Ma cure bebaci ce van kad oni budu htjeli,ne vrijedi nam puno sto mi zelimo haha..ja bi voljela oko termina da to bude,par dana prije-poslije hah..
Sto se tice dojenja ljudi su me vec malo isprepadali kao jooj kolike cice imas kolike ce tek poslije bit,imat ces probleme upale bla bla bla uhhh...a mislim kak bude bude sta ja tu mogu 😞
Cestitam mici bitno da je sve okej i da ces sad uzivat u trudnoci 😊
Eloa ajde ne brini izdrzat ces tih par sati, a eto imas i podrsku heh
E da jeste cule one bapske price joj kad dojis ne smijes ni slucajno popit coca colu inace ces izgubit mlijeko,ne smjes jest ovo ne smjes jest ono..puno toga je bilo ja samo na kraju pitam pa sta smijem jest?hahah
Da li je koja od vas uspjela skuziti ritam mlataranja vasih beba u trbuhu?Mislim kad su najaktivnije,pa kad su mirnije ili kad ih uopce ne osjetite jer spavaju?Mozda vam se cini da spavaju samo kad i vi spavate?Hm?Bas me je to zanimljivo
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ma cure bebaci ce van kad oni budu htjeli,ne vrijedi nam puno sto mi zelimo haha..ja bi voljela oko termina da to bude,par dana prije-poslije hah..
Sto se tice dojenja ljudi su me vec malo isprepadali kao jooj kolike cice imas kolike ce tek poslije bit,imat ces probleme upale bla bla bla uhhh…a mislim kak bude bude sta ja tu mogu 😞
E da jeste cule one bapske price joj kad dojis ne smijes ni slucajno popit coca colu inace ces izgubit mlijeko,ne smjes jest ovo ne smjes jest ono..puno toga je bilo ja samo na kraju pitam pa sta smijem jest?hahah
Od supruga baka obozava pivu a kaze da je za to zasluzan doktor koji joj je rekao kad je ostala bez mlijeka da si popije pivu.Kaze da je upalilo,a ona od tada obavezno uz obiteljski rucak pije pivicu😀
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Da li je koja od vas uspjela skuziti ritam mlataranja vasih beba u trbuhu?Mislim kad su najaktivnije,pa kad su mirnije ili kad ih uopce ne osjetite jer spavaju?Mozda vam se cini da spavaju samo kad i vi spavate?Hm?Bas me je to zanimljivo
Ja mislim da moj spava cijelo vrijeme osim kad jedem Onda se valjda probudi.
Sto se tice dojenja ljudi su me vec malo isprepadali kao jooj kolike cice imas kolike ce tek poslije bit,imat ces probleme upale bla bla bla uhhh…a mislim kak bude bude sta ja tu mogu 😞
Od supruga baka obozava pivu a kaze da je za to zasluzan doktor koji joj je rekao kad je ostala bez mlijeka da si popije pivu.Kaze da je upalilo,a ona od tada obavezno uz obiteljski rucak pije pivicu😀
i meni su rekli da već sad pijem pivu, da ću imati bolje mlijeko... ne prakticiram to, malo mi je to čudno.. kao po čašu da se može popit... ja nekako mislim da su to babske priče....
Ja mislim da moj spava cijelo vrijeme osim kad jedemOnda se valjda probudi.
moj je aktivan skoro cijeli dan... baš sam rekla mužu jučer da ne znam kad spava... možda i u snu udara... a po noći nekad ne mogu spavati od njegovog udaranja...
Mici0555 čestitam! I još curica, odlićno!:-) Sad se opusti i uživaj u trudnoći:-) Šta se dojenja tiče i prehrane, da, postoji tona bapskih priča, ali definitivno se ne smiju citrusi i kiselo, npr. rajčice, što će meni bit užas jer ih obožavam, a taman tad im je sezona:-(. Moja isto udara po cijele božje dane, stvarno ne znam kad spava! Bude li tako kad se rodi, ajme i joj meni! Ali ako se dobro sjećam, takva mi je bila i mala, pa je bila super beba.Mislim budila se svako 2-3 sata, al to je školski, nije baš cijelo vrijeme bila budna.Haha, piva:-) Obožavam pivu i sve što ide u prilogu pivi, odobravam i podržavam:-)Ja popijem tu i tamo čašu pive, a kad sam dojila, isto kod nedostatka mlijeka, recimo sa malom, bi popila pivo i stvarno djeluje:-)
To za pivu sam vec cula,al moj dragi se boji da cu mu napiti djete hahah eto blu5 kaze da djeluje 😊
Blu5 i ja obozavam rajcice..
Mislila sam da sam skuzila kad je bebac budan,a onda par dana skroz kontra hahah..a sad vec par tjedana se budim preko noci u isto vrijeme i moram ic piskit,za vikend smo bili budni do tog vremena pa sam primjetila da je bebac tad budan i mlatara,mozda se zato i ja budim 😆
Ja se suzdrzavam od pive,to je jedino kaj sam inace i popila od alkohola,ali jako rijetko!Iskreno,mislim da ne moze naskoditi!A i cula sam da je dobro za mlijeko !Ponijet cu par limenki u torbi za bolnicu!😆
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ajme, mene čeka OGTT za dva tjedna. Zanima me, vi koje ste ga radile, da li vam je krv vadilo iz vene ili iz prsta?
Sortiraj odgovore
Najstariji