pobjegla mi poruka :)) poslala mi frendica popis stvari koje su mi nužne za početak pa da podijelim s vama :)
Kaže mi da što se tiče odjeće da treba kupiti nešto malo veličine 56, jer jako brzo prerastu..najbolje je uzimati 62..i prvih par tjedana bebama ne radi cirkulacija pa neovisno o tome što se radi o ljetnim bebama treba kupovati duge rukaviće...al tanje, ne plišano
pobjegla mi poruka :)) poslala mi frendica popis stvari koje su mi nužne za početak pa da podijelim s vama :)
super za post... već sam ga isprintala...
Curke di ste vi kupovale rucnike za bebice. Gledala sam iz Baby centra su oko 120kn.
Curke di ste vi kupovale rucnike za bebice. Gledala sam iz Baby centra su oko 120kn.
i ja, strašno...ja uzela jedan u mulleru, mislim da je 80 x80 i ima kapicu za bebinu glavicu..bio je oko 50 kn
bok cure,ovdje elen ,-vec smo se upoznale daaavno,no otkako je klokanica promjenila izgled nisam se mogla nikako ulogirat tak da sam morala i novi mail napravit i registaciju.strasnooo!!! uglavnom,sad smo skoro 24 tjedna ,bili i na anomaliju,sve 5. mali steze,udara,pipka :) rekla teta na anomaliju da dijete nije nikad preaktivno i sta se vise koprca i udara da je to njima draze,valjda znak da je sve super.cesto mi se zna preselit samo s jedne strane stomaka pa izgledam ko kvasimodo :) :D tesko mi pocelo oblacit carape ,saginjat se opcenito itd..standarne tegobe… a sad jedno iskreno pitanje? koliko Vas još uvijek puši??al iskreno. ja zapalim do 5 slim cigare dnevno i ubi boze koju griznju savjesti imam ://///// tako bi ih tila izbacit al sta cu kad su mi takav gust,nije da se pravdam al ih vise proficukam i pustim da izgore,al opet ta krivnja….
kad sam saznala da sam trudna, prvenstveno sam zadramila zbog poroka :D nisam mogla zamisliti da se skinem sa nikotin a i zadnjih godinu dana sam često znala izaći i popiti nešto. doslovno sam poludjela kao pubertetlija, ne zato što sam nespremna na dijete nego zato što sam bila sigurna da sam preslab karakter i taj presing da nema više zezanja i da se zaista moram odmah dovesti u red je bio razlog zbog kojeg sam konačno ispalila negdje 10i dan trudnoće i isplakala brzo suza od nervoze.
otad sam ok. mislim da sam zadnju cigaretu zapalila prije više od mjesec dana i tada sam povukla tri dima i skoro se izrigala. u prva tri mjeseca sam popušila ravno 6-7 cigareta i uvijek mi je bilo muka i bljak u ustima (i izazvalo bi trudničke mučnine)...a godinama sam bila na superslimsicama. sad me više uopće ne vuče, pogotovo otkako mi je sve skupa postalo stvarno, a mališa na pregledima izgleda kao prava beba. trenutno mislim da ću možda izdržati i nakon poroda ostati nepušač. ali vrijeme će pokazati. :D
hoću ti reći da je grižnja savijesti normalna no dok god si radiš pritisak da baš sada moraš napraviti taj veliki rez, vuči će te. čim ne misliš o tom pritisku, sve manje ćeš se sjetiti da nisi zapalila. tako je barem bilo kod mene. bitno da ne pretjeruješ ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji