Nocas me probudila uzasna bol u donjem dijelu trbuha i nagon na wc (al ne pipi).. jedva sam ustala da popijem casu vode. nadam se da to nije bio neki lazni trud jer je bilo neugodno ko sam vrag

Ni ja nisam bas mogla nocas spavati.Muz mi je dosao s terena i kasno smo legli, a ja se vec u 6 probudila i onda sam do 9 cekala da se on probudi.I jos me onda pita sta ga nisam probudila a koliko sam se vrtila i puta digla i slona bi probudila. Ninche9 nadam se da ste ti i beba sad ok.
Mala Ruzice sad je sve dobro. Beban me stalno ritka pa mislim da je zadovoljan, a ja odmaram.
Zapravo ne znam kako trudovi izgledaju pa sam se malo uplasila.
I ja sam svog cekala 2 sata da se probudi a onda sam odustala i ustala

Ninche....Mozda je bilo nesto lazno,ne mogu rec,ali po meni je bitno samo da bol prestane!Nadam se da je!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mi smo danas sluzbeno 30- ti tjedan!Prekosutra je pregled,veselim se!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Babuska to sam okvirno racunala ali u utorak idem u kupovinu pa cu javiti :)
Ovaj popis je super, svakako cu ga spremiti na mob :)
Joj cure sto se tice spavanja ja jedan tjedan spavam kao top a onda drugi ne. Ne zbog bebe nego zbog muza haha
Kad radi prvu smjenu svako dan ustaje u pola 5 i onda naravno se i ja probudim pa odmah moram na wc pa pit vode i onda tako lezim i pokusavam zaspat pa ogladnim... mislim sve vam je jasno. Nekad uspijem malo ponovno zaspati na sat dva ali vecinom ne i onda tako blejim a vani jos mrak a ni program na tvu ne pocne haha
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Hej cure,
Mi danas malo sopingirali pa koga zanima...u nami sam našla ručnike s kapuljačom po 55kn i imaju neki popust na dekice dječje i izdajalice...da se ponešto naći po ok cijenama. U posteljina.hr sam našla ogradicu za kindac za nekih 70ak kuna, čisti pamuk, zgodan uzorak...isplati se malo lutati uokolo; )
Nadam se da ste mi sve ok ;)
Drage mame, dali koja ima problema sa proljetnim alergijama?
Mene znaju svrbit usi, oci, nebce, grlo, umirem os kasljanja i kihanja i neznam kud bi sama sa sobom. 21 tjedan sam trudna i alergije bi trebale krenuti kroz 3-4tj. Od doktorice sam dobila Flonidan, ali citala sam malo po internetu i neproporuca se.
Neznam sta da radim, dali piti ili nepiti?
Ima li koja mama sa alergijama?
Ja se malo brinem,vidim da ste pisale o tome pa mi je mozda malo lakse,ali svejedno 😕 jucer i danas me bas steze dolje u trbuhu i uzasno je nelagodan osjecaj,kao da ce mi puknut koza i ispast cijela utroba van. Citam da se braxton-hicksove kontrakcije pocinju javljati ugl oko 27. tjedna,a ja sam usla u 28.,ali muci me to sto ne znam jel to treba bit tako intenzivno.Jos me ovaj hebeni isijas sastavio pa me cijeli taj donji dio ubija od bolova.Bas sam jadna 😖

Evo prve ladice za mog bebača Sve je novo osim posteljine koja je ispod kapica

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji