Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebusko@2017
    01. Ožujak 2017. 12:05

Ja cu ove dane po uputnicu za ogtt.Jel bila koja od vas na ogtt koja pije eutyrox ,meni je gin rekao da ne pijem terapiju taj dan dok ne obavim pretrage....!?

Ninche9
    01. Ožujak 2017. 12:06

Meni su rekli da na dan testiranja ne uzimam ujutro bas nista pa cak ni vitamine ako ih pijem.

mamika3
    01. Ožujak 2017. 12:14

Ja nemam pojma u kojem je polozaju!Mogu samo nagadjati!Imam osjecaj da se vrti nekako!Jedamput osjetim udarce dolje nisko,a drugi put negdje oko pupka-kako kad!Ja moram cekat jos  tri i pol tjedna do uzv-a!😩

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

01. Ožujak 2017. 12:32

Pozdrav svim trudnicama,evo i ja sam odlucila pricati o ljetnim bebama,moja prva trudnoca...
    termin mi je u 6.mjesecu...
    Zanima me koja trudnica ina iskustva sa Petrovom bolnicom? 

Ofnica
    01. Ožujak 2017. 12:35

Ninche9

Meni su rekli da na dan testiranja ne uzimam ujutro bas nista pa cak ni vitamine ako ih pijem.

Vitamine je poželjno uzimati ionako iza jela, a ne na prazan želudac. Ne smije se ništa niti piti niti jesti, a ako tamo mislite čekati drugo vađenje (ja sam imala dva vađenja, a Lagertha kaže da je imala tri), ponesite si neko pecivo ili banane, bilo što, da pojedete odmah po završeku pretrage.

Maja 3
    01. Ožujak 2017. 12:38

Bebusko@2017

Ja cu ove dane po uputnicu za ogtt.Jel bila koja od vas na ogtt koja pije eutyrox ,meni je gin rekao da ne pijem terapiju taj dan dok ne obavim pretrage….!?

Ja sam u 1 trudnoci pila eutyrox,i normalno sam popila dozu ujutr prije ogtt-a. Pila sam najslabije,25 mg,neznam jel to ima veze..

• blu5
    01. Ožujak 2017. 12:49

Evo Maslacak:-) Pa di si ti Maslacak, kako si?

OhSoBoho
    01. Ožujak 2017. 13:11

Bok cure,
    Što se položaja bebe tiče,  moj je s nogama dolje, točno iznad stidne kosti a glavica je pod pupkom.  Ful nisko nosim, posteljica je sprijeda i slabo do nikako osjećam pokrete. Trbuh mi je skroz smiješan,  ide u spic 
    Taj ogtt, jel to obavezna pretraga? Meni još nitko nis nije spominjao o tome, sad sam u 22 tjednu.

01. Ožujak 2017. 13:14

Ofnice, moj je bio okrenut glavom prema gore zadnji put i mislim da je još uvijek tako. Mislim da se jedan dan okrenuo poprečke pa mi je bilo čudno i onda sam osjetila udarce sa strane. Inače najviše osjetim dole i nisu baš jaki.
    Ja sam isto pila Euthryox prije OGTT-a, nitko mi ništa nije rekao. On se mora piti prije jela najmanje pola sata. Pitali su me da li hoću nadoplatiti za treće vađenje 10 kuna i ja sam rekla da hoću.

Sundi
    01. Ožujak 2017. 13:23

Pozdrav svim trudnicama,evo i ja sam odlucila pricati o ljetnim bebama,moja prva trudnoca…
    termin mi je u 6.mjesecu…
    Zanima me koja trudnica ina iskustva sa Petrovom bolnicom?

Moja sister je rodila tamo priej dviej godine. I ima samo pozitivna iskustva.
    I ja planiram tamo roditi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.