Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra178
    17. Ožujak 2017. 20:04

meni isto nisu sjele komplikacije...procitala sam na fejsu da ih nekad isplate s porodiljnim, nekad s dj.doplatkom...pon ocito :/

Marlon
    17. Ožujak 2017. 20:06

gala_28

Čekajte, ako rodilja nije prijavljena na burzi kao nezaposlena, nakon rođenja djeteta ona ima pravo na neku naknadu? Jeste sigurne? Kad sam zadnji put gledala čini mi se da je čak pisao i neki rok koliko mora biti prijavljena na burzi, tipa 9 ili 12 mjeseci (nisam točno sigurna).

Ne trebaš biti prijavljen na burzi da bi ostvario rodilju naknadu, to je odvojeno od zdravstvenog, nije vise kao prije. Ja dobivam porodiljski kao nezaposlena majka izvan sustava rada jer nikad nisam bila prijavljena na burzi.

Marlon
    17. Ožujak 2017. 20:08

I da javim da i mi cekamo decka😄
    Danas sam bila na pregledu i sve je super.

• gala_28
    17. Ožujak 2017. 20:33

Marlon

gala_28

Čekajte, ako rodilja nije prijavljena na burzi kao nezaposlena, nakon rođenja djeteta ona ima pravo na neku naknadu? Jeste sigurne? Kad sam zadnji put gledala čini mi se da je čak pisao i neki rok koliko mora biti prijavljena na burzi, tipa 9 ili 12 mjeseci (nisam točno sigurna).

Ne trebaš biti prijavljen na burzi da bi ostvario rodilju naknadu, to je odvojeno od zdravstvenog, nije vise kao prije. Ja dobivam porodiljski kao nezaposlena majka izvan sustava rada jer nikad nisam bila prijavljena na burzi.

Stvarno? Otkad je tako? Baš sam sada guglala i nisam našla ništa novo za nezaposlene i neprijavljene na burzi rada. Gdje se predaju papiri i koliki je rok nakon poroda? 

Pitala bih svoju nekadašnju savjetnicu na burzi no grozno mi je mrsko. Imam još traumu od zadnjeg kontakta.

I čestitaaam na dečku! :) Još jedan nam stiže!

Tamara..
    17. Ožujak 2017. 20:51

Veliki pozdrav svima 
    Ja skroz pokusavam uhvatiti korak sa vama, ali ne uspijem sve procitati i ukljuciti se
    Ja sam u 2O tj i cekam decka , polako ga pocinjem sve vise osjecati

mamika3
    17. Ožujak 2017. 21:34

Petra178

meni isto nisu sjele komplikacije…procitala sam na fejsu da ih nekad isplate s porodiljnim, nekad s dj.doplatkom…pon ocito :/

Onda ovaj put ide s djecjim,pon ili utorak!Prije pon

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Marlon
    18. Ožujak 2017. 00:28

gala_28

Marlon

gala_28

Stvarno? Otkad je tako? Baš sam sada guglala i nisam našla ništa novo za nezaposlene i neprijavljene na burzi rada. Gdje se predaju papiri i koliki je rok nakon poroda?

Pitala bih svoju nekadašnju savjetnicu na burzi no grozno mi je mrsko. Imam još traumu od zadnjeg kontakta.

I čestitaaam na dečku! :) Još jedan nam stiže!

Ne znam koji je rok i od kad je to, uglavnom, prijavljuje se u hzzo-u. Ima na netu pod pravo na porodiljnu naknadu. Najbolje je nazvati HZZO i pitati, tko nije siguran sto i kako 😀

Me+mybaby
    18. Ožujak 2017. 10:50

Znaci nocas nista od spavanja. Spavala sam po sat, dva, pa onda toliko budna pa jos jednom sat, dva i to je to. I jedva cekam jutro da odem u setnju, a vrijeme katastrofa. Muz iz nocne pa nemrem ni pospremati. Biti ce ovo duuug dan.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

mamika3
    18. Ožujak 2017. 11:18

Ima nas jos!Probudila se u pol 2,zivcana sam tak!Bilo mi je vruce,isla smanjit grijanje!Bila zedna ,otisla na wc-razbudila se na neko vrijeme....Probudila se s glavoboljom i grloboljom,osjecam se ko da me netko lemao cijelu noc!Pospremila brzinski,sad lezim ,bole me ledja...Katastrofa mi je danas!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ninche9
    18. Ožujak 2017. 11:58

Nocas me probudila uzasna bol u donjem dijelu trbuha i nagon na wc (al ne pipi).. jedva sam ustala da popijem casu vode. nadam se da to nije bio neki lazni trud jer je bilo neugodno ko sam vrag 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.