak koliko smo nekad cule i čitale...najbolje zvati ili poslati sluzbeni mail na hzzo
Ninche, neke Tosana marka su deblje tetre, isto ih izgleda ima u bubamari
Hvala cure, baka je u ljekarni kupila neku dobru finu gazu, ali pogledat cu i u dm i u bubamaru, utorkom je popust za trudnice?
Gdje bih mogla kupiti onu igracku sto svira kad se povuce? I gdje cete kupiti djecje vrtuljke sto sviraju? Hledam na internetu al bi voljela te stvari vidjeti uzivo.
Curke, pita poznanica koja je trenutno trudna pa ako itko zna info da joj pomognemo, bila bi zahvalna: ona je nezaposlena, muž je stalno zaposlen. Može li se ona preko njega prijaviti za zdravstveno osiguranje (kao preko bračnog druga) i ima li pravo na porodiljnu naknadu kao nezaposlena (mislim da spada pod nezaposlene van sustava rada s obzirom da nije na burzi) ? Hvala, oprostite što s krećem s tem(a) ali curi gori pod nogama i u panici je što baš nije najbolje stanje u trudnoći :/
Zasto nije otisla na hzzo i na burzu se raspitat?Koliko vidim,ona treba bas informacije iz prve ruke!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Da li je bila na kraju kome uplata komplikacija?Meni nije!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
ja prosli put 20.og digla naknadu.ja sam isto zbog navodnih komplikacija.nisam ni znala da to i prije sjeda,znaci zna i 17.og?? jaooo cure,dns sam bila u areni,svasta nesto obisla.uglavnom h&m i c&o mi upao u oci,znaci 5 bodija sto kratkih sto dugih u pakirannju oko 90 kn, 3 bodija 69. ima carapica najsicusnijih koje ikad u zivotu vidjeh,ma preslatko. uglavnom bodiji po toj cijeni su mi suuper.slj.mjesec se bacam u shoping. imate isto velikih majica po cijeni odn 70 do 120 kn,to su vam one lijepe duze sa printom od mikimausa il nekih drugih motiva.sa polurukavima i bez.ja cu si takve 2 uzet za doma i rodiliste.a tolko su lijepe da ih i po van budem nosila.tajice 30ak kn-new yorker. boze dragi bruke,tak prolazimo nekim ducanom i ja se zaustavim med nekim jastucima s ogradom i velim dragom kak su jebeni,da taman bebu mozemo u tome stavit nekad izmedu nas dvoje,kad meni prodavacica: gospodicna,to vam je za pse :/
Curke, pita poznanica koja je trenutno trudna pa ako itko zna info da joj pomognemo, bila bi zahvalna: ona je nezaposlena, muž je stalno zaposlen. Može li se ona preko njega prijaviti za zdravstveno osiguranje (kao preko bračnog druga) i ima li pravo na porodiljnu naknadu kao nezaposlena (mislim da spada pod nezaposlene van sustava rada s obzirom da nije na burzi) ? Hvala, oprostite što s krećem s tem(a) ali curi gori pod nogama i u panici je što baš nije najbolje stanje u trudnoći :/
ima pravo preko muza,ja sam bila preko bivseg muza prijavljena na hzzo,s tim jos da je i on bio nezaposlen.naravno da ima pravo na porodiljnu naknadu.mora pothiotno otic na hzzo i s njima vidit sta joj treba od papira.
Sortiraj odgovore
Najstariji