Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LlamaFace
    18. Ožujak 2017. 16:07

Inace nisam pekmez i ne kukam za bzvz,imala sam treninge s uber bolnim menstruacijama pa kontam da se mozda sve samo nezgodno poklopilo. Bebea osjetim kao nikad zadnja dva dana,stvarno je jako aktivan i stalno mlati,pa ta zatezanja i onda isijas kao secer na kraju.Ugl,pratim situaciju pa cemo vidjet.Btw,Lagertha,ladica ti je 😍😍,jesu ovo bodici za svaki dan u tjednu?

18. Ožujak 2017. 16:13

Da  Mislim da će ih prerasti prije nego što dočekamo petak, ali nisam mogla odoljeti... bilo je cijelo pakiranje samo 5 eura.

Što se tiče zatezanja, možda ti je tako zbog išijasa!

18. Ožujak 2017. 16:21

Sto se tice ovih zatezanja tu se slazem sa Lagertha. Ne bi to bas opisala tako kao da ce mi ispast utroba, osjetim kao menstrualni grc samo nekako "ugodnije". Inace sam imala uzasno bolne menstruacije, nista mi nije pomagalo i redovno sam isla na hitnu na injekcije.
    Lagertha ladica je preee slatka, tako ce se i moja plaviti za koji dan :D sad kad sam vidjela kod tebe u ladici da si kupila avent dudice. Ja se dvoumim dal da dudice i bocice uzmem avent ili nuk. Hmm

Sve mogu u Onome koji me jača <3

18. Ožujak 2017. 16:25

Hej Pandice. Ja sam se odlučila za te jer u Intersparu imaju ogroman popust na njih. Dođe po 18 kn taj paket od 2 dude ili 2 varalice. Pa sam kupila par kutija, još mi fali bočica.

Ninche9
    18. Ožujak 2017. 16:34

Lagertha ladica ti je lijepa. Od koje velicine si pocela kupovati? 56 ?
    Ja cu isto uzeti Avent tako da cu, ako mi bude potrebna i izdajalica kupiti izdajalicu u kompletu s bocicom.

18. Ožujak 2017. 16:57

Ja cu izdajalicu kupiti onu obicnu rucnu. I to cu odmah kupiti jer imam uvucene bradavice da mi se ne bi desilo da beba nece sisat :/ 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

18. Ožujak 2017. 17:02

Ma te veličine nisam baš najpametnije izabrala. Uopće nisam gledala jer je bilo po 2-5 eura  U Primarku imaju drugačije veličine. Većina stvari mi je do 4.5 kile  čak su 3 bodića do 3.4 kile. Ovih 7 s dugim rukavima su do 4.5 kile. Jedino su pidjamice s stopalicama ok, one su za 0-3 mj (do 62 cm). Štramplice i čarapice su isto ok. S druge strane, prijateljica mi je rekla da ma koliko mi se čini malo - da nema veze... poslužiti će za na početku i da neću moći vjerovati da će u sve stati pa čak i da će mu biti preveliko.

Me+mybaby
    18. Ožujak 2017. 17:25

Ladica je ❤❤❤. Ja nikako da krenem sa sopingom. Ali sad si mi dala inspiraciju. A iduci tjedan muz napokon ide na tjedan dana godisnjeg pa cu ga iskoristiti malo za preslagivanje namjestaja. Pa da lagano krenem. 
    Sto se bolova tice jednom me ulovilo zaista uzasno, ali sva sreca nije dugo trajalo. Ovo ostalo osjecam kao neko zatezanje, neugodu. Ali do sad smo vec sve shvatile da to valjda tako mora biti. Blazeno stanje 😕.
    To u intersparu sa aventom jos traje? Da se zaletim sutra?

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

18. Ožujak 2017. 17:28

Da, oni to kao povlače iz asortimana i valjda do kraja mjeseca prodaju za 50%, ali nema bočica 

Trenta
    18. Ožujak 2017. 17:49

Predobra ti je ladica! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.