Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Emma85
    17. Ožujak 2017. 11:49

pobjegla mi poruka :)) poslala mi frendica popis stvari koje su mi nužne za početak pa da podijelim s vama :)

• Emma85
    17. Ožujak 2017. 11:53

Kaže mi da što se tiče odjeće da treba kupiti nešto malo veličine 56, jer jako brzo prerastu..najbolje je uzimati 62..i prvih par tjedana bebama ne radi cirkulacija pa neovisno o tome što se radi o ljetnim bebama treba kupovati duge rukaviće...al tanje, ne plišano

mrva2017
    17. Ožujak 2017. 11:56

Emma85

pobjegla mi poruka :)) poslala mi frendica popis stvari koje su mi nužne za početak pa da podijelim s vama :)

super za post... već sam ga isprintala... 

• Babuska03
    17. Ožujak 2017. 12:35

Emma, hvalaa!

Sundi
    17. Ožujak 2017. 12:48

Emma hvala puno. Bas je lijepo imatitak popis.

OhSoBoho
    17. Ožujak 2017. 13:13

Emma85, hvala na popisu! Odmah printam! 

mici_0555
    17. Ožujak 2017. 13:16

Tnx na popisu..prepisan je cijeli u tekicu :-)

Sundi
    17. Ožujak 2017. 13:23

Curke di ste vi kupovale rucnike za bebice. Gledala sam iz Baby centra su oko 120kn. 

• Emma85
    17. Ožujak 2017. 13:25

Sundi

Curke di ste vi kupovale rucnike za bebice. Gledala sam iz Baby centra su oko 120kn.

i ja, strašno...ja uzela jedan u mulleru, mislim da je 80 x80 i ima kapicu za bebinu glavicu..bio je oko 50 kn

• gala_28
    17. Ožujak 2017. 13:28

elen0807

bok cure,ovdje elen ,-vec smo se upoznale daaavno,no otkako je klokanica promjenila izgled nisam se mogla nikako ulogirat tak da sam morala i novi mail napravit i registaciju.strasnooo!!! uglavnom,sad smo skoro 24 tjedna ,bili i na anomaliju,sve 5. mali steze,udara,pipka :) rekla teta na anomaliju da dijete nije nikad preaktivno i sta se vise koprca i udara da je to njima draze,valjda znak da je sve super.cesto mi se zna preselit samo s jedne strane stomaka pa izgledam ko kvasimodo :) :D tesko mi pocelo oblacit carape ,saginjat se opcenito itd..standarne tegobe… a sad jedno iskreno pitanje? koliko Vas još uvijek puši??al iskreno. ja zapalim do 5 slim cigare dnevno i ubi boze koju griznju savjesti imam ://///// tako bi ih tila izbacit al sta cu kad su mi takav gust,nije da se pravdam al ih vise proficukam i pustim da izgore,al opet ta krivnja….

kad sam saznala da sam trudna, prvenstveno sam zadramila zbog poroka :D nisam mogla zamisliti da se skinem sa nikotin a i zadnjih godinu dana sam često znala izaći i popiti nešto. doslovno sam poludjela kao pubertetlija, ne zato što sam nespremna na dijete nego zato što sam bila sigurna da sam preslab karakter i taj presing da nema više zezanja i da se zaista moram odmah dovesti u red je bio razlog zbog kojeg sam konačno ispalila negdje 10i dan trudnoće i isplakala brzo suza od nervoze. 
    otad sam ok. mislim da sam zadnju cigaretu zapalila prije više od mjesec dana i tada sam povukla tri dima i skoro se izrigala. u prva tri mjeseca sam popušila ravno 6-7 cigareta i uvijek mi je bilo muka i bljak u ustima (i izazvalo bi trudničke mučnine)...a godinama sam bila na superslimsicama. sad me više uopće ne vuče, pogotovo otkako mi je sve skupa postalo stvarno, a mališa na pregledima izgleda kao prava beba. trenutno mislim da ću možda izdržati i nakon poroda ostati nepušač. ali vrijeme će pokazati. :D
    hoću ti reći da je grižnja savijesti normalna no dok god si radiš pritisak da baš sada moraš napraviti taj veliki rez, vuči će te. čim ne misliš o tom pritisku, sve manje ćeš se sjetiti da nisi zapalila. tako je barem bilo kod mene. bitno da ne pretjeruješ ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.