Ni ja nisam bas mogla nocas spavati.Muz mi je dosao s terena i kasno smo legli, a ja se vec u 6 probudila i onda sam do 9 cekala da se on probudi.I jos me onda pita sta ga nisam probudila a koliko sam se vrtila i puta digla i slona bi probudila. Ninche9 nadam se da ste ti i beba sad ok.
Mala Ruzice sad je sve dobro. Beban me stalno ritka pa mislim da je zadovoljan, a ja odmaram.
Zapravo ne znam kako trudovi izgledaju pa sam se malo uplasila.
I ja sam svog cekala 2 sata da se probudi a onda sam odustala i ustala
Ninche....Mozda je bilo nesto lazno,ne mogu rec,ali po meni je bitno samo da bol prestane!Nadam se da je!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mi smo danas sluzbeno 30- ti tjedan!Prekosutra je pregled,veselim se!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Babuska to sam okvirno racunala ali u utorak idem u kupovinu pa cu javiti :)
Ovaj popis je super, svakako cu ga spremiti na mob :)
Joj cure sto se tice spavanja ja jedan tjedan spavam kao top a onda drugi ne. Ne zbog bebe nego zbog muza haha
Kad radi prvu smjenu svako dan ustaje u pola 5 i onda naravno se i ja probudim pa odmah moram na wc pa pit vode i onda tako lezim i pokusavam zaspat pa ogladnim... mislim sve vam je jasno. Nekad uspijem malo ponovno zaspati na sat dva ali vecinom ne i onda tako blejim a vani jos mrak a ni program na tvu ne pocne haha
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Hej cure,
Mi danas malo sopingirali pa koga zanima...u nami sam našla ručnike s kapuljačom po 55kn i imaju neki popust na dekice dječje i izdajalice...da se ponešto naći po ok cijenama. U posteljina.hr sam našla ogradicu za kindac za nekih 70ak kuna, čisti pamuk, zgodan uzorak...isplati se malo lutati uokolo; )
Nadam se da ste mi sve ok ;)
Drage mame, dali koja ima problema sa proljetnim alergijama?
Mene znaju svrbit usi, oci, nebce, grlo, umirem os kasljanja i kihanja i neznam kud bi sama sa sobom. 21 tjedan sam trudna i alergije bi trebale krenuti kroz 3-4tj. Od doktorice sam dobila Flonidan, ali citala sam malo po internetu i neproporuca se.
Neznam sta da radim, dali piti ili nepiti?
Ima li koja mama sa alergijama?
Ja se malo brinem,vidim da ste pisale o tome pa mi je mozda malo lakse,ali svejedno 😕 jucer i danas me bas steze dolje u trbuhu i uzasno je nelagodan osjecaj,kao da ce mi puknut koza i ispast cijela utroba van. Citam da se braxton-hicksove kontrakcije pocinju javljati ugl oko 27. tjedna,a ja sam usla u 28.,ali muci me to sto ne znam jel to treba bit tako intenzivno.Jos me ovaj hebeni isijas sastavio pa me cijeli taj donji dio ubija od bolova.Bas sam jadna 😖
Evo prve ladice za mog bebača Sve je novo osim posteljine koja je ispod kapica
Ja se malo brinem,vidim da ste pisale o tome pa mi je mozda malo lakse,ali svejedno 😕 jucer i danas me bas steze dolje u trbuhu i uzasno je nelagodan osjecaj,kao da ce mi puknut koza i ispast cijela utroba van. Citam da se braxton-hicksove kontrakcije pocinju javljati ugl oko 27. tjedna,a ja sam usla u 28.,ali muci me to sto ne znam jel to treba bit tako intenzivno.Jos me ovaj hebeni isijas sastavio pa me cijeli taj donji dio ubija od bolova.Bas sam jadna 😖
Uf, ja svoje zatezanje ne bih nikad tako napisala. Više kao: da radim trbušnjake, bez da se pomičem... nije nimalo neugodno. Nemam pojma, možda je to individualno, možda imamo različiti doživljaj neugode.
Sortiraj odgovore
Najstariji