Da, oni to kaopovlače iz asortimanai valjda do kraja mjeseca prodaju za 50%, ali nema bočica
A ja platila 50 kn u dm-u s popustom, a interspar mi pod nosom... aaaaaaaaa
Bok cure. Ocito je nesto u zraku jer i mene od sinoc boli trbuh i dosta mi je neugodan osjecaj a kontrakcije se samo redaju. Sad sam 30i tjedan. Jos nista nisam kupila ni sredila u stanu pa me lagano hvata panika. Jedino su kolica narucena :)
Pisale ste o kilama i samo da znate sve vas šišam-u 27 tjednu sam bila na +12
Nama su na tecaju rekli da ako bebu iskljucivo dojimo da nikako ne dajemo dudu. Bit cu optimisticna i necu ih kupiti. Ako zaškripi pravac muža u dm šaljem :)
Kokica,ne predajem titulu bez borbe 😂 ja sam na 26 tjedana bila +14 😎
Ja cijelo popodne prelezala i malo se smirila situacija sa zatezanjem,fino s boka na bok.
Kokica,ne predajem titulu bez borbe 😂 ja sam na 26 tjedana bila +14 😎
Ja cijelo popodne prelezala i malo se smirila situacija sa zatezanjem,fino s boka na bok.
i ja cijeli dan u krevetu s boka na bok jer sam se bas prepala zbog tih bolova
Smrc evo ja u intersparu i vise nista od aventa nema 😕
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Lagertha svaka čast na ladici i organizaciji , moram priznati da sam pomalo ljubomorna jer ti tako dobro ide :D Sve je divno!
Cure jer neko ima problema s glavoboljama? Skužila sam da čim je loša biometeorološka glava me boli i po 4 dana za redom..inače nikad nisam imala takvih problema..jučer sam cijeli dan preležala s oblogom, rano zaspala i ujutro opet isto..
Evo moram reći da ja imam glavobolje često. Ali imala sam i ranije, tako da ih i ne povezujem sa trudnoćom sada. Jedino što sada uvijek u tom slučaju mjerim i tlak. Kolegica je vrlo loše prošla prije par godina, jer je baš u trudnoći zanemarivala glavobolje koje također oduvijek ima. Ali nije ovo mjesto za te teme sada. Tako da nam je nažalost o svima bila škola. Trudim se sada općenito bar 4-5x tjedno izmjeriti. Ako je tlak ok, a do sada je bio, ja koristim samo Lupocet, no shvatila sam da kod jake glavobolje pomaže samo ako popijem 2 odjednom. Jedino prije koji dan sam čitala da pomaže eterično ulje lavande par kapi u dcl vode, pa takvi oblozi na čelo. Isprobala na mami i upalilo je.
Mene je par tjedana boljela glava od sinusa. Stavila sam jedan dan vruce zgance na celo i stvarno mi je od te vrucine bilo bolje. Nedavno mi je prošlo.
Sortiraj odgovore
Najstariji