Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • KFK
    17. Ožujak 2017. 13:28

Skupi su ti ručnici za bebe, iako po meni nisu nužni. Al najbolji koji imam mi je iz benetona, kupila sam ga na zimu i na sniženju je bio mislim 90kn..

• Emma85
    17. Ožujak 2017. 13:29

žene, pazite se mastitisa... kada dobijete prve simptome, masirajte grudi, treba razbiti te kvržice i malo se samo izdojite, tek toliko da osjetite olakšanje..jer kad se izdajate, šaljete tijelu signale da treba još mlijeka pa je to kontraproduktivno...
    e tako su mi rekli, ne znam jer istina ili nije al me frka tog mastitisa

Maja 3
    17. Ožujak 2017. 13:46

Ejj cure..mi obavili jucer pregled,mali gospodin imq 400 gr,i sve je super! Ja u 22 tjednu,i na +4kg sam. 
    Krenula sam malo prepravit taj popis iz vlastitog iskustva, i izbrisalo mi sve..

LittleG
    17. Ožujak 2017. 14:54

Drage moje koje ste na komplikacijama,  znate li je li danas isplaćena naknada? Prošli mjesec isto bilo 17. u petak, sada ne. Ja sam imala problema sa tekućim, pa pitam vas...možda je samo kod mene problem. 

mamika3
    17. Ožujak 2017. 15:13

LittleG

Drage moje koje ste na komplikacijama, znate li je li danas isplaćena naknada? Prošli mjesec isto bilo 17. u petak, sada ne. Ja sam imala problema sa tekućim, pa pitam vas…možda je samo kod mene problem.

Nije jos nista!Na fejsu su prvo rekli da ce u pon,no na kraju ce ipak kakti danas pa cemo vidjet!Ima neka stramica di mame javljaju sta je sjelo i koja banka!Zasad nigdje nista

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

LittleG
    17. Ožujak 2017. 15:16

Meni javile ove na rodiljnom da je... Pa sam se sad uspaničila. Jel svima ide isti dan ili su odvojene.

Pinkica93
    17. Ožujak 2017. 15:20

Pozz cure!
    Meni prošli mjesec isto došlo 17. Ne znam dal je već sjelo, ali mislim da puštaju tako iza 16 sati. Možda kako za koju banku.

Matie89
    17. Ožujak 2017. 15:29

LittleG

Drage moje koje ste na komplikacijama, znate li je li danas isplaćena naknada? Prošli mjesec isto bilo 17. u petak, sada ne. Ja sam imala problema sa tekućim, pa pitam vas…možda je samo kod mene problem.

Nije ni meni nista uplaceno jos uvijek :) 

LittleG
    17. Ožujak 2017. 15:30

Onda očito nije problem u mom računu.

mamika3
    17. Ožujak 2017. 15:31

LittleG

Meni javile ove na rodiljnom da je… Pa sam se sad uspaničila. Jel svima ide isti dan ili su odvojene.

Porodiljni je sjeo!Komplikacije jos nisu!Trebale bi!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.