Skupi su ti ručnici za bebe, iako po meni nisu nužni. Al najbolji koji imam mi je iz benetona, kupila sam ga na zimu i na sniženju je bio mislim 90kn..
žene, pazite se mastitisa... kada dobijete prve simptome, masirajte grudi, treba razbiti te kvržice i malo se samo izdojite, tek toliko da osjetite olakšanje..jer kad se izdajate, šaljete tijelu signale da treba još mlijeka pa je to kontraproduktivno...
e tako su mi rekli, ne znam jer istina ili nije al me frka tog mastitisa
Ejj cure..mi obavili jucer pregled,mali gospodin imq 400 gr,i sve je super! Ja u 22 tjednu,i na +4kg sam.
Krenula sam malo prepravit taj popis iz vlastitog iskustva, i izbrisalo mi sve..
Drage moje koje ste na komplikacijama, znate li je li danas isplaćena naknada? Prošli mjesec isto bilo 17. u petak, sada ne. Ja sam imala problema sa tekućim, pa pitam vas...možda je samo kod mene problem.
Drage moje koje ste na komplikacijama, znate li je li danas isplaćena naknada? Prošli mjesec isto bilo 17. u petak, sada ne. Ja sam imala problema sa tekućim, pa pitam vas…možda je samo kod mene problem.
Nije jos nista!Na fejsu su prvo rekli da ce u pon,no na kraju ce ipak kakti danas pa cemo vidjet!Ima neka stramica di mame javljaju sta je sjelo i koja banka!Zasad nigdje nista
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Meni javile ove na rodiljnom da je... Pa sam se sad uspaničila. Jel svima ide isti dan ili su odvojene.
Pozz cure!
Meni prošli mjesec isto došlo 17. Ne znam dal je već sjelo, ali mislim da puštaju tako iza 16 sati. Možda kako za koju banku.
Drage moje koje ste na komplikacijama, znate li je li danas isplaćena naknada? Prošli mjesec isto bilo 17. u petak, sada ne. Ja sam imala problema sa tekućim, pa pitam vas…možda je samo kod mene problem.
Nije ni meni nista uplaceno jos uvijek :)
Meni javile ove na rodiljnom da je… Pa sam se sad uspaničila. Jel svima ide isti dan ili su odvojene.
Porodiljni je sjeo!Komplikacije jos nisu!Trebale bi!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji